19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Dvomestni kripto dobiček in obseg trgovanja - v čem je povezava?

Dvomestni kripto dobiček in obseg trgovanja – v čem je povezava?

Medtem ko kripto trge očitno vodijo nihanja Bitcoinov in Ethereuma, so pogosti izstopi – in njihovo prepoznavanje je pogosto tisto, kar loči povprečne trgovce od velikih.

V primerjavi z dobitki-fest v prvih nekaj mesecih 2021, je bil junij precej mračen čas za kripto vlagatelje. Cene digitalnih sredstev so večinoma stagnirale, množični shodi pa so bili redki, trgovci pa so težko ugibali: katero sredstvo bo bolje kot večina drugih, ki se spuščajo ali premikajo vstran?

Številnih trgov in družbene metrike, ki jih je spremljala platforma Cointelegraph Markets Pro, se je v tem mesecu izkazala za posebno koristno: povprečni dnevni obseg trgovanja.

Pet največ sredstev, ki so zabeležile največje povečanje dnevnega obsega v primerjavi s prejšnjim mesecem, je bilo med največjimi dobitniki, ki so si zagotovili dvomestno prevlado nad Bitcoinom in dolarjem. In korelacija morda ni drugačna – enak vzorec smo videli prejšnji mesec.

Obseg trgovanja je ena od komponent ocene VORTECS ™, algoritemsko orodje Markets Pro, ki temelji na letih zgodovinskih podatkov, da bi ocenili, kako zdravi so trenutni tržni obeti vsakega kovanca.

Poleg argumenta so tudi na nadzorni plošči Markets Pro na voljo surove številke nenavadno velike in nenavadno majhne količine (glede na povprečje prejšnjega meseca). Indikator nenavadnega obsega trgovanja je eno orodje, ki se trgovcem lahko zdi koristno pri prepoznavanju potencialnih priložnosti za dobiček.

Nenavaden obseg trgovanja 7.1. 21 ob 08: 30 am ET / Cointelegraph Markets Pro

Tu je pet kovancev, pri katerih se je povprečni dnevni obseg trgovanja v tem mesecu najbolj povečal … in njihova mesečna dinamika cen.

AMP (AMP): +2, 119%

30 – dnevna sprememba cene: + 61. 02% v primerjavi z USD, + 56. 32% proti BTC

AMP se je lotil velikega povišanja cen, ko je streljal z 0,0 $ 56 na 0 USD 92 junija 14, obseg trgovanja pa je natančno sledil ceni.

Na polovici relija se je kovanec pojavil na odseku Nenavaden obseg trgovanja na nadzorni plošči Markets Pro in uporabnike opozoril, da je tekočo cenovno črpalko podprl ustrezen dvig likvidnosti.

Rast obsega trgovanja za več kot dva tisoč odstotkov je bila zabeležena približno takrat, ko je cena dosegla skoraj 09 centov (rdeč krog na grafu).

OBDELAJ MREŽO (KEEP): 737. 41%

27 – dnevna sprememba cene: + 10. 32% v primerjavi z USD, + 09. 24% v primerjavi z BTC

Keep Network (KEEP) je imel veliko koristi od vrste visokih -profili ta mesec: najprej je prišel Coinbase, nato Binance. Trg je absorbiral novice, preden so pari KEEP začeli trgovati na teh platformah, kar je privedlo do vrhunca cene pred obsegom trgovanja. Največji obseg $ 215 milijonov (rdeč krog v grafu) je prišlo nekaj 18 ure po tem, ko se je cena dotaknila 0 USD. 71 junija 17.

V primeru KEEP skok obsega trgovanja ni bil znanilec zvišanja cen, temveč vsaj delno njegov rezultat.

THETA GORIVO (TFUEL): 661. 51%

30 – dnevna sprememba cene: + 51. 27% v primerjavi z USD, + 48. 51% v primerjavi z BTC

Močna predstavitev Theta Fuel v tem mesecu tako glede cene kot likvidnosti je temeljila na pričakovanju uporabnikov glede prihajajoči zagon Mainnet 3.0.

Obseg trgovanja je bil zagotovo eden od dejavnikov, ki so spodbujali cenovno dogajanje, saj sta se gibala z roko v roki. Dejansko je med 7. in 9. junijem rast obsega presegla gibanje cen, ki se je končala nekaj minut, preden je cena dosegla najvišjo vrednost na ravni 0 USD. 66 (rdeč krog v grafu).

Takrat je indikator Markets Pro Nenavaden obseg trgovanja že nekaj ur utripal za TFUEL.

PERLIN (PERL): 454. 2%

27 – dnevna sprememba cene: + 24. 28% v primerjavi z USD, + 21. 92% v primerjavi z BTC

Perlinova dinamika obsega trgovanja je v tem mesecu spodbudila več kot le gibanje cen. V kombinaciji z drugimi meritvami je prispeval k nizu močnih rezultatov VORTECS ™, ki so bili pred dvema najvišjima cenama junija 14 in 17.

Največji obseg trgovanja (rdeč krog na grafikonu) je bil junija 17, saj je bila vrednost sredstva 0 USD. 112, vezan na najvišjo vrednost 0 USD. 119 kakšna dva dni kasneje.

KOLIČINA (QNT): 281. 22%

27 – dnevna sprememba cene: + 92. 03% v primerjavi z USD, + 88. 56% v primerjavi z BTC

Količina (QNT) je sledila ceni / trgovanju volumenski vzorec podoben vzorcu KEEP. Cena kovanca je močno porasla zaradi novic o prihajajočem seznamu Coinbase, preden se je dejansko povečal obseg.

Kot je razvidno iz grafa, je do visokega vodnega žiga likvidnosti QNT prišlo po tem, ko je junija cena dosegla zgornjo mejo 16.

Cointelegraph Markets Pro je mesečno na voljo izključno članom pri $ 99 na mesec ali letno z vključenima dva prosta meseca. Ima 14 – dnevna politika vračila denarja, ki zagotavlja, da ustreza kripto trgovanje in vlaganje raziskovalnih potreb naročnikov, člani pa lahko kadar koli odpovedo.

Pomembna izjava o omejitvi odgovornosti

Cointelegraph je založnik finančnih informacij in ne investicijski svetovalec. Ne ponujamo osebnih ali individualnih investicijskih nasvetov. Kriptovalute so nestanovitne naložbe in nosijo veliko tveganje, vključno s tveganjem trajne in popolne izgube. Pretekla uspešnost ne kaže na prihodnje rezultate. Slike in grafikoni so v času pisanja pravilni ali drugače določeni. Preizkušene strategije v živo niso priporočila. Pred finančnimi odločitvami se posvetujte s svojim finančnim svetovalcem. Celotna določila in pogoji .

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments