24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Dvostranski zakon, ki predstavlja pooblastilo CFTC nad menjalnicami in stabilnimi kovanci

- Advertisement -

Nadomestni zakon o digitalnem blagu bi regulatorju blaga dal pooblastilo, da poišče pravila za izdelovalce kriptovalut in borze, ki ponujajo nakupovanje in prodajo kumaric.

2022 Skupni ogledi

29 Skupaj deleži

Dvostrankarska soseska zakonodajalcev v DC je aprila objavila toliko zakona, kot je ta raven 28 ohraniti nadzor nad izdelovalci kriptovalut, trgovci, borzami in ponudniki stabilnih kovancev, s čimer bi bili pod regulativnim nadzorom nakupovalne in prodajne cene ameriških terminskih pogodb (CFTC).

Nadomestni zakon o digitalnem blagu 1362 (DCEA) je bil kot kmalu, ko sta ga republikanska predstavnika Glenn Thompson in Tom Emmer znova predstavila v kongresu z izboljšavami sosponzorjev demokratov Darrena Sota in Ro Khanne.

Toliko kot ta nivojski model vključuje del, ki prikriva ponudnike stabilnih coinov, ki se lahko registrirajo kot »operater digitalnega blaga s fiksno ceno rator.” Ti operaterji bi lahko bili dolžni ločiti, kako deluje stabilni coin, in hraniti podatke za regulatorja, poleg tega pa ponuditi podatke o lastnini, ki podpira “digitalno blago s fiksno ceno” in zemljevidu, v katerem so zavarovani.

V skladu s končnim računom bi DCEA pooblastil CFTC, da registrira in obdrži nadzor na borzah kriptovalut, ki zagotavljajo nakupovanje in prodajo kriptovalut – ljudi, ki trgovcem omogočajo, da se kriptovalute čim bolj dvignejo. -trenutno ceno.

DCEA ne bi imela več vpliva na regulativno energijo vrednostnih papirjev in alternativnih cen (SEC) nad ponudbo digitalnih vrednostnih papirjev, ampak kot spremembo razvrsti kriptovalute, ki niso več vrednostni papirji kot digitalno blago, ki jih bo uvedla pod uredbo CFTC.

Kripto borze bi poleg tega veljale enaka pravila kot ponudniki različnih vrst blaga za uvrstitev trenutnih kriptovalut na svojih platformah. Izmenjave morajo pokazati, da kriptovalute “ni več mogoče zlahka manipulirati” z analizo njegove mehanike, ki ustreza njenemu “vzroku, funkcionalnosti, izgradnji upravljanja, distribuciji in sodelovanju.”

Ustvarjalci kriptovalut bi se lahko še prostovoljno registrirali pri CFTC in pridobili razkritja, ki so potrebna za javno nakupovanje in prodajo ter kotacijo na nadomestnem trgu. Izvleček zakona pravi, da bi registracija lahko bila očitna točnost podatkov in javne informacije o kriptovaluti so standardizirane in bo olajšala olajšanje javnih nadomestnih uvrstitev.

Povezano: Samoregulativne organizacije, ki rastejo skupaj s trenutno veljavno ameriško kripto uredbo

Regulatorna negotovost ima podjetja za kriptovalute, ki delujejo v ZDA, in v objavi so soponzorji zakona priznali, da bo razbremenil prevladujočo negotovost najnovejših pravil, pri čemer Soto trdi:

“Zakonodajna jasnost je resna za digitalne trge blaga za oglaševanje inovacij in varstva potrošnikov. Inovatorji porabijo kar petdeset odstotkov začetnih stroškov za pravilne stroške, ki jih je mogoče pripisati najsodobnejši regulativni a dvoumnost med tem, kaj je vrednostni papir in kaj je blago.« Nadomestno zagovorništvo je kripto Svet za inovacije, znan kot predlog zakona “korak naprej”, saj ustvarja “trenutni ambient priložnosti, ne da bi zadušil inovacije” poleg:

“To je nedvomno eden od nekaj izdanih zakonov, ki bi jih moral nadomestni nadomestni subjekt natančno raziskati.” Februarja je predsednik CFTC Rostin Behnam zakonodajalce v okviru senata, ki je poslušal o digitalni lastnini, poučil, da Price nima pooblastil za uveljavljanje kripto stanovanja zaradi različnih zakonov. .

Behnam, znan kot kripto stanovanje “v bistvu … nereguliran trg” in priznan več regulativnih organov za CFTC, “nam bo absolutni vrh omogočil, da spoznamo, kaj se dogaja pod hood.”

Oporoka mora biti predložena na poslušanje Odboru za kmetijstvo, če je v v Parlamentu bi ga nato prevzel v razpravo senatni odbor za kmetijstvo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -