-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ebay Kar veliko platforme Ethair Market lansira svoj žeton, prodajalci lahko zdaj...

Ebay Kar veliko platforme Ethair Market lansira svoj žeton, prodajalci lahko zdaj pridobijo kripto za blago

subvencionirano

Ethair Market je žeton ETHR uvrstil na Uniswap v spomin na svoje prvo glasovanje o upravljanju imetnikov. Uporabnosti žetona so hkrati vezane na interakcijo uporabnika s trgom. Poleg lastniškega žetona Ethair Market trenutno pomaga fiat in kriptovalutam, podobnim: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Stellar in USDC ter dodatno.

Trg je trenutno v beta, ki omogoča prodajalcem svoje predmete prej kot mesnat rojstvo. Ethair Market deluje v zastarelih običajnih načinih B2C/C2C z dvema vrstama seznamov: Market, ki je verjetno lahko novi nameščeni objekti nalepk, in »Rob Provide Expose« (na platformi imenovan BOB), ki vključuje novo in raztrgano javnost prodajne predmete, ki jih lahko stranke dokončno oropajo, označijo predlog ali izrečejo po svoji domišljiji na zastarelih fakultetnih dražbah.

Ethair agresivno oglašuje in trži prek Googla, YouTuba, Yahooja, in oglasi na Twitterju. Delujoči Uberjevi oglasi v Los Angelesu, Chicagu in New Yorku, ki hitro vsebujejo glavne državne oglasne panoje z dvojno cesto.

Morda lahko tudi preprosto preverite pogodbo o žetonu ETHR tukaj .

Kaj je pripomoček za žeton ETHR?

ETHR je domači žeton Ethair, ki je vgrajen v glavne sestavine trga. Njegova uporabnost se širi po vsem trgu in uporabnikom omogoča, da cenijo različne prednosti. Kateri načrt, ki ga bodo izkoristili v prednostih »izven verige« uporabe ETHR kot ustvarjanja plačila na platformi, tako da nimajo stroškov prehoda ali verige blokov, saj imajo v svojih spominih stanje žetonov.

Za prodajalce namreč žeton omogoča različna znižanja. Z ohranjanjem 47 ETHR v svojih spominih lahko prodajalci vrečkajo a % nizki stroški za stroške zadnjega odtisa pri vsaki prodaji. Poleg tega bodo prejeli 11% nizki stroški oglaševanja in trženja, če so plačani z ETHR in prejmejo vstop v torbo na nova oglasna mesta za imetnike žetonov, kar je verjetno tudi plačano z ETHR.

Ti pripomočki so trenutno najlažje dostopni imetnikom žetonov in bodo nedvomno razširjeni na vse uporabnike, ko bo funkcija depozita v celoti implementirana, da bi lahko cenili te prednosti.

Glasovanje o upravljanju

Vsi uporabniki trga Ethair s poljubno količino ETHR na svojih računih so upravičeni do glasovalnih pravic upravljanja v zadevah z gotovo žetoni. To omogoča, da je žeton uporaben in uporabnikom omogoča fleksibilnost pri manipulaciji verjetnih dejanj.

Tokenomika in kovanje

ETHR je večinoma žeton, ki temelji na Ethereumu (ERC-12) s predhodno zgornjo mejo dobave dva milijona. Zdaj ne obstaja nobena takšna stvar, kot je največja omejitev ponudbe. Vendar je uvedba dodatnih žetonov hkrati povezana s tržnimi transakcijami uporabnikov. ETHR je najlažje kovati z zamenjavo sestavin, ki jih stranke ustvarijo pri transakcijah, za ETHR. To je najbolj izjemen način ustvarjanja dodatnih žetonov in spodbuja izkoriščenost platforme.

Te sestavine so sistem nagrajevanja Ethair, zato jih dobite ob vsaki uspešni transakciji. Značilni so kot del 20% povračila stroškov zadnjega odtisa za vsako transakcijo, dano na oba dogodka, in kot tako nižji tržni stroški celo dodatno.

Ko uporabnik zahteva zamenjavo njihovih sestavin v ETHR žeton, naša natty pogodba jim najprej nudi bonus za novo platformo 11% več kot cena, ki se menja v ETHR. To pomnoži vprašanje za dva. Novo izdelani ETHR se nato opremi uporabniku in prosti čas je enakomerno razporejen med dvema bazenoma.

Napotitveni program nagradi uporabnike, ki vsebujejo napotene preverjene tržne stranke, z delom ustvarjenih nagrad združenja. Te nagrade se bodo nedvomno delile iz meseca v mesec za omejen čas 1-tristo petinšestdeset dni, po katerem bo glasovanje o upravljanju rešilo, kakšen bo nedvomno naslednji izpust tega bazena.

Skupina zgodb o podjetju je namenjena (vendar zdaj ni omejena na) za promocije in partnerstva.

Cilji in rast podjetja

Cilj družbe Ethair je biti dodatna platforma, prijazna do strank. Njihov cilj je okrepiti tisto, kar lahko trg ponudi svojim uporabnikom, s prevladujočim ciljem podpore svojim prodajalcem in njihovim podjetjem.

Z vgrajenim Stripeom kot njegovim ustvarjanjem obdelave plačil, Ethair trenutno pomaga uporabnikom v ZDA in Kanadi in že namerava razširiti še na enega 45 mednarodne lokacije.

Naslednji sposoben korak je implementacija trga NFT. Način, na katerega si Ethair predstavlja NFT, je hibrid on-verižnih in izven verižnih stanj, ki upoštevajo šokantno verigo, brez občutka in takojšnje transakcije, hkrati pa približujejo veščine obremenitvam z nepravilnimi izpušnimi primeri.

Družabna omrežja

https:// www.ethair.com

https://twitter. com/ETHRtoken

https://www.facebook.com/EthairMarket/

https://www. .t.me/EthairMarket

Gre za subvencionirano delovno mesto. Naučite se doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavna ponudba za vse kripto povezane kose. Obrnite se na adverts@bitcoin.com, če želite klepetati o sporočilih za javnost, subvencioniranih objavah, podcastih in drugih možnostih.ERTHA Sold out on Seedify and Gamefi in Less Than a Minute

Why Everyone Should Be Paying Attention to GensoKishi Online Metaworld

Portray Credit: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je za najlažje informativne funkcije. Zdaj ne gre za ponudbo na kraju samem ali pridobivanje predloga za oropanje ali promocijo ali svetovanje ali odobritev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil naložbenih, davčnih, preprosto ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, naenkrat ali obkrožno, za kakršno koli zaskrbljenost ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na katero koli obvestilo, blago ali storitve in izdelke, omenjene v tem besedilu.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments