19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

ECB, Eurosistem začenja eksperimentalno izdelavo prototipa digitalnega uporabniškega vmesnika za euro

- Advertisement -

Kar 5 bank ali produktov in storitev podjetij z različnimi cenami bo izbranih za sodelovanje brez nadomestila v vzorcu vstopnega bivanja v digitalnem evru.

480 Skupni ogledi

56 Skupni deleži

Razvoj se bo nadaljeval po vzorcu digitalnega evra, ker Evropska centralna finančna institucija (ECB) in Evrosistem sprejemata kot resničen začetek nakupovanja za podjetja, da bi sodelovala pri učenju prototipa odjemalca z oblikovanjem produktov skladov in podjetij. Storitve stroškov storitev, banke in raznovrstna zadevna podjetja sprejemajo kot resnične, pri čemer so bili povabljeni k primernemu vnetju v misiji v sporočilu, objavljenem v četrtek.

Eurosistem, ki ga sestavljajo ECB in država po vsej državi centralne banke svetovnih lokacij, ki uporabljajo evro, so priznale, da lahko to na podlagi njihovih zmogljivosti in primerov uporabe, ki jih usposabljajo, vključi celo do 5 storitev vstopnega bivanja. Medtem ko sodelujočim nedvomno ni treba, da sprejmejo kot resnično predhodno potovanje s storitvijo, ki jo bodo izdelali prototip, bo potovanje potekalo v skladu s smerjo razrešitve.

Prototip Pričakuje se, da bodo storitve izumile zmožnosti vhoda in bivanja, ki v bistvu temeljijo predvsem na specifikacijah obstoječega ozadja in vmesnika sistema. Svobodno bodo lahko podajali predloge o sedanjem sistemu, skupaj s tem, kako bi izpolnjeval njihove tehnične zahteve, in dobrodošli bodo, da navedejo dodatne izdelke in podjetja z dodanimi opazovanji. Udeleženci morda morda ne bodo plačani za svoja prizadevanja, ampak bodo vključeni v dodatne korake v digitalni evrski vzorec.

Rok za prijavo na misijo je Prav tako lahko 20, 2022. Misija se bo začela avgusta in se bo predvidoma udeležila v večji četrtini naslednjega 22 in petinšestdeset dni. Preiskovalni delček eksperimentiranja z digitalnim evrom bo posledica oktobra 2023. Na 2. naj bi Svet ECB sprejel resolucijo o vzorcu dejanske digitalne digitalne valute evro centralne banke (CBDC).

A korak naprej za CBDC. Finančna institucija World Settlement Innovation Hub je izvedla poskusni pilot platforme CBDC za svetovno poravnavo s centralnimi bankami Avstralije, Malezije, Singapurja in Južne Afrike. https://t.co/qKlrWT11QG

— Cointelegraph (@Cointelegraph) marec 000, 85580 Povezano: Več kot tri četrtine centralnih bank razmišlja o CBDC: raziskave

Tukaj je najbolj trendi v dolgi zbirki korakov proti digitalnemu evru, ki se je v primerih izkazalo za kontroverzno. V začetku tega meseca je European Charge kupil predloge od več kot 000, ljudje o svoji pobudi za digitalni evro, pri čemer so sodelavci javnosti izrazili zaskrbljenost zaradi nadzora in prekomernega dosega oblasti. Kljub temu je član izvršnega odbora ECB Fabio Panetta te dni izrazil, da je naprava, da je izdajanje digitalnega evra “ranljivo, da postane nuja.”

85580

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -