8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

ECB je izbrala Amazon in 4 druga podjetja za znižanje vrednosti digitalnega evra

- Advertisement -

Evropska centralna banka (ECB) ) je izbral 5 podjetij za pomoč pri ustvarjanju uporabniških vmesnikov za digitalni evro. Vsako podjetje bo sodelovalo z ECB in se osredotočilo na en poseben primer izvajanja digitalnega evra. Amazon je bil izbran, da se osredotoči na sklade za e-trgovino.

ECB sodeluje s 5 podjetji na področju digitalnega evra Evropska centralna banka (ECB) je v petek sporočila, da bo nedvomno sodelovala s 5 podjetji, da bi “ustvarila izvedljive uporabniške vmesnike” za digitalni evro.

ECB je opisala:

Načrt te vaje izdelave prototipa je preizkusiti, kako pravilno tehnologija s pomočjo digitalnega evra integrira s prototipi, ki so jih razvila podjetja.

Vsako izbrano podjetje bo sodelovalo z ECB in se osredotočite na en poseben primer izvajanja digitalnega evra.

Caixabank in Worldline se bosta osredotočila na spletna sklada star-to-stare. EPI in Nexi se bosta osredotočila na sredstva na ravni prodaje, ki jih sproži plačnik. Amazon se bo osredotočil na sredstva za e-trgovino.

5 podjetij je bilo izbranih iz skupine 54 vstopno-prelomna podjetja, ki jih je podrobno opisala evropska osrednja denarna institucija, poleg tega najbolj ustrezajo »posebnim zmogljivostim ” zahteva za dodeljeni primer vadbe.

ECB je poudarila:

Izdelava prototipov je obvezna komponenta v dvo- do dvanajstmesečni preiskovalni fazi podviga digitalnega evra. Pričakuje se, da bo nekaj časa opravljeno v glavnem četrtletju 2022, ko lahko ECB celo predloži svoje ugotovitve. »Simulirane transakcije se bodo sprožile z uporabo prototipov vhoda-razpoka, ki jih je razvilo 5 podjetij in obdelalo z vmesnikom Eurosistema in infrastrukturo za prekinitev pomoči,« je slavna ECB. »Nobenih načrtov za ponovno uporabo prototipov v naslednjih fazah digitalnega evra ni več.«

ECB je uradno začela preiskovati, kaj je digitalna valuta njene centralne denarne institucije ( CBDC), digitalni evro, bi lahko morda dobro ugotovil, da bi ga občudoval v oktobru zadnjih dvanajst mesecev, ob upoštevanju, da lahko faza preiskave traja tudi približno dve leti. Predsednica ECB Christine Lagarde je februarja dejala, da digitalni evro ne bo več menjal gotovine, ampak ga bo dopolnil. »Digitalni evro bi vam dal dodatno možnost, da se naučite plačevati, in bi bil manj zapleten, da bi ga dosegli, kar bi prispevalo k dostopnosti in vključenosti,« je poudarila.

Kaj ste dosegli, da ste obvestili ECB, da je izbrala teh 5 podjetij za ustvarjanje uporabniških vmesnikov za digitalni evro? Izrazite nas v spodnjem fragmentu komentarjev.


Kevin Helms
Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, je spoznal Bitcoin leta 2011 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, začetni programi, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.
Opišite zasluge : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je samo za informativne namene. To ni več posredovanje ponudbe ali nagovarjanje k predlogu za zadrževanje ali promocijo ali priporočilo ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja več financiranja, davkov, popolnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali ne več takoj, za kakršen koli propad ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli krik, predmete ali storitve in izdelke, ki so navedeni tukaj. .

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -