20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Edinstven ekosistem GameFi je pripravljen, da odpihne konkurenco iz vode – Predstavljamo Ryber

- Advertisement -

pritisni odprto

SPOROČILO ZA JAVNOST. Redko se zgodi, da med pripravo na kovnico NFT opazite eno v resnici neobičajno stvar. Ekosistem Ryber vsi govorijo, ni več cenjen zaradi svojega neverjetnega videza in igranja, temveč kot rezultat etosa znamke, navideznega zaslužka in sestavnih delov njegovega ekosistema. Ekipa Ryber se trenutno povezuje preko 50 predmet svetovalci na določeni stopnji na tem področju. Dosežek je združil crème de la crème svetovalcev za blockchain, ki so vsi enako željni uspeha Ryberjevega dosežka. Kot ponazoritev, Ryberjev umetniški direktor je delal za Gameloft, Ubisoft, Playrix, JC Gameworld in Homa Games. Resno, bil je ključnega pomena za uspeh Stalkerja 2. Poleg tega je Ryberjev dosežek zaključil začetni krog v višini 2 milijona USD za dosežke pred temi tristo petinšestdesetimi dnevi od zloglasnih pokroviteljev in užival v pametno znanih spremljevalcih na krovu. Striking the ‘Game’ Help V ‘GameFi’ Ryber se trži kot ekosistem ‘Igraj in pridobi prinaša svoje zasvojenost z razkritjem najsodobnejšega igranja tako kot stopnjo navideznega zaslužka – lastniki stanovanj NFT lahko proizvajajo 220% APY od stakinga in poleg tega izdelujte športne žetone na vsakem mestu v športu z različnimi metodami.

»Če upoštevamo trg vzdržljivosti, prihaja do množičnega izseljevanja iz video iger P2E, ki navdihujejo predvsem kot ustvarjanje dohodka in ne kot moralni medij za zabavo . Axie Infinity je ogromen primer tega. Z Ryberjem želimo napihniti industrijo z igranjem AAA – to bo preja« – Dmitry Nevsky, izvršni direktor Ryberja

Ekosistem Ryber naj bi udaril v tla na treh kolesih, pri tem pa ohranil zadovoljivo znanstvenofantastično obliko neonskih valov. Tukaj so ta kolesa brez embalaže: – RyberVerse je 3-stopenjski, igričarski metaverzum, ki zagotavlja inovativno športno mehaniko Play-and-Gain . Prvič, ekipa bo udarila v nos z Ryber: The Lost Data Runner. Debitantski tekač, ki ostaja neomajen svoji filozofiji ‘igraj in izdeluj’, bo predstavil Robrose, fascinantno ljubka bitja, briljantno nadarjena za manevriranje avtomobilov skozi neverjetne zasuke in zavoje, kot jim pove udeleženec. Drugi v trilogiji se bo približal Ryber: Wrestle Royale, ki se lahko pokloni uspehu športnega načina v segmentu raztrganih iger. Nazadnje bo izdan Ryberjev polnopravni igričarski metaverse, ki bo združeval zgoraj omenjene videoigre, obenem pa igralcem zagotavljal izjemno stopnjo potopitve. – RyberMetaMaker je orodje za uporabo na strani blockchaina in mehanike P2E za video igre. Graditelji športa Web3 se dejansko soočajo z neštetimi motnjami, povezanimi z dejstvom, da so video igre blockchain tehnično bistvenega pomena za hrambo. Zaradi tega je Ryber v tehniki konstruiranja resolucije, ki lahko nudi dostopna orodja industrijskega razreda graditeljem, ki iščejo ustvarjanje svojih videoiger hang blockchain. RyberMetaMaker bo zmanjšal vstopne meje za športno gradnjo blokovnih blokov in tako spodbudil množično sprejemanje tehnologije blokovnih verig.

– RyberHub je digitalna veriga blokov športno distribucijsko srce. Ryber sicer ne namerava navdihniti ustvarjanja videoiger AAA v verigi blokov prek RyberMetaMakerja, vendar si nedvomno prizadeva spodbujati njihovo promocijo in jih pripeljati do svojih igralcev. RyberHub bo vseboval neobičajne mehanike ocenjevanja in razvrščanja, kar bo jasno pokazalo, da so igričarji pripravljeni všečkati flash fetch in sprejeti vstop v video igre, v katerih bodo nedvomno uživali, vse pod eno streho. Pridobite na tleh. Ryber bo odprl svoj prva serija NFT v zmanjšanju kot mesec dni. Medtem pa bi bilo celotno znanje o načrtu dosežka, njegovem igranju, tokenomiki in celo izročilu morda prav tako le še v bela knjiga. Če Privlači vas, da se začnete ukvarjati z dosežki, jamčite, da se do zdaj zadržite tako, da spremljate Ryberja na vseh ustreznih kanalih družbenih medijev. Spletni prostor: https://ryber.io Twitter: https://twitter.com/ Ryberofficial Discord: https://discord.gg/rybergame Tukaj je odprt tisk. Bralci bi morda prav tako preprosto izumili svojo skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih partnerjev ali storitev. Bitcoin.com ni več odgovoren, neposredno ali nič več, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli ekspresno blago ali storitev, omenjeno v odpiranju klika.
Bitcoin.com Media
Bitcoin.com je vrhunska ponudba za vsako malenkost, povezano s kripto. Pišite na adverts@bitcoin.com, da se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, poddaje in različne koncepte.

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -