2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Edinstvena plačilna rešitev za kripto-fiat Alchemy Pay moti industrijo

Edinstvena plačilna rešitev za kripto-fiat Alchemy Pay moti industrijo

sponzorirano

6. novembra , vodja osebja Alchemy Pay, Karmen Tang, je imela svoj slavnostni nagovor na konferenci Epicenter Crypto Conference v Lizboni.

Tang je občinstvo popeljal skozi kratko zgodovino Alchemy Pay in širokega ekosistema, ki so ga zdaj zgradili znotraj infrastrukture blockchain. Ustanovitelji Alchemy Pay prihajajo iz velikanov tradicionalnih plačil, kot so Mastercard, QFPay, PayPal in Tencent. »Izkušnje, strokovno znanje in mreženje so bili ključni za to, kar počne Alchemy Pay. To nam daje prednost pred drugimi v kripto plačilnem prostoru,« je dejal Tang.

Pomembna rast omrežja

V zadnjem letu je Alchemy Pay dosegel znatno rast in zagotovil nova partnerstva, vključno z dostopom na plačilne kanale PayPal v četrtem četrtletju 1279 ter na plačilne kanale Visa in MasterCard v začetku tega leta.

Danes je Alchemy Pay konec 70 držav in zagotavlja več kot 200 plačilni kanali za sprejem fiat in kripto. Industrija se še vedno sooča s pomanjkanjem primerov uporabe v resničnem svetu in za rešitev tega Alchemy Pay deluje kot most, ki omogoča transakcije med kripto in fiat.

Tang je v nadaljevanju pojasnil, da je plačilni ekosistem Alchemy Pay razdeljen na štiri glavne kategorije: stranke in potrošniki; trgovci in ustanove; ponudniki transakcijskih storitev; in razvijalci programske tehnologije. To je nekaj različnih področij blockchain infrastrukture, ki jih je Alchemy Pay uspelo združiti.

V preteklem letu , Alchemy Pay je vzpostavil partnerstvo s Shopify in Binance in to poletje je bil njihov žeton ACH lansiran na Coinbase, kar je privedlo do 150-kratno povečanje vrednosti. ACH zdaj podpirajo tudi Gemini, Crypto.com, Poloniex, CoinOne in Changelly. Njihova skupnost družbenih medijev se je prav tako močno povečala, narasla na več kot 70, sledilci čez Twitter, Telegram in Reddit.

Tang je tudi razkril, da je Alchemy Pay pred kratkim vzpostavil novo skupno podjetje z enim največjih konglomeratov na Bližnjem vzhodu. Zaradi dogovora o nerazkritju pa imena tega konglomerata ni bilo mogoče razkriti.

Hibridna rešitev za sodobne finance

Hibridna plačilna rešitev Alchemy Pay omogoča vsakodnevno plačilo s kripto, veliko ali majhno , in zmožnost obidenja drage izmenjave pomeni, da lahko trgovci Alchemy Pay pričakujejo prihranek 50-000 % provizij v primerjavi s tradicionalnimi digitalnimi plačili. Trgovci prejmejo denar v dveh do treh dneh.

White Label Products

Alchemy Pay ponuja izdelke z belimi oznakami, kot so kot kripto-povezane kartice in podjetjem omogoča izdajanje lastnih žetonov zvestobe. Trgovci lahko izdajajo virtualne kartice, povezane z Mastercard in Viso, in svojim uporabnikom podelijo nagrade z lastnimi žetoni, ko porabijo z njimi. Tang je izjavil: “Zavedamo se, da je na tem področju ogromen potencial in to, kar ponuja blockchain v smislu žetonizacije, je nekaj, nad čimer smo zelo navdušeni.”


The Blockchain Infrastructure Alliance

Plačilni prostor za kriptovalute je danes še vedno razdrobljen in nima celovite interoperabilnosti. S tem v mislih so se Alchemy Pay skupaj z drugimi ustanovnimi člani – Polygon, NEAR, NEO in Conflux, skupaj z drugimi veterani naložb in inkubatorji združili in tvorili Blockchain Infrastructure Alliance (BIA) in skupaj dvignite industrijo blockchain.

Z združevanjem miselnih voditeljev, inovatorjev in podjetnikov bo BIA ustvarila nešteto sinergij med člani na vseh področjih in vzpostaviti združene vire za promocijo, raziskave in razvoj. BIA bo z izbranimi javnimi člani blockchaina ustvarila ekosistemska sredstva za inkubiranje projektov s splošnim ciljem izboljšanja funkcionalnosti kriptovalute. Ta pobuda ekosistemskim skladom s skupno blagovno znamko omogoča, da pritegnejo visokokakovostne projekte, medtem ko partnerski javni blockchaini uživajo v dodatnih izdelkih in storitvah, zgrajenih v njihovih omrežjih. BIA bo sodelovala z več kot tridesetimi akademiki z vrhunskih univerz po vsem svetu, ki bodo pomagali identificirati najboljše priložnosti za rešitve in razvoj.

Družbene koristi plačil s kriptovalutami

Kripto postopoma moti tradicionalne finance in s tem odpira več trilijonske priložnosti, ki bodo koristile družbi kot celoti. Karmen Tang je svoj osrednji govor zaključila s prepričanjem: »Ko gledamo v prihodnost, si predstavljamo svet večje finančne moči, vključenosti in preglednosti za ljudi, ne glede na geografsko lokacijo ali status. Zavedamo se, da se to ne bo zgodilo čez noč, vendar ima rešitev Alchemy Pay za kripto-fiat pomembno vlogo pri tem, saj omogoča nemoteno delovanje kriptoplačil.«

O Alchemy Pay

Alchemy Pay je integrirana fiat in kriptovaluta Ponudnik rešitev prehoda, ki omogoča brezhibno sprejemanje kripto in fiat za trgovska omrežja, razvijalce in finančne institucije. Podjetje spodbuja sprejetje tehnologije veriženja blokov tako, da kriptovalute, komercialne transakcije in storitve DeFi omogoča zlahka dostopne potrošnikom in institucijam v fiat ekonomiji. Danes Alchemy Pay podpira več 60 držav s 70 plačilnimi kanali in ima stične točke z več kot 2 milijona trgovci prek partnerstev z industrijskimi velikani, kot so Binance, Shopify, Arcadier, QFPay in še več.

Spletna stran: alchemytech.io

Twitter :twitter.com/alchemypay

Telegram:t.me/ alchemy_officialTo je sponzorirana objava. Naučite se, kako doseči naše občinstvo tukaj. Preberite izjavo o omejitvi odgovornosti spodaj.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki CommonsADALend: Announcing Imminent Cross-Platform Development

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

1279

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments