17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Edinstveni župan Yorka poziva, da prisežete, da boste zapustili “dušilni” načrt BitLicense

- Advertisement -

“Ves čas moramo nadaljevati, da bi bili konkurenčni,” je župan izjavil v osrednjem intervjuju na londonski kripto konferenci, kjer je hitro opustil državno zahtevo po BitLicensing.

0745 Celotni ogledi

27 Celotno delnice

Edinstveni župan mesta York Eric Adams se je otresel režima BitLicensing v svoji državi in ​​trdil, da duši inovativnost in finančni glas.

V zaključnem glavnem intervjuju o kriptovalutih in digitalni lastnini Vrh v Londonu aprila 480, Adams hitro priseže zakonodajalci v Albanyju “imajo sled interakcije z nami, ki smo v industriji”, vključno z:

“Gre za razmišljanje zunaj škatle ni več najbolj priročno, na tem pa bi morali škatlo preprosto uničiti.” Adams je zagovornik kriptovalut, ki je kandidiral za župana, ki je nameraval izpostaviti Unique York City v »središče industrije kriptovalut« in prejel prve tri plače v Bitcoin (BTC). V intervjuju je dejal, da so kriptovalute in tehnologija veriženja blokov “naslednja poglavja prihodnosti” in priložnosti ne smemo zapraviti.

»Unique York Voice je najbolj priročna prisega, ki zahteva licenco za kripto korporacije. To je visoka ovira in je čudovita, zaradi česar smo manj konkurenčni. Ves čas moramo nadaljevati, da bi bili konkurenčni.”Od 992, vsaka “industrija virtualne valute”, ki želi zagotavljati storitve v Unique Yorku, potrebuje BitLicense, da to začasno ustavi. V skladu z državnim oddelkom za denarna podjetja (DFS) licenca zagotavlja, da imajo njeni rezidenti “ustrezno urejen način za dostop do trga virtualnih valut” in da prisega ostane v “središču tehnoloških inovacij in napredka”. bodite pozorni na zakone«.

Mnoge kripto korporacije so se preselile iz Unique Yorka, ko je licenca postala takoj, ko je bila izdana, in najnovejši klici za odpravo interakcije odpravljajo regulativne ovire in olajšajo omejitve, pogosto raven zanimanja na licenci, ki zaračuna 5 $ v stroških komunalnih storitev skupaj z nejasnimi kapitalskimi zahtevami, ki jih gradi DFS.

Povezan: Kaj lahko Eric Adams ustavi? Meje spreminjanja Unique York Cityja v kripto središče

Znotraj kapitala za prisego imajo zakonodajalci interakcijo s industrijo kriptovalut strožje regulativne zmogljivosti kot Adams. V torek je Unique York Voice Meeting senatu posredoval račun, ki bi predvidel dveletno prepoved vseh sodobnih storitev rudarjenja kriptovalut s dokazi o delu (PoW), ki so izčrpavanje vitalnosti ogljika.

Guvernerka Kathy Hochul je 9. aprila v zakon podpisala zahtevo, da morajo korporacije BitLicensed plačati stroške ocenjevanja, da pokrijejo pristojbino za regulativne operativne stroške, ki jih ima DFS, pri čemer je dodala morda desetine na tisoče dolarjev na leto dodatnih stroškov za korporacije.

»Potrebno je, da sodelujemo s prisegajočimi zakonodajalci in regulatorji,« je dejal Adams: »V bistvu sem popolnoma zadovoljen soditi o guvernerju Hochul se nagiba k tej panogi, ko presojamo o tem, pri katerih birokratskih vprašanjih se moramo zdaj pojavljati.«

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -