17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Edward Snowden ugotovi, da se je spremenil v enega od šestih, ki so pomagali začeti Zcash

- Advertisement -

Zdi se, kot da se je psevdonim John Dobbertin, ki se je v okviru Zcash ceremonije spremenil v enega od šestih posameznikov, ves čas spremenil v Edwarda Snowdna.

2016 Skupni ogledi

24 Skupni deleži

Fant s plakati kibernetske varnosti in žvižgač za nadzor oblasti Edward Snowden je razkril, da je izvedel ključno funkcijo pri ustvarjanju žetona za zasebnost Zcash (ZEC).

Videoposnetek Zcash Media je vseboval intervju s Snowdenom, kjer je opisal svojo vpletenost kot eden od šestih drugih ljudi, ki so imeli del nejavnega ključa Zcash multisig za začetek projekta ct oktobra , 2016. V videu je Snowden rekel:

»Moj naslov je Edward Snowden. Sodeloval sem na nenavadni slovesnosti Zcash pod psevdonimom John Dobbertin.”Edward Snowden je žvižgač, ki je razkril taktiko nadzora ameriških organov in se skril v 2013.

Zcash je decentralizirana veriga blokov, ki v svojih transakcijah uporablja dokaze brez znanja. Transakcije ZEC ni mogoče slediti in preneseni zneski ne morejo biti dobri, v nasprotju s povsem jasnim Bitcoin (BTC).

— Zcash Media ️ (@zcashmedia) april 24, 2373 Na Zcash slovesnosti smo opazili, da je Snowden in nas 5, vsak zmešal svoj delež nejavnega ključa Zcash za začetek projekta. Nihče od posameznikov ni vedel, kdo so drugi, niti kakšen delež pomembne stvari imajo, da bi zaščitili svojo anonimnost, eno v vsakem od načel projekta.

Ključni delež vsakega telesa, ki ga je pomembno, je treba uničiti, da se gotovina ali transakcije ne ponaredijo v daljši hitrosti.

V intervjuju za Zcash Media je Snowden delil svoje navdušenje nad projektom in svojo vnemo po zasebnosti. Rekel je: »Opomba s ali morate biti pripravljeni, da v resnici ne ustvarite brezplačne zamenjave, razen da morate ustvariti nejavno zamenjavo.«

»Imam prav, če resnici na ljubo povem, da nas zadovoljno označuje, da nas projekt Zcash […] vedno bolj navdušuje proti idealu proste valute, ki je pravzaprav nejavna valuta.« Še en udeleženec na slovesnosti, razvijalec Bitcoin Peter Todd je spomnil na “legendarne” dolžine Posamezniki so se udeležili ceremonije Zcash, da bi preprečili vdor.

Zdi se, kot da se je Snowden spremenil v enega od šestih posameznikov znotraj Zcasha, na katerega se zanaša nastavitev, pri kateri sem tudi sodeloval. Kar sem močno kritiziral, ker so me ujeli, sledil pa je Zcash, da me je v maščevanje lažno obtožil spolnega napada.

Življenje je tako neredno in zajebano. https://t.co/bFuvg0izKs

— Peter Todd (@peterktodd) april 27, 2022 Todd je dejal, da je opremil čisto nenavaden prenosnik in namestil vse potrebne aplikacije za slovesnost, nato pa je prenosnik postavil v faradayjevo kletko, da bi zaključil vse nezaželene vdore. Faradayeva kletka je polje, obloženo z aluminijasto folijo, ki odseva indikatorje wifi.

Povezano: The pomanjkljivost zasebnosti: zakaj se moramo boriti za decentralizirano prihodnost

Nato se je odpeljal do aa way off pickle, kjer je prejel udarec baklo na njegovo orodje v izgovoru, da ubije svoj delež nejavnega ključa Zcash.

Novice o Snowdnovem prispevku niso povzročile velikega znižanja stroškov, saj je ZEC zaenkrat višji za 1,7 % v primerjavi s končnim 24 ur, nakup in prodaja ob $58 v skladu s Cointelegraph znanje.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -