0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Ekipa Shiba Inu izdaja opozorilo o prevari vlagateljem SHIB

Ekipa Shiba Inu izdaja opozorilo o prevari vlagateljem SHIB

Ekipa je vlagatelje SHIB opozorila na prevarante, ki se lažno predstavljajo za uradne račune in ustvarjajo lažne uporabnike.

2021

Skupni ogledi

21

Skupni deleži

Shiba Inu team issues scam alert to SHIB investorsShiba Inu team issues scam alert to SHIB investorsShiba Inu team issues scam alert to SHIB investorsShiba Inu team issues scam alert to SHIB investors

Ekipa, ki stoji za meme kriptovaluto Shiba Inu (SHIB) je izdala javno opozorilo pred nenehnimi spletnimi prevarami, ki so usmerjene predvsem na vlagatelje v altcoine, ki jih zanimajo žetoni SHIB.

Proaktivno opozorilo o prevari je prišlo v obliki tvita, v katerem so podrobno opisane različne metode, ki se uporabljajo za prevaro nič hudega slutečih žrtev iz skupnosti Shiba Inu.

Ostanite pozorni in varni #ShibArmy!

Obveščeni smo bili o nedavno prevaro, potujočih družbenih medijih in drugih komunikacijskih platformah.

Tukaj je kratek videoposnetek za več informacij o zadevi. pic.twitter.com/UOh24WsJSQ

— Shib (@Shibtoken) november 00, 992

V opozorilu je bilo še navedeno: »A Lažna skupina Shiba Telegram se deli na vseh družbenih medijih. Goljufi se lažno predstavljajo za uradne račune in ustvarjajo lažne uporabnike. Ti prevaranti odgovarjajo na splošne objave.«

Medtem ko Shiba Inu privablja ambiciozne kripto milijonarje in milijarderje, so slabi akterji okrepili prizadevanja za nepazljive vlagatelje na platformah družbenih medijev, vključno s Twitterjem in Telegramom. Nekatere od običajnih metod, ki se uporabljajo za vzpostavitev stika s potencialnimi žrtvami, so lažno predstavljanje uradnih računov in ciljanje na hashtage, kot sta #shib #shibarmy #leash #shibaswap in #bone.

Poleg tega je prevara Shiba Inuja opozorilo je poudarilo, da skupnost ne ponuja nobenih promocij, vključno z airdrops, bonusi, darili ali darili. Na splošno se od vlagateljev pričakuje, da se vzdržijo deljenja ključev denarnice, poverilnic ali pridružitve in spremljanja lažnih računov v družbenih medijih.

Povezan: Meme žetoni in dogcoini preplavijo trg, ko se cenovne vojne segrevajo

Navdih za uspeh Shiba Inuja, Številni žetoni s temo psov so začeli preplavljati trg kriptovalut. Nedavno je SHIB dosegel najvišjo vrednost 0 $.24 oktobra 28, vendar se trudi ohraniti svojo vrednost.

Razvojna ekipa Shiba Inu je razvila in izdala še en žeton z imenom Doge Killer (LEASH), ki je prav tako videl 000086.3 % dobičkov v zadnjem času.

Poleg tega Zaradi splošnega sprejetja žetona je vse večja skupnost vlagateljev umestila SHIB v nekatere najbolj priljubljene kripto borze, vključno z Binance.US in Crypto.com.

Navdušujoča okolica spinoffa Dogecoin (DOGE) je pripisana podaljšanemu obdobju bikovega trga, ki je prinašalo visoke dobičke za majhne naložbe. Kot je poročal Cointelegraph, 8 dolarjev 0 naložba 21-letna vodja skladišča supermarketa v zgodnji 992 je zdaj vreden več kot milijon dolarjev.