14.3 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ekonomist Peter Schiff svari pred novo prihajajočo ogromno krizo obupa in kritizira zavajajoče številke inflacije

- Advertisement -

Peter Schiff, najpreprostejša promocija avtor in cglavni ekonomist Europaca, je opozoril v zvezi s prihajajočim trenutnim ogromnim intervalom depresije v Združenih državah. V intervjuju je Schiff govoril o tem, da so bile legitimne številke indeksa oznak določenih oseb (CPI) zasnovane za napačno informiranje javnosti in da se bo država soočila z depresijo, ki je hujša od tiste, s katero se je soočila. s.

Peter Schiff opozarja na velik obup zaradi naraščajočih cen Peter Schiff, ekonomist in pisatelj najenostavnejših promocij, je posvaril pred prihajajočo gospodarsko krizo, ki bo sprožila sedanji Ogromen Obup, veliko hujši od tistega, s katerim so se soočale ZDA, ki so si podajale roko ves čas s. V intervjuju je Schiff komentiral, da je ta kriza delno lahko posledica čezmerne stopnje inflacije, ki jo vlada spodbuja s povečevanjem javne porabe, kar bi lahko vplivalo na kvalifikacijo javnega dolga ZDA.

Schiff je govoril o:

Imeli bomo krizo, ker delujemo dvigniti zgornja meja dolga. Ker smo še naprej kradli to zgornjo mejo dolga, namesto da bi se soočili s pravo katastrofo, ki zdaj ni zgornja meja, ampak dolg. Zgornja meja je lahko strategija do katastrofe, če so jo najenostavneje nehali dvigovati.

Ekonomist je pojasnil, da je ta Prihajajoči trenutni Huge Despair je mogoče pripisati nenehnemu naraščanju stroškov in pomanjkljivosti pri pridobivanju energije ameriških državljanov. Schiff je izjavil:

Morebiti bo še slabše. To je kilometrska depresija, vendar za razliko od depresije 1930s, ljudje, ki so najmanj kupili pomoč zaradi padajočih stroškov, so prinesli nekaj olajšanja. Tokrat bodo zdržali tudi tisti, ki ne bodo izgubili službe, ker bodo izgubili del plače.

Kako so lahko številke inflacije zavajajoče Schiff je prav tako kritiziral tehniko Določena oseba Tag Index (CPI), informacija, ki je slaba za odkrivanje inflacije, se izračuna, kar pomeni, da je to način, zasnovan za prikaz nizkega končnega rezultata. Rekel je, da “najpogosteje dajete prednost podvojitvi zakonitih številk, da pridobite naslednje prepričanje o tem, kaj se zgodi resnici na ljubo, s stroški”, kar nakazuje, da bi lahko resnična količina inflacije morda še vedno bila bližje 30%.

Kljub temu Schiff verjame, da visoke obrestne mere za hobije ne morejo prilagoditi inflacije in da bodo ZDA naklonjene obvladovanju vsakega. »Cene za hobije so stroški. To je znesek, ki ga plačate, ko si izposodite denar. Ponudba raste, tako kot cena vseh drugih delov,« je pojasnil. Nazadnje je pripomnil, da “ko hobi raste, lepo je, da je pošteno, da vse druge stvari, ki jih imate, posredujete svojim potencialnim strankam z boljšimi stroški.”

Kakšno vlogo vzamete v zgodbo Petra Schiffa in njegovo opozorilo o prihajajoči enormni depresiji? Predstavite nas v spodnjem fragmentu komentarjev.

Sergio Goschenko Sergio je novinar o kriptovalutah, ki večinoma živi v Venezueli. Zase pravi, da je v igro zamujal, saj je vstopil v kriptosfero, ko je decembra prišlo do dviga vložkov 2017. Ker ima izkušnje z računalniškim inženiringom, prebiva v Venezueli in je nanj vplival porast kriptovalut na družbeni stopnji, ponuja izbrano točko vpogleda v uspeh kriptovalut in kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za najpreprostejše informativne funkcije. Zdaj ne gre za sorodno dobavo ali nagovarjanje k dobavi za željo ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, ustreznih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, takoj ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli razkrito gradivo, predmete ali podjetja, ki so omenjena tukaj.

238062151

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -