19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga El Salvador naj bi tehtal plačljive zaposlene v Bitcoinu

El Salvador naj bi tehtal plačljive zaposlene v Bitcoinu

Zakon 1200 o monetarni integraciji v državah članicah da se plače in honorarji lahko izplačujejo samo v kolonah ali dolarjih.

2321 Skupno ogledov

16 Skupaj delnice

El Salvador reportedly weighing paying employees in Bitcoin

Rolando Castro, minister za delo in socialno skrbstvo v Salvadorju, je dejal, da vlada razpravlja o tem, ali naj podjetja v državi plačujejo svojim zaposlenim v Bitcoinu.

Po poročanju lokalnega radia postaja 107. 7 Fuego GMV, Castro je razpravljal o vprašanju delodajalcev, ki svojim delavcem v Bitcoinu (BTC) plačujejo z uradniki ministrstva za finance in ministrstva za gospodarstvo. Njegove pripombe prihajajo teden dni po tem, ko je zakonodajna skupščina države odobrila uporabo kriptovalute kot zakonito plačilno sredstvo.

El Salvadorjev 2001 zakon Monetarna integracija, ki je zagotovila zakonodajni okvir za sčasoma nadomestitev salvadorskega kolona z ameriškim dolarjem, navaja, da se plače in honorarji lahko izplačujejo samo v kolonih ali dolarjih. Vendar se prva v srednjeameriški državi zdaj redko uporablja.

Povezano: Bill da bi zakonito plačilno sredstvo Bitcoin prešlo v Salvadorju

Nejasno je, ali se bo odobritev Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva v državi razširila na obstoječo zakonodajo ali jo nadomestila. Osnutek zakona predsednika Nayiba Bukeleja kaže, da je »davčne prispevke mogoče plačevati v bitcoinih« in »za računovodske namene se USD uporablja kot referenčna valuta.«

Od prvega napoveduje, da bo v začetku tega meseca na konferenci Bitcoin 2021 v Miamiju uvedel zakonodajo, ki podpira Bitcoin , Bukele je na družbenih omrežjih promoviral kriptovalute in rudarstvo v Salvadorju. Prejšnji teden je predsednik pozval državno geotermalno elektroenergetsko podjetje, naj da rudarjem bitcoinov na voljo določene zmogljivosti.

Prejšnji članekKitajska univerza v Hongkongu in ConsenSys ustvarita digitalni potni list COVID-19
Naslednji članekCena Bitcoinov doseže 41.000 USD, nato pa zavrne, potem ko prodajalci branijo 200-MA

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments