24.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 24, 2022

Eleganten denar zbira Ethereum, medtem ko trgovci opozarjajo na padec na 2,4 tisoč dolarjev

- Advertisement -

Analiza hitrega obdobja določa $2,400 cilj odtisa za ETH, vendar se datoteke predstavitev, ki vabijo denar, še naprej kopičijo v pričakovanje združitve.

4796 Celotni ogledi

42 Polni deleži

Prihajajoča združitev Ethereuma je ena izmed verjetno najbolj razširjenih vprašanj v kripto sektorju, analitiki pa sestavljajo veliko zbirko pogledov na to, kako bi prehod na dokazilo o deležu morda vplival na Etherjev odtis.

ETH/USDT 1-dnevni grafikon. Vir: TradingViewKiti dobijo prej kot združitevPoglobljenega potapljanja v nenehno kopičenje etra v kitovih denarnicah je nekoč zagotovila družba za obveščanje o kriptovalutah Jarvis Labs, ki je objavila naslednjo tabelo z vpogledom v spremembo razmerja v imetju denarnice kitov v primerjavi z odtisom ET.

Sprememba ohranjanja eterskega kita. Vir: TwitterObarvanost pik se nanaša na ceno etra , z grafikonom, ki kaže, da so denarnice kitov začele zniževati svoje imetje, ko je bila cena enkrat nad 4 $ 03 in zdaj niso dostavili za ponovno kopičenje, razen če je cena padla pod 2 $ 226.

O tem je govoril Jarvis Labs,

»Kiti še naprej kopičijo eter, njihovo kopičenje ostane v bočnem trendu navzgor.« In zdaj ni veličastno, da kiti, ki imajo pogled, nabirajo eter na potopu, kot je prikazano v naslednjem grafikonu, kjer vijolične pike prikazujejo pokrov, ki ima tako kitovo denarnico kot manjše denarnice obsegajo gledano povečati kopičenje.

Eterna divergenca. Vir: TwitterAnalitiki v Jarvis Labs so govorili o,

»Po vpogledu v veličastne distribucije denarnic Ether, se bo tudi sklepati da kiti GOR + ribe GOR (Vsak in vsak kit in ribe se zdijo kot zbiranje). Združiti račun?”Ali je Ethereum na obzorju? Analitiki pri Delphi Digital so razmišljali o tem, ali bi se Ethereum impresum morda ločil od BTC-ja, kar vodi do združitve ali po njej. Analitiki tudi napovedujejo, da je altcoin “dovzeten za večjo konsolidacijo za ETH/BTC v kratkem času.”

) Trendi odtisa ETH/BTC. Vir: Delphi DigitalEno izmed najpomembnejših vprašanj, ki jih ta grafikon sproži, je kaj se bo zgodilo, naredi izbor, da Ether uniči od »nevidne verige«, ki ga je držala privezanega na Bitcoin, da se vidimo pozneje.

V skladu z Delphi Digital bodo najnovejše bikovske pripovedi o “ultrazvočnem denarju” in “združitvi”, ki obkrožajo Ether, zagotovo veličasten članek, ki podpira propad Etherja, stran od njegove korelacije z Akcija odtisa Bitcoin.

Delphi Digital je govoril,

»Hobi v eterju »ponovno združitev« bo od tukaj popolnoma postal močnejši, še posebej, ker več ljudi išče priložnost za izumljanje višjih dejanskih donosov, izraženih v deflacijskem sredstvu.« Zagon pozitivnih vidikov etra Statistika ether stakinga. Vir: Ethereum.orgTudi z odtisom Etherja še naprej potrjuje ne, datoteke predstavi, da se količina ETH, ki je vložena v verigo svetilnikov, še naprej povečuje. Podatki iz evidence Dune Analytics prav tako predstavljajo povečanje vlog v Eth2, par analitikov pa je delil svoj vpogled v to, kako bi institucionalni vlagatelji in kiti morda dobro trgovali z Etherjem v razdelku za predhodno in združitev.

Vloge Lido Eth2. Vir: Dune AnalyticsNa splošno so predstavitve konceptov, ki tudi z Ether odtisom nakupovanje in prodaja 18.5 % stran od zgodovinskega maksimuma, vabljivega denarja še naprej nabira to spretnost, ki jo pričakovano povečuje v okviru deleža nagrad vlaganja in pričakovanja, da se bo odtis spremenil v bikovsko, ko se Ethereum spremeni v deflacijsko sredstvo.

Navedena so izražena stališča in mnenja spodaj so v celoti te avtorjeve, zaradi česar zdaj v bistvu ne razmišljamo o stališčih Cointelegraph.com. Vsak finančni in nakupovalni in prodajni centimeter vsebuje grožnjo, morda bi želeli utišati svoje navade, ko se odločate za izbiro.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -