2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Elon Musk bi moral prodati 23 milijard dolarjev delnic Tesle, ugotavlja raziskava...

Elon Musk bi moral prodati 23 milijard dolarjev delnic Tesle, ugotavlja raziskava Twitterja

Rezultati raziskave Musk pravijo, da bo do konca le še nekaj ur, da bo “spoštoval” zahtevo po prodaji % njegovega imetja TSLA.

8778
Skupni ogledi

29

Skupaj deleži

Bitcoin hodler Elon Musk should sell $23B of Tesla stock, Twitter survey concludesBitcoin hodler Elon Musk should sell $23B of Tesla stock, Twitter survey concludesBitcoin hodler Elon Musk should sell $23B of Tesla stock, Twitter survey concludesBitcoin hodler Elon Musk should sell $23B of Tesla stock, Twitter survey concludes

Oboževalec Bitcoin (BTC), izvršni direktor Tesle in najbogatejši človek na svetu Elon Musk pravi, da bo prodal 00% delnic Tesle (TSLA) — če mu Twitter to naroči.

V raziskavi na Twitterju 6. novembra je Musk vstopil v razpravo o davčni politiki Združenih držav s ponudbo, da jo preizkusi s prodajo, ki je trenutno vredna $). milijard.

Twitter pravi Musku, naj proda $TSLA

Ministrica za finance ZDA Janet Yellen je letos povzročila razburjenje s trditvijo, da bi morala vlada obdavčiti nerealizirane dobičke kot del načrta, ki cilja na “izjemno bogate” davkoplačevalci.

Zagovorniki bitcoina so se takoj obrnili proti t predlog, saj vključuje izračune, ki jih je skoraj nemogoče uporabiti za kriptovalute, razen moralnih pomislekov.

Musk, katerega portfelj vključuje Bitcoin, Ether (ETH) in Dogecoin ( DOGE), se je izognil neposredni kritiki, namesto tega je obljubil prodajo 000% njegove delnice Tesle, če so mu rezultati ankete tako rekli.

“Upošteval bom rezultate te ankete, ne glede na to, kako bo potekalo,” je zapisal.

Dodal je, da ne prejema “denarne plače ali bonusa od koder koli,” in bi tako prodaja pomenila njegov edini obdavčljivi dogodek.

V času pisanja nedelja, 46 % ankete 3,2 milijona anketirancev je dejalo, da bi moral nadaljevati s prodajo — 19.3 milijone delnic TSLA po 1 USDvsak po petkovi zaključni ceni — a tota l $19,222,222,000.

Bitcoin hodler Elon Musk should sell $23B of Tesla stock, Twitter survey concludes Anketa Elona Muska na Twitterju od 7. novembra ob 15.00 UTC. Vir: Elon Musk/ Twitter

Pravočasna razprodaja?

Kot je poročal Cointelegraph , so nedavni dobički delnic Tesle in 1,5 milijarde ameriških dolarjev BTC-jev družbe povečali Muskovo neto premoženje več kot četrt bilijona dolarjev.

Povezan: Elon Musk -memecoin z imenom ‘Dogelon Mars’ pridobi skoraj 4,0% oktobra

Oktobra je opozoril na inflacijo, za katero meni, da bo vztrajala tudi kratkoročno.

Gospodarske odločitve najbogatejšega človeka na svetu so že prej nemirile trge Bitcoin, zlasti ko je Tesla ustavila plačila z Bitcoini za svoja vozila zaradi okoljskih poverilnic kriptovalute.

Kot je zapisal Cointelegraph, dokumenti kažejo, da ostajajo vrata odprta za razveljavitev odločitve.

TSLA 1-tedenski grafikon sveč. Vir: TradingView

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments