0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Elon Musk: Bitcoin ga bo zgradil – Dogecoin na Luno

- Advertisement -

Izvršni direktor Tesle in vodja Twitterja Elon Musk je podal optimistične izjave o bitcoinih in dogecoinih ne glede na razprodaje na kripto trgu. Rekel je, da ga bo bitcoin “razvil” in “DOGE na luno.” Sredi kriptovalute in kaosa okoli propadle kripto borze FTX Musk verjame, da obstaja prihodnost za bitcoin, ethereum in dogecoin.

Elon Musk misli, da ga bo Bitcoin ‘konstruiral’ Vodja Tesle, Spacexa in Twitterja Elon Musk je komentiral formulo naprej za bitcoin ponedeljek. Odgovor določeni osebi na Twitterju, ki sprašuje o priložitvi oznake kriptovalute, bo čez eno leto pod pogojem, da se s kriptovaluto trenutno trguje pri približno $16Dobro dovolj, nižje od približno $72 Dobro dovolj a leto v preteklosti je Musk zapisal: “BTC ga bo razvijal, vendar bo po naključju morda dolgotrajen.” Muskova pripomba je lahko povečala vrednost bitcoina. Takoj po tem, ko je tvitnil, je vrednost BTC strmo poskočila od pod $ 12 Dobro dovolj. V času pisanja se bitcoin trguje pri $11,720. Milijarder, ki je prav ta trenutek pridobil ogromen družbeni medij Twitter, je pred tem objavil, da je po mojem mnenju lastnik bitcoina, kot pravita Tesla in Spacex. Teslini najsodobnejši finančni dokumenti pri ameriškem uradu za vrednostne papirje in alternativno obrestno mero (SEC) so pokazali, da podjetje hrani približno $150 milijonov v digitalnih virih. Julija je podjetje za električna vozila opremilo 16 % svojega imetja BTC. Musk je ob več priložnostih dejal, da je bitcoin pravilen kot rezerva stroškov. Kljub Teslovi prodaji BTC je milijarder izvršni direktor sporočil: »Za centimeter smo pripravljeni povečati svoje imetje bitcoinov v prihodnosti, zato tega ne smemo jemati kot neko razsodbo o bitcoinu.« Musk pravi, da je Dogecoin ‘to the Moooon’ Izvršni direktor Tesle je poleg tega prav ta trenutek podal optimistično pripombo o kriptovaluti meme dogecoin (DOGE), kar je povzročilo porast ocene. V sobotnem dialogu Twitter Dwelling je vzkliknil: Doge to the moon.

Musk že dolgo podpira meme kripto; ekipa DOGE ga ves čas pozna kot Dogefather. Milijarder je prej natisnil, da ima nekaj dogecoinov in da mora določiti nakupovanje in podporo kriptovalute meme. Verjame, da je dogecoin “izvedljiv kot tuji denar.” Tesla trenutno sprejema dogecoin za nekaj blaga. Musk je še dejal, da bo Spacex kmalu uzakonil podobno. Poleg tega njegova počasna družba sprejema meme kovanec za nekatere vožnje. Njegova novo pridobljena platforma družbenih medijev, Twitter, je prav ta trenutek vložila birokracijo za vodenje stroškovne reklame. Podporniki Dogecoina se strinjajo s tem, da namerava Musk integrirati sredstva DOGE v Twitter. Musk o metodi naprej za Crypto Musk se je spremenil v zahtevo glede formule za naprej za kriptovalute na neki stopnji sobotnega dogodka Twitter Dwelling glede na implozijo FTX.

»Ponovno bi potrdil, da če imate kriptovaluto, kakšna je verjetnost, da jo boste morda morali imeti v dejanskih zdaj dostopnih hladnih žepih. Ni več v menjavi. To je verjetno animirano,« je povedal in pojasnil: Trdim, da obstaja potencialno prihodnost za bitcoin, ethereum in doge. Z drugimi se ne morem niti za milimeter pogovarjati. Če pa ste kupili obrazec tri v hladnih žepih in zunaj borze, držim stavo, da se za inč dobro obnese.

Oznake na tem spominu doge na luno, dogecoin na luno, Elon Musk , elon Musk bitcoin, Elon Musk bitcoin preživeti, elon Musk kripto, elon Musk kriptovaluta, elon Musk doge, elon musk dogecoin, Elon Musk dogecoin napoved, Elon Musk dogecoin na luno, Elon Musk napovedi

Ali se strinjate z Elonom Muskom glede bitcoina in dogecoina kot resnice? Vztrajajte pri nas v spodnjem delu s povratnimi informacijami. Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin leta 2016 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je v varnosti bitcoinov, metodah izvorne dobave, učinkih skupnosti in presečišču med ekonomijo in kriptografijo.
Zasluge za sliko 63734: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons Zavrnitev odgovornosti : Ta članek je namenjen najbolj priročnim informacijskim funkcijam. Redko gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za vrečo ali prodajo ali nasvet ali odobritev kakršnih koli izdelkov, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja več finančnih, davčnih, dejanskih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, natančno zdaj ali pa karkoli slučajno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da jo je mogoče pripisati ali se nanaša na uporabo ali zanašanje na katero koli razkritje, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori o tem besedilu. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -