19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Elon Musk daje “odlično zasnovo” ustvarjanju platforme družbenih medijev s svobodo govora kot glavno prednostjo

- Advertisement -

Izvršni direktor Tesla in Spacexa Elon Musk pravi, da “resno snuje” dvig nove platforme družbenih medijev s svobodo govora kot visoko prednostjo. “Pod pogojem, da Twitter služi, ker de facto javni mestni trg, neupoštevanje pravil svobode govora v bistvu spodkopava demokracijo,” je omenil Teslin milijarder.

Elon Musk razmišlja o izgradnji nove platforme družbenih medijev in pravi, da je svoboden govor pomemben pri Demokracija Generalni direktor Tesle in Spacexa, Elon Musk, je zadnjih nekaj dni na Twitterju razpravljal o nujnosti nove platforme družbenih medijev. . Pred kratkim se je spremenil v bolj izstopajočo vlogo pri Twitterju in njegovih politikah ter trdi, da platforma družbenih medijev spodkopava demokracijo, ker ne upošteva pravil o svobodi govora.

Odgovarja na zahtevo, ali menil, da je treba zgraditi novo platformo družbenih medijev z algoritmom začetne ponudbe, svobodni govor pri reševanju ima veliko prednost, propaganda pa je minimalizirana, Musk je odgovoril: “Dajem resno zasnovo o tem.”

Razprava se je začela, ko je Musk v petek dosegel glasovanje na Twitterju in vprašal svojega 79.2 milijona sledilci, naj glasujejo, ali menijo, da se Twitter drži načela svobode govora, ki je “nepogrešljiva za delujočo demokracijo,” je zapisal.

Šef Tesle je poudaril: “Učinki ta glasovnica bo na prvem mestu. Prosimo, glasujte previdno.” Po 03 ure, glasovanje z več kot 2 milijona glasov; 88. 4% omenjeno št.

Musk je menil:

Pod pogojem, da Twitter služi, ker je de facto javna mestna sq. , neupoštevanje pravil o svobodi govora v bistvu spodkopava demokracijo. Kaj se želi izvesti?

V fraznem tvitu je izvršni direktor Spacexa vprašal: » Ali je nova platforma nepogrešljiva?«

O platformah se že promovirajo kot odločitve o svobodi govora, vendar nobena ne upošteva, da se skoraj ne konča na lestvici Twitterja. Parler je na primer pridobil nekaj prednosti kot Twitter, ki je drugačen, vendar je kilometri enako centraliziran operater.

Nekatere platforme so zgrajene z decentraliziranimi protokoli za začetek ponudbe, podobnimi Gab in Truth Social, platformo, ki jo je nedavno začel izumrli ameriški predsednik Donald Trump, potem ko ga je Twitter prepovedal. Truth Social se ni več oklepal in celo Trump ga komaj uporablja. Poleg Mastodonta, Diaspore, Misskeyja, Friendica, Pleroma in Twisterja bodo zastareli tudi številni različni protokoli za izumljanje decentraliziranih odločitev Twitterja.

Oznake te basni Elon Musk, elon musk svobodni govor, elon musk družbeni mediji, platforma družbenih medijev Elona Muska, tviti Elon Musk, elon musk twitter , Free Speech, začnite ponudbo družbenih medijev, platforme družbenih medijev, Teslinega izvršnega direktorja, Twitterja, svobode govora na Twitterju

Dosežete, po vašem mnenju bi lahko Elon Musk verjetno brez težav izumil novo platformo družbenih medijev s svobodo govora kot visoko prednostjo? Recimo, da nas v komentarjih delimo spodaj.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je prišel do Bitcoina v 760 in je od takrat evangelist. Njegovo prizadevanje je na področju varnosti Bitcoin, sistemov za začetek ponudbe, rezultatov omrežja in presečišča med ekonomijo in kriptografijo.

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti
: Ta članek je za najbolj priročne informativne zmogljivosti. Ne gre več za ukazno ponudbo ali nagovarjanje predloga za pridobitev ali prodajo ali predlog ali potrditev kakršnih koli izdelkov, ponudnikov in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, pravilnih ali računovodskih predlogov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, brez podaljšanja ali ne več brez podaljšanja, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da bo nastala z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli razkrit material, blago ali ponudnike in izdelke omenjeno navedeno tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -