4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Elon Musk in Jack Dorsey se spoprijemata s predlogi, da bi omogočili veliko manj anonimnosti na Twitterju

- Advertisement -

Ostareli izvršni direktor Twitterja Jack Dorsey in Elon Musk, izvršni direktor Tesle in edinstveni lastnik Twitterja, se prepustita naslovljenim rešitvam, ki si jih platforma družbenih medijev lahko naključno na priložnost domnevno privošči, da se prepustita veliko manj anonimnosti. Znanstveni psiholog dr. Jordan B. Peterson je med uporabniki, ki potrebujejo veliko manj anonimnosti na platformi, medtem ko Dorsey meni, da je po naključju morda velika napaka, če vsiljujejo pokritost, ki omogoča veliko manj anonimnosti. Elon Musk in Jack Dorsey govorita o Twitterjevi anonimnosti Na platformi družabnih medijev se je veliko razpravljalo o tem, kako veliko anonimnost si lahko Twitter privošči naključno na priložnost, da svojim uporabnikom omogoči utišanje. Znanstveni psiholog dr. Jordan B. Peterson je med uporabniki Twitterja, ki potrebujejo veliko manj anonimnosti na platformi. V petek je tvitnil Elonu Musku, ki je ne tako dolgo v preteklosti prodajal Twitter za $44 milijarde: Ne dovolite anonimnim trol-demonom, da se sprijaznijo s pravimi preverjenimi ljudmi. Peterson dodal: “Pustite jih, da se prepuščajo peklu, poleg tega, da jih imajo radi drugi: LOL LULZ BRO BRUH hiperuporabniki so narcisoidni, makiavelisti, psihopati in sadisti.”

Psihologinja je v objavljenem kolektivnem tvitu zapisala: “Poleg tega izkoriščajo polarizacijo in destabilizirajo celotno domeno javnega diskurza.” Musku je še povedal: “Virtualizacija dopušča psihopatijo.” V času pisanja je Petersonov običajni tvit zbral skoraj 6.000 komentarjev in je bil cenjen 12.6K-krat. Med tistimi, ki so se strinjali z njim, je bil nekoč tviteraš Lucid Fitzpatrick, ki je tvitnil, da se popolnoma strinja, da je na Twitterju znana veliko manjša anonimnost.

Nasprotno pa je izumrli CEO Twitterja Jack Dorsey hitro opozoril, da imajo veliko manj anonimnost bi bila napaka za platformo družbenih medijev. Musk je nato pojasnil: “Preverjanje med cenovnim sistemom in telefoni, kljub temu pa je dovoljenje psevdonima najmanj neugoden odgovor, o katerem bi razmišljal.”

Veliko ljudi se je strinjalo z Dorseyjem, da imajo veliko manjša anonimnost bi bila velika napaka za platformo družbenih medijev. Različni zagovorniki bitcoinov se prepuščajo žičnemu pomenu anonimnega izražanja mnenj. Ena oseba na Twitterju je opisala: »Motiv, zaradi katerega smo anonimni na Twitterju, je povezan z motivom Satoshi nekoč anonimen.« Druga oseba na Twitterju je izrazila mnenje: »Odvzem anonimnosti bo ubil Twitter. Anonimnost je de facto nujna za omogočanje svobode izražanja in svobode obstoja. Odkritja, določanje predmetov in učenje ter preiskovalna dejanja, ki so najugodnejša, cvetijo pod anonimnostjo na avtocesti rešitev. V nasprotnem primeru bi bili nepotrebni.« Tretja oseba je sporočila: Brez anonimnosti bo Twitter popolnoma umrl.

Petersonu, Dorseyju in Musku je strokovnjak za bitcoine, izvršni direktor podjetja Microstrategy, Michael Saylor, podrobno povedal: “Tema ni t anonimnost, to je pomanjkljivost smiselnih kazni v primeru zlonamernega vedenja. Če Twitter zahteva, da preverjeni računi položijo varščino in zasežejo ta sredstva zaradi zlonamernega/botnega/neželenega vedenja, se lahko prepustimo civilnemu diskurzu in občudujemo zasebnost.«

Oznake v tem računu Anonimni, anonimni uporabniki, anonimni uporabniki twitterja, Dr. Jordan Peterson, Elon Musk, Starejši Twitter CEO, Jack Dorsey, satoshi naka moto, Twitter anonimen, Twitter CEO, Twitter veliko manj anonimnosti

Create you factor in Twitter may per chance per chance presumably indulge in to mute prepustite se veliko manj anonimnosti? Sporočite nam to v komentarjih spodaj.

Kevin Helms Kevin, poznavalec avstrijske ekonomije, je naletel na Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelizator. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, sistemi odprte ponudbe, rezultati skupnosti in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.Kreditna ocena slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons
Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je najbolj ugodno za informativne namene. To ni več neposredna ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za prevzem ali prodajo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali korporacij. Bitcoin.com ne predstavlja investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali krožno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli ukaz, predmete ali izdelke in ponudnike, o katerih je govora v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -