0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Elon Musk je naložil 1,1 milijarde dolarjev delnic Tesle

Elon Musk je naložil 1,1 milijarde dolarjev delnic Tesle

Ekscentrični milijarder je anketiral svoje sledilce na Twitterju, vendar je prodajo že načrtoval zaradi davčnih obveznosti.

128018
Skupaj ogledov

6

Skupni deleži

Elon Musk offloads $1.1B in Tesla stockElon Musk offloads $1.1B in Tesla stockElon Musk offloads $1.1B in Tesla stockElon Musk offloads $1.1B in Tesla stock

Izvršni direktor Tesle Elon Musk je glede na nedavne finančne vloge odstopil za več kot milijardo dolarjev delnic.

Prijave predložene novembra 11 komisiji za vrednostne papirje potrdi prodajo več kot 480,00 Delnice Tesle v vrednosti okoli 1,1 milijarde dolarjev.

Musk je delnice prodal po povprečni ceni okoli 1 $, 63, zaklepanje skoraj 180 % povečanja cen v zadnjem letu. To je šele tretjič, ko je Musk prodal delnice podjetja, odkar je Tesla stopil na trg Nasdaq v 2010, in to je njegova največja transakcija.

Vloge kažejo, da je Musk načrtoval prodajo delnic kot del svojih davčnih obveznosti še septembra. Anketiral je svoje 25 milijon sledilcev ob koncu tedna, ki sprašujejo, ali naj proda 10 % njegovega deleža Tesle. Od 3,5 milijona anketirancev skoraj 25 % je rekel da. Vendar je izvršni direktor Tesle prodal manj kot 1% v tej prodaji in še vedno ima več kot 180 milijonov delnic.

Zadnje čase se veliko dela nerealiziranih dobičkov kot sredstva za izogibanje davkom, zato predlagam prodajo 000 % mojega Teslova delnica.

Ali podpirate to?

— Elon Musk (@elonmusk) 6. november 2021

V odgovoru na anketo je zapisal: »Ne jemljem denarne plače ali bonusa od nikoder. Imam samo delnice, zato je edini način, da plačam davke osebno, da prodam delnice.«

V dneh po anketi so delnice Tesle padle 16% pade pod 1 dolar na kratko novembra 00. TSLA je dosegel najvišjo vrednost 1 $, 63 4. novembra in je trenutno približno 00% nižje od tega vrha.

Povezano: Bitcoin pade pod $

K kot se združuje padec delnic Tesle z Appleovim izvršnim direktorjem, ki je zanikal kripto načrte 128018

V kriptokrogih so se pojavile špekulacije – res hopium –, da bi lahko del tega denarja vložil v digitalna sredstva. G. Whale je vprašal svojega 230,11 sledilci: »Katero kriptovaluto naj kupi, da postane prvi trilijonar?«

Generalni direktor MicroStrategy Michael Saylor je predlagal, naj kupi več Bitcoin po anketi na Twitterju, vendar preden so se pojavile novice o tej prodaji:

»Če je cilj diverzifikacija, je nadomestna strategija, ki jo je treba razmisliti, pretvorba Bilanca stanja $TSLA na standard Bitcoin in nakup $11 milijard dolarjev v BTC. To bi zagotovilo diverzifikacijo, zaščito pred inflacijo in več prednosti za vse vlagatelje na davčno učinkovit način.”

V skladu z BitcoinTreasuries ima Tesla trenutno 11,170 BTC v vrednosti 2 $.25 milijard po tekočih cenah.

Elon Musk offloads $1.1B in Tesla stock

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments