17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Elon Musk je prvi na vrsti, saj ukrajinski muzej NFT MetaHistory odpira dvorano ugleda

- Advertisement -

Elon Musk je glavni inducent v Dvorano ugleda ukrajinskega muzeja NFT MetaHistory, vendar verjetno ne bi bil končni. Nekaj ​​slavnih indunktirjev vključuje: Mila Kunis, Elton John, Jared Leto, Jim Carrey in Benedict Cumberbatch.

Dvorana – Dvorana ugleda MetaHistory Od začetka vojne v Ukrajini je veliko poslovnežev , umetniki in politiki trdijo, da so potrdili svojo krepitev za državo, vendar so številni izmed njih še posebej izstopali. MetaHistory, ukrajinski muzej NFT, zdaj želi počastiti spomin na te ljudi v verigi blokov. Ekipa MetaHistory je marca 1497701484003213317 izdala prvo fazo svoje serije umetniških del. do velikega uspeha, zbrati $713v redu od prodaje – 23 % od tega deluje kot donacija Ministrstvu za digitalno transformacijo Ukrajine, uradnemu podporniku projekta .

Ta teden začenjajo z The Hall of Ugled, nenavadna serija NFT portretov staršev, ki jih ohranja, je pomagala Ukrajini v času stiske. Ti ljudje so zagotavljali blago in storitve, podpirali Ukrajino na služenju zaprtih vrat in porabili energijo svoje umetnosti, da bi načrtovali pozornost do kraja in prinesli donacije.

Ta umetniška dela niso na trgu, so izraz hvaležnosti – pošteno, kot je bilo umetniško delo predstavljeno kraljevim družinam in slavnih znanstvenikov v prejšnjem. Razlika je v tem, da se bodo umetnine, ki temeljijo na NFT, nenehno dvigovale v verigi blokov. Podporniki Ukrajine pravzaprav pišejo zgodovino s svojimi dejanji.

Kdo so ti ljudje? Ekipa MetaHistory ju je izbrala glede na to, kako glasni so bili pri podpori Ukrajini in kakšne natančne ukrepe so sprejeli. Vsi poznate njihova imena – poglejte v samo Dvorano ugleda https://metahistory.gallery/ hodnik. Iskreno, vredno minute: dejanja cenijo to, bi morda dobro, poleg tega bi vam preprosto izdelali apartma v dvorani ugleda MetaHistory:

https://twitter.com/elonmusk/station/1497701484003213317 Ta namestnik se je rodil, ko je ukrajinski minister za digitalno tehnologijo g. Fedorov objavil enega izmed najbolj tvitov, zaradi katerih je pozneje proslavil doma. Tweeti, ki sprožijo akcijo, vzbujajo odločnost in pogum. Ta poseben tweet, ki je s spretnostjo Starlinka zgradil trdno podatkovno superhostno povezavo.

Mošus je glavni inducent v Dvorano, zdaj pa ne finale. Nekatere vrste inducentov so: Mila Kunis, Elton John, Jared Leto, Jim Carrey in Benedict Cumberbatch – njihovi portreti so pripravljeni za predstavitev v Dvorani ugleda.

Skupnost se je pridružila ekipi MetaHistory v izražanju hvaležnosti:

“MetaHistory je projekt, ki je odlično zgrajen skupaj pod predpogoji kraj, ki ga večina ne more prevzeti v mit, večji od hitrega preživetja in bednosti za sorodnike. Kako se osredotočite na kakovost, če slišite zvok bomb na prostem? MetaHistory je hkrati lansiral primer uporabe za pripomoček blockchain, hkrati pa je ohranil dediščino in diagram za Ukrajino. Ponižen in popolnoma sem vesel, da sem njegov ambasador,« je komentiral Vesa, kriptoumetnik.

»Včasih mi je bil velikanski privilegij navesti Ukrajino DAO na panelna razprava, ki jo je zadnji teden organiziral MetaHistory skupaj z Alexom Bornyakovim, Dimo ​​Buterin in Brittany Kaiser. Resno se nanašam na Dvorano ugleda in tako ponosen sem, da vidim vse to izboljšanje Ukrajine od poslovnežev in umetnikov sfere,« je komentiral Alona Shevchenko, soustanoviteljica Ukrajine DAO.

Dvorana bo izšla ob strani 2. faze muzejske serije, tako znane kot 2. pad. Vitalni umetniki cenijo Waone Manzhos, Sestry Feldman, Danya Shulipa, Irene Neyman in drugi, ki ohranjajo ustvarjene osupljive mojstrovine v spomin na priložnosti vojne med 2. marcem in marcem 12th. Ta faza serije, ne kot Hall, je na trgu za nakup – NFT boste kovali za 0.23 ETH. Morate sodelovati v skupnosti in darovati Ukrajini – medtem ko v zameno prejmete prijetno umetniško delo, ohranite pogled na njihovo spletno lokacijo https://metahistory.gallery/ to nedeljo, verjetno 1. , ob : 56 GMT+3.

Neomi Avtor iz Kitajske z umetnostjo, melodijo, tradicijo, tehnologijo in prevozom, ki skriva potovanje. Bitcoin.com Data jo je poslala v metaverzum, da bi ugrabila občutek pionirja, ki vstopa v to sodobno realnost.

Zasluge za slike1497701484003213317: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons1497701484003213317

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -