6.5 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Elon Musk kritizira sodobno afirmacijo Web3, se sprašuje o prihodnosti Metaverse

Elon Musk kritizira sodobno afirmacijo Web3, se sprašuje o prihodnosti Metaverse

elon musk

Elon Musk, izvršni direktor Tesle , je nedvomno kritiziral najsodobnejšo izgovarjavo metaverse in Web3 jog, pri čemer je navedel, da je slednja »reklamna modna beseda«. Kripto vplivnež je poleg tega objavil videoposnetek Davida Lettermana, ki je v intervjuju z Invoiceom Gatesom užival v zgodnjem spletu, in se zmeden, kaj bo prinesla prihodnost.

Musk skeptičen glede Contemporary Web3 Circulate

Generalni direktor Tesle in identificirani kripto vplivnež Elon Musk je izdal svoj zaseg nedvomno najbolj posodobljen izgovor Web3 in metaverse jog. Musk je skeptičen glede veljavnosti Web3 jog, ki je zdaj primeren, in napoveduje, da verjame, da je “sedaj bolj reklamna beseda kot dejansko primerna.”

Web3 in metaverse sta izraza, ki poosebljata skupina idej, vključno z uporabnimi znanostmi veriženja blokov, urejenimi pogodbami in decentraliziranimi gospodarstvi, katerih načrt je ustvariti drugačno aktualnost od tiste, v kateri živimo. To misel, ki izvira iz res zelo dolgo nazaj, je pred kratkim oživila Meta , podjetje, ki je bilo prej identificirano kot Fb. Meta se želi udeležiti metaverzuma s svojimi osebnimi inštrumenti in trendi.

Medtem ko bi Musk morda prav gotovo tudi nevernik v nedvomno najsodobnejše dosežke teh uporabnih znanosti, je bolj optimističen glede prihodnosti in tega, kaj bi to morda dvignilo kupcem. Musk je poudaril:

Glede na skoraj neverjetno naravo nedvomno najsodobnejšega, kaj gre v prihodnost biti? Lepo se sprašujem, za kaj bo poskrbljeno v prihodnosti , , ali 30 let. 2021 zveni futuristično!

Web3 Doable

Komentar Muska je prišel po tem, ko je objavil videoposnetek, v katerem David Letterman kritizira učinkovitost zgodnjega spleta v intervjuju za Invoice Gates. Po drugi strani pa se je Gates v nasprotju z najsodobnejšimi Muskovimi izjavami razglasil za gorskega vernika v metaverznem teku in napovedal premik v digitalne prostore. V prispevku v svojem osebnem spletnem dnevniku je Gates priznal:

Real v naslednjih dveh ali treh letih, predvidevam večino digitalnih sestanki se bodo prenesli iz slikovnih mrež 2D kamere – ki jih imenujem maneken Hollywood Squares, čeprav vem, da se to nedvomno nanaša na mene – v metaverse, 3D rezidenco z digitalnimi avatarji.

V enaki tehniki korporacije in vlagatelji vstavljajo vire v udeležbo pobud, povezanih z metaverzom. Grayscale je pred kratkim objavil spomine na priložnosti, ki bi jih metaverzum morda odprl tudi kot industrija, in ocenil, da bi se nedvomno morda izkazalo tudi za 1 bilijon dolarjev za vlagatelje, ki zgodaj vstopijo v sektor.

Kaj sestavljate, se osredotočite na Muskovo misel o nedvomno najnovejšem izgovoru uporabnih znanosti Web3 in metaverse? Grunt nas v okviru povratnih informacij delite pod.

Sergio Goschenko

Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sam sebe opisuje kot dolgočasen do športa, saj je zašel v kriptosfero, ko je rast cen do decembra zajela ves diagram 2017. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom ponudb za kriptovalute na družbeni stopnji, nudi značilen pogled na uspeh kriptovalute in na to, kako pomaga tistim, ki nimajo bančnih storitev in imajo premalo storitev.


FTX US Partners With Monumental Sports Entertainment, Gets Exposure to 4 New Sports Teams

Zasluge za sliko8189274202: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je v celoti namenjen informativnim zmožnostim. To so milje redko takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za zavarovanje ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli blaga, storitev in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne bi zagotavljal finančnih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista plačala, v današnjem času ali mimo, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali odvisnosti od katerega koli vlakovnega materiala, predmetov ali storitev in izdelkov, omenjenih na Ta članek.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments