-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Elon Musk meni, da je Neuralink v daljšem časovnem obdobju boljši od...

Elon Musk meni, da je Neuralink v daljšem časovnem obdobju boljši od metaverse

Ustanovitelj Neuralinka ne bi bil več videti kot prihodnji korpulent slušalk VR, potem ko je podvomil o njegovih dolgotrajnih posledicah za vid.

3404

Celotni pogledi

00

Dokončano delnice

Elon Musk thinks Neuralink is better than the metaverse in long termElon Musk thinks Neuralink is better than the metaverse in long term

Direktor Tesle in SpaceXa Elon Musk ni pokazal nobenih zaostritev za ekosisteme metaverse in Web 3.0, saj je fraze zavrnil kot neumne besede ter načine trženja in trženja.

»Ne cel dan videti nekoga, ki si je cel dan pripenjal prekleto tančico na obraz,« je priznal Musk v intervjuju za The Babylon Bee na zahtevo o njegovih mislih o ekosistemu metaverse. »Ne vem, ali se nujno kupim v te stvari metaverse, čeprav se z mano veliko osredotočamo na to.«

Govorimo o metaverse in virtualni resnici (VR ), Musk je priznal, da ne bo več iskal prihodnosti, v kateri bi želeli zapustiti telesni svet in bivati ​​v virtualnem. Kot je povedal večino notranjih sposobnosti, je dodal, da so slušalke VR nagnjene k temu, da se med igranjem video iger zadržujejo zaradi kroničnih bolezni:

»V dolgem času bi vas lahko cvetoča Neuralink tudi popolnoma spravila v virtualno resnico. Priznam, da smo odstranjeni od izginotja v metaverzumu, to zveni kot uporabna oblika neumnosti.«

Musk je ustanovil Neuralink, nevrotehnološko podjetje, katerega cilj je v bistvu uvesti možganske vsadke na ljudi za obnovo in izboljšanje telesnih zmogljivosti prek računalnikov.

Prvi izdelek @Neuralink bo nekomu s paralizo omogočil hitrejšo uporabo pametnega telefona s svojimi mislimi kot nekomu, ki uporablja palec

— Elon Musk (@elonmusk) 9. april

»Zaenkrat se ne morem spoprijeti s prepričljivim metaverznim izrekom zadev ali zvoki spleta 3 občudujejo dodatno trženje in trženje kot resnica. Ne zaslužim si ga in po vsej verjetnosti ga bom, kljub temu si ga še ne zaslužim.«

Musk je dodatno poudaril, da ne bomo več zajemali prenosa s slušalkami VR, ne da bi jih želeli kdaj zapustiti. Poleg tega se je spomnil, da so ga opozorili, da vstane, naj ne sedi več preblizu televizorja:

»Razbil se bo tvoj vid, točno? In zdaj imamo TV pravzaprav točno tukaj (na obrazu). občudujem kaj? Je to primerno zate?”

Povezano: Kripta v resnici ni več mogoče izvajati, pravi izvršni direktor Tesle Elon Musk

Poleg tega, da je v bistvu najvplivnejši podpornik Dogecoina (DOGE), je Musk trenutno izrazil zaostritev kriptovalute in jo označil za neuničljivo in v osnovi usmerjeno v zmanjševanje sposobnosti centralizirane oblasti. Kot je poročal Cointelegraph, je Musk na konferenci Code Conference v Kaliforniji priznal:

“Ni si več mogoče zamisliti izvajanja kriptovalute, kljub temu si je mogoče zamisliti, da bi vlade nemudoma zavirale njegovo napredovanje. Državni organi ne smejo “ničesar sklepati”, ko jih zahtevajo o njegovih pogledih na kriptovalute.