15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Elon Musk ni pravi človek, ki bi vodil zeleno bitkoinsko razpravo, pravi...

Elon Musk ni pravi človek, ki bi vodil zeleno bitkoinsko razpravo, pravi Nic Carter

Oblikovalci politike bi morali spodbujati okolju prijaznejša omrežja za lokalno rudarstvo Bitcoinov, je predlagal Carter.

3550 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Elon Musk not right person to lead green Bitcoin debate, Nic Carter says

Nic Carter iz Castle Island Ventures ne misli, da je Elon Musk prava oseba, ki vodi razpravo o “čistem bitkoinu”, “verjetno ne glede skupnosti Bitcoin.”

Bloombergu je povedal: “Bitcoinerji so še vedno zelo dvomljivi do Muska in se mu zdijo konflikti, saj njegovo podjetje delno vključuje prodajo kompenzacij.”

Vendar pa je prošnja za rudarje Bitcoinov, naj bodo bolj pregledni glede svoje mešanice energij, dober predlog, ne glede na to, od koga prihaja, je poudaril Carter in namigoval na nedavno ustanovljeni svet za rudarstvo bitcoinov.

Bitcoin je decentralizirano sintetično blago, ki je zelo odporno na regulacijo, je poudaril. Če prepovedate Bitcoin v eni jurisdikciji, bo hash moč samo stekla v novo jurisdikcijo. Tudi prijaznejših jurisdikcij ne bo manjkalo, tudi če jih bodo nekatere države prepovedale.

Namesto da bi Bitcoin prepovedali zaradi njegove porabe energije, Carter predlaga, naj oblikovalci politik ustvarijo bolj zelena omrežja za rudarstvo Bitcoinov .

Severnoameriški rudarji Bitcoinov so čistejši od mnogih drugih industrijskih porabnikov električne energije. Carter meni, da bo to razlog, da jih bo ideja o rudarjih, ki bodo bolj transparentni glede vrste energije, ki jo uporabljajo, opravičila.

Carter tudi ni prepričan o pripoved “Bitcoin se uporablja za pranje denarja”. Kakršen koli denarni sistem se bo vedno uporabljal za kazniva dejanja, je dejal in opozoril, da se ameriški dolar v nedovoljene namene uporablja veliko pogosteje kot Bitcoin.

Povezovanje Bitcoina s kriminalnimi dejavnostmi je po Carterjevem mnenju nenavaden vidik, “ker ameriškega dolarja nismo prepovedali, ker je imel Pablo Escobar v svoji kleti kup dolarjev.”

Bitcoin Mining Council je bil ustanovljen po srečanju med Elonom Muskom in vodilnimi rudarji Bitcoinov v Severni Ameriki, ki ga je posredoval izvršni direktor MicroStrategy Michael Saylor. Glavni cilj sveta je spodbujanje pregledne rabe energije in pospeševanje trajnostnih pobud po vsem svetu, je tvitnil Saylor.

Prejšnji članekFacts. Statics show that holding for 5 years will net a person a much greater profit than if you day traded.
Naslednji članekBank of Canada za zdaj ne vidi trdnih razlogov za digitalni dolar

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments