15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Elon Musk opominja sledilce, da res ni mojster Dogecoina

Elon Musk opominja sledilce, da res ni mojster Dogecoina

Muskovi tweetovi so zaslužni za izrazit vpliv na vrednost kriptovalute mem.

10625 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Elon Musk reminds followers he really isn’t Dogecoin’s master

Izvršni direktor Tesle Elon Musk je v torek sledilce Twitterja opozoril, da kljub nedavnemu zanimanju za Dogecoin (DOGE) še vedno nima formalne pristojnosti nad projektom.

Musk je odgovoril na komentar iz doge-tematskega računa, v katerem je bilo zapisano, da je kot eden od svojih podjetij prevzel upravljanje Dogecoina in da je dejansko postal izvršni direktor projekta.

Komentar je Muskov vpliv oblikoval kot nekaj, kar je treba proslaviti, toda samooklicani “Dogefather” je izdal opomin, da v resnici ni šef in da nihče v resnici ne odgovori njemu.

Prosimo, upoštevajte, da Dogecoin nima formalne organizacije in mi nihče ne poroča, zato je moja sposobnost ukrepanja omejena

– Elon Musk (@elonmusk) maj 25, 2021

Rezultati nedavne raziskave, opravljene leta Avstralija je pokazala, da je več kot 50% vprašanih verjelo Musk je izumitelj Bitcoina (BTC), kar nakazuje, da bi bil njegov nedavni opomin na Dogecoin morda dobro ocenjen.

Dogecoin je mem v obliki kriptovalute, ki je bila ustvarjena iz povsem šaljivih razlogov. Po zagonu v 2013 je šala sčasoma zbledela in kovanec je izginil v relativno nejasnost, dokler Mošus je naletel nanjo v 2020. Skok na šalo, ki je bila najboljši del desetletja star, so Muskovi nadaljnji tviti zaslužili za črpanje vrednosti DOGE skozi večino 2021.

Drugi so Muska pripisali krivdi za tisto, kar je dojeto kot neodgovorno nihanje trgov kriptovalut. Peticija na spletnem mestu Change.org je bila sprožena sredi trčnega padca sredi maja, v katerem je zahteval, da Musk proda svoja bitkoinška imetja in se odproda iz kriptovalutne sfere, preden njegovi tweetovi povzročijo še več neželenega nemira.

10625

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments