20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Elon Musk pravi, da ne bo prodal nobenega dogecoina - priznava, da...

Elon Musk pravi, da ne bo prodal nobenega dogecoina – priznava, da je 'Ultimate Hodler'


Elon Musk Says He Won't Sell Any Dogecoin, Admits He's the 'Ultimate Hodler'

Izvršni direktor Tesle Elon Musk je potrdil, da ni prodal nobenega dogecoina in ga ne bo prodal, saj cena kriptovalute v zadnjih tednih še naprej niha. “Dogefather” sodeluje z dogecoin devs “za izboljšanje učinkovitosti sistemskih transakcij”, potem ko je Tesla prekinila sprejemanje bitcoinov za plačila, navajajoč okoljske pomisleke.

Elon Musk ne bo prodal svojih dogecoinov

Elon Musk je ta teden potrdil, da je ni prodal nobenega dogecoina in ga ne bo prodal. V četrtek je izvršni direktor Tesle na Twitterju objavil sliko z vprašanjem: “Koliko je ta dož v oknu?”

Elon Musk Says He Won't Sell Any Dogecoin, Admits He's the 'Ultimate Hodler'

Uporabnik Twitterja “Dave Lee” je odgovoril: “Če ste to zamudili, je to nalepka na igralnem prenosniku Elona Muska. Ja, to je pes na dolarju. ” Musk je odgovoril z pojasnilom: “Dolgoletni pristaš Tesle mi je dal nalepko Doge dolarja v Berlinu Giga.”

Lee je še tvitnil: “Da pojasnim, ne razumem.” mislim, da bi Elon kdaj prodal katero koli svojo doško imetje. On je končni dirkač. ” Technoking iz Tesle je potrdil:

Ja, nisem in ne bom prodal kateri koli dož.

Elon Musk Says He Won't Sell Any Dogecoin, Admits He's the 'Ultimate Hodler'

Ni znano, koliko dogecoin Musk dejansko ima v lasti, razen svojega tvita februarja , da je “kupil nekaj dogecoinov za lil X, da bo lahko malček.” Ljudje so domnevali, da od njega ni nobenega DOGA, da bi bil kito dogecoin. Bitcoin News je v petek poročal, da bi bil Musk lahko lastnik skrivnostnega naslova kitov dogecoin, ki ga trenutno ima 36. 7 milijard dogecoinov. Cena DOGE je trenutno 0 USD. 3560.

Elon Musk Says He Won't Sell Any Dogecoin, Admits He's the 'Ultimate Hodler'
Tabela cen za dogecoin. Vir: Markets.Bitcoin.com

Musk je prej izrazil nekaj pomislekov glede kriptovalute mem. “Preveč koncentracije je edino resnično vprašanje,” je dejal februarja in dodal, “če dobesedno plačam dejanske dolarje samo razveljavi njihove račune. «

Kljub temu se v zadnjem času ukvarja z dogecoinom, pri čemer se je večkrat imenoval Dogefather, tudi med njegovim nastopom v Saturday Night Live ( SNL) 8. maja. Muskovo podjetje Spacex je prav tako napovedalo, da bo satelit Doge-1 na Luno izstreljen prihodnje leto. Maja 09, Musk je na Twitterju ustanovil anketo, ki je svoje sledilce vprašal, ali naj Tesla sprejme dogecoin; 36 .2% volivcev je odgovorilo pritrdilno.

Po objavi, da je Tesla začasno ustavil sprejemanje bitcoinov za plačila, je Musk razkril, da “sodeluje z Dogeovimi razvijalci za izboljšanje sistemske transakcije učinkovitosti. ” Maja 10 je tvitnil: “V idealnem primeru Doge pospeši blok čas 10 X, poveča velikost bloka 10 X & kapljice X. Potem zmaga z rokami. ” Njegovi komentarji so pri kripto skupnosti naložili veliko pozornosti.

Kar zadeva, ali bo Tesla prodal svojo zalogo BTC, je Mush tvitnil, da je “Tesla imel [diamond hands emojis]” in “Priznanje našemu mojstru kovancev.” Tako Musk kot Tesla sta potrdila, da Tesla svojih bitcoinov ni prodal, medtem ko je Musk dejal, da sam ni prodal svojega BTC-ja.

Medtem je okoljska razprava med Muskom in bitcoin skupnost se je stopnjevala z naraščajočim številom ljudi, ki poskušajo Musku pokazati, da je bil napačno obveščen. Na primer, Ark Invest je dejal, da bi lahko rudarjenje bitcoinov pozitivno vplivalo na okolje, medtem ko je zvezdnik Shark Tanka Mark Cuban pojasnil, da sprejem bitcoinov dejansko koristi okolju.

Mislite, da bo Elon Musk kdaj prodal svoj dogecoin? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Ethereum's Vitalik Buterin Burns $6.6 Billion Worth of Shiba Inu Tokens

Kenya Based Technology Firm Switches to Pancakeswap, Cites High Gas Fees on Uniswap

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments