18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Elon Musk prepriča rudarje, da ustanovijo "Svet za rudarstvo bitkoinov" za spodbujanje...

Elon Musk prepriča rudarje, da ustanovijo “Svet za rudarstvo bitkoinov” za spodbujanje uporabe obnovljivih virov energije

Elon Musk Convinces Miners to Form 'Bitcoin Mining Council' to Promote Renewable Energy Usage

Govoril je izvršni direktor Tesle Elon Musk s severnoameriškimi rudarji bitcoinov in so se zavezali, da bodo ustanovili svet za rudarstvo bitcoinov, da bi “spodbujali preglednost uporabe energije in pospeševali trajnostne pobude po vsem svetu.” Prav tako so se dogovorili, da bodo objavili njihovo trenutno in načrtovano uporabo obnovljivih virov. Srečanje je gostil izvršni direktor Microstrategy Michael Saylor.

Elon Musk in Michael Saylor Say Miners sta se dogovorila, da bosta oblikovala Svet za rudarstvo bitkoinov

Teslin tehnik Elon Musk je v ponedeljek na Twitterju sporočil, da je govoril z rudarji bitcoinov. Napisal je:

Govoril s severnoameriškimi rudarji bitcoinov. Zavezali so se, da bodo objavili trenutno in načrtovano uporabo obnovljivih virov in to prosili rudarje po vsem svetu. Potencialno perspektivno.

Predsednik uprave Microstrategy Michael Saylor je takoj objavil:

Včeraj Z veseljem sem gostil srečanje med Elonom Muskom in vodilnimi rudarji bitcoinov v Severni Ameriki. Rudarji so se dogovorili, da bodo ustanovili Bitcoin Mining Council za spodbujanje preglednosti porabe energije in pospeševanje trajnostnih pobud po vsem svetu.

Saylor je nadaljeval naj bi rekli, da so na sestanku sodelovali izvršni direktorji Argo Blockchain, Blockcap, Core Scientific, Galaxy Digital, Hive Blockchain, Hut 8 Mining, Marathon in Riot Blockchain.

Po besedah ​​izvršnega direktorja Microstrategy, vodstveni delavci, prisotni na sestanku, so se “odločili ustanoviti organizacijo za standardizacijo poročanja o energiji, zasledovanje industrijskih ciljev ESG ter izobraževanje in rast trga.”

Kaj menite o tem, da je Elon Musk prepričal rudarje bitcoinov, da ustanovijo svet za spodbujanje uporabe obnovljive energije? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

BTC Mining Devices 'Out of Stock' Worldwide- 6 Chinese Mining Rig Makers Dominate the ASIC Industry in 2021

Iran Is Using Bitcoin Mining to Circumvent Sanctions, According to Elliptic

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin rudarji, Bitcoin rudarstvo, bitcoin obnovljivi viri energije, ogljični odtis, Elon mošus, elon mošusni bitcoin, rudarji elon mošusa, elon mošus obnovljivi, michael saylor, mikrostrategija, trajnostna energija

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je informativne narave samo za druge namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments