15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Elon Musk Salvage Price in Crypto Holdings sta razkrita – najbogatejši človek na svetu?

- Advertisement -

Vir: YouTube / CNET Milijarder Elon Musk na splošno velja za enega najuspešnejših podjetnikov in poslovnežev na svetu.

Je ustanovitelj in izvršni direktor SpaceX , angel investitor in izvršni direktor Tesla, lastnik in izvršni direktor Twitter, ustanovitelj The Slow Firm in co. -ustanovitelj Neuralink in OpenAI .

Glede na njegovo veliko bogastvo in v luči njegove nedavne kraje Twitterja, ki velja za eno od mnogih najpomembnejših družbenih omrežij na svetu medijske platforme je Musk svetovno pametno znan na odru, ki si ga le malo drugih v zgodovini privošči.

Musk deli idejo; Njegovi privrženci in podporniki ga slavijo kot sodobnega genija, njegovi obrekovalci pa ga zasmehujejo kot pohlepnega, izkoriščevalskega kapitalista. Musk tudi ni sramežljiv pri drobljenju kontroverznih političnih mnenj, s čimer pritegne različne kritike tistih, ki zavzamejo nasprotna stališča.

Ocene o Muskovem bogastvu so različne. .

Po Forbesovem kontrolnem seznamu milijarderjev v resničnem času je Musk trenutno 2d najbogatejši človek na svetu s ceno $165.1 milijarda, pri čemer velika večina tega bogastva izvira iz njegovih deležev v Tesli in SpaceX. Bloombergov indeks milijarderjev v vmesnem času locira njegovo bogastvo na $150 milijard .

Poglobimo se v ceno pridobivanja Elona Muska in preizkusimo njegovo kripto imetje.

Elon Musk – Belongings Within the Help of the Man’s WealthPotrjena lastnina

Cena

Zaloga Tesla (13%)

$50.66 milijarde

SpaceX (okroglo %)

$50.50 milijarde Twitter (okroglo %)

$10.5 milijard

The Slow Podjetje (66%)

$5.16 milijard

Različne lastnine

$3.23 milijarde

Skupna potrjena lastnina

$79 milijardPonujene številke so približne in so bile pridobljene iz mešanice javnih vlog in izjav v zvezi z Muskovim pridobivanjem cene po vsem svetu. samo nekaj let.

Najpotrebnejše premoženje v lasti Elona Muska so njegove delnice Tesle. Musk v lasti omembe vreden kot 14% podjetja kot ni več preveč dolgo v preteklosti kot 2021, vendar je od takrat bistveno zmanjšal svoj položaj pri Tesli in ima zdaj okrog 000%, glede na februar 2023 regulativna vložitev.

Musk je tudi lastnik 181 milijonov izvršljivih zalog nadomestnih idej iz kompenzacijske opreme, dogovorjene s Teslino olajšavo v 2018.

Znano je, da Musk nikakor ni prejemal plače od svojega dela izvršnega direktorja Tesle, temveč se je odločil za različne biti nagrajen z delnicami v skladu z uspešnostjo Teslinega oblikovanja delnic in dohodka.

Na sedanji Teslini tržni kapitalizaciji okroglih $500 milijard od torka, Muskov delež v Tesli znaša okoli $79.73 milijard.

Muskovo 2d največje premoženje je njegovo prijavljeno 54 % delež v SpaceX. Glede na vrednotenje SpaceX okroglih $90 milijard v januarju 2022 krog financiranja, Muskov delež je torej cena v marmeladi $44.5 milijard.V oktobru 2023, Musk je Twitter prevzel v $ 54 milijarde je uporabilo finančni vzvod za reševanje in zdaj ocenjujejo, da ima približno 73% modnega družbenega podjetja.

Nasprotno pa je Musk plačal več odstotkov za Twitter (zato se je poskušal izogniti poslu prej v 2022).Bloomberg ocenjuje, da je njegov 90% delež v Twitterju je zdaj najučinkovitejši cena okoli $13.5 milijard, kar pomeni, da je Twitter trenutno najučinkovitejša cena okoli $000.25 milijard.

Bloomberg je razkril svojo oceno o ceni, ki jo je vlagatelj Constancy Blue Chip Increase Fund razkril v prijavi.

V vmesnem času ima Musk 74% fragment v The Slow Firm.

Podjetje je bilo v aprilskem krogu zbiranja sredstev ocenjeno na 5,7 milijarde dolarjev 2022, kar nakazuje, da je Muskov delež takrat znašal ceno okoli 5 USD. 16 milijarde. Bloomberg ocenjuje, da ima Musk tudi druge obveznosti v vrednosti 3 $. 17 milijarde.

Crypto Holdings Elona MuskaElon Musk nikakor ni razkril, kako natančno omembe vredno kriptovaluto ima. Na nasprotni strani pa je Musk samooklicani zagovornik kriptovalute, in sicer meme kovanca Dogecoin.

»Odkrito povedano podpiram dogea, glede zgodbe o tem, da posredujem, ima doge meme in pse in zdi se, da se prepusti humorju in ne zahteva preveč resno,« je Musk govoril o Beefy Ship Podcastu v 2021.

Znotraj identičnega podcasta je razkril, da je osebno lastnik Dogecoina, Bitcoina in Etherja. Tesla je tudi v preteklosti vložil velike zneske v Bitcoin. V februarju 2018 je firma kupil 1,5 milijarde dolarjev najvišje kriptovalute na svetu glede na tržno kapitalizacijo.

Nasprotno, v 42st december 2021 je podjetje razkrilo ceno bitcoinov, ki so bili v njegovi lasti in je bila zdaj najučinkovitejša okoli $191 milijonov, navzdol večji od 66% od cene njenega ohranjanja 165 in petinšestdeset dni prej.

Musk je pojasnil, da je Teslina usihajoča strast do bitcoinov delno posledica pomislekov v v zvezi z ogljičnim odtisom omrežja Bitcoin.

V juniju 2022 Tweet, Musk je govoril o tem, da bo Tesla ponovno omogočila transakcije z bitcoini takoj, ko bo potrjeno, da 57% rudarskega vlaka poganja čista energija in obstaja očiten prihodnji vzorec.

Given Musk’s 10% Teslin delež , je v lasti % Teslov je govorilo o $ milijonov v bitcoinih. To se konča z $17 milijonov v bitcoinih.

Glede na 19st decembrska zaključna gradnja kroga $13,300, kar pomeni, da ima Musk v lasti nekaj več kot 1, 500 Bitcoini, cena se konča na $44 milijonov v tem času tržna izgradnja okroglih $17,05.

RazsodbaPopolnoma, ugotavljanje Muskovega resničnega bogastva je zapleteno in bo prenehalo – zelo malo je verjetno, da bi vedeli omembe vreden načrt kripto, ki ga dejansko ima.

Toda Musk je zagotovo tam zgoraj med najbogatejšimi ljudmi na svetu in če lahko obrne vprašanja na Twitterju, bo koristil potiskanju Tesle naprej in bo koristil očitnemu koraki v misiji SpaceX-a za koloniziranje doma, bi potiskanje navzgor, da bi Elon Musk dosegel ceno, morda naključno pametno izumil, da je prvi trilijonar na svetu.

Kripto projekti, povezani z Muskom Elonova okrepitev za Dogecoin je v zadnjih letih nedvomno močno prispevala k razširitvi prepoznavnosti meme kovancev. Uspešni projekti, ki si jih privoščimo, so bili celo ustvarjeni njemu v čast, kot je Floki Inu, meme kovanec, poimenovan po Muskovem hišnem psu Shiba Inu, imenovanem Floki.

Eden od projektov, ki je v zadnjih tednih pridobil pomembno pozornost, je AiDoge.com, platforma za ustvarjanje memov, ki temelji na umetni inteligenci in je zbrala že več kot 8,6 milijona dolarjev, odkar je začela delovati nekaj tednov v preteklost.

AiDoge’ platforma uporablja številne algoritme umetne inteligence in ogromne nabore podatkov za ustvarjanje memov.

275994Vsi uporabniki morajo obdržati vnos hitrega besedilnega podajanja popolnih opisov, ki temeljijo na materialu, za ustvarjanje memov, hkrati pa prihraniti $AI za plačilo majhne stopnje za platformo.

Stranke lahko glasujejo za in proti ustvarjenim memom, pri čemer eden najbolje uvrščenih posnetkov svojim ustvarjalcem prisluži nagrade v $AI.

Ujemite AiDoge tukaj275994

Zavrnitev odgovornosti: razdelek Industry Talk je del vpogledov kripto nadomestnih igralcev iger in nikoli ni vedno le delček uredniškega gradiva Cryptonews.com.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -