19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Elon Musk si junak kripto zasluži, morda pa ne tistega, ki si...

Elon Musk si junak kripto zasluži, morda pa ne tistega, ki si ga želi, pravi exec

Razburjenje, ki so ga ustvarili Muskovi neredni tviti, bi lahko vlagatelje pustil iz žepa, lahko pa bi tudi dolgoročno prinesel nove oči v kripto.

4446 Skupno ogledov

4 Skupaj delnice

Elon Musk the hero crypto deserves, but maybe not the one it wants, says exec

Sposobnost Elona Muska, da s svojimi tvitami premika trge kriptovalut, predstavlja nevarnost za povprečnega vlagatelja, pravi ustanovitelj CoinSwap Erik Nurm, toda groznica, ki je nastala okoli dejavnosti družbenih medijev direktorja Tesle, bi lahko dolgoročno pritegnila več pogledov na kripto.

Nurm je poudaril, da se je Muskova težnja k tvitanju o Bitcoinu (BTC), Dogecoinu (DOGE) in drugih kriptovalutah začela kmalu po tem, ko je šef Tesle s strani Securities and Exchange prepovedal tweetovanje o svojem podjetju. Provizija.

“Elon je manipuliral s trgom tako, da je ustvaril FUD okoli Bitcoina. Igra isto igro kot na borzi, “je povedal Nurm.

” Potem ko mu je SEC prepovedala tvitanje o Tesli, je pozornost preusmeril na kripto trgu, kjer za zdaj lahko brezplačno teče na družabnih omrežjih, “je dodal.

Ustanovitelj CoinSwap trenutno vidi pretres na trgih, predvsem po zaslugi nenehno spreminjajočih se temperament Elona Muska, ki se zdi vroč in mrzel. V začetku leta je Musk napovedal, da bo Tesla sprejel Bitcoin kot možnost plačila za svoje električne avtomobile, vendar je svojo odločitev spremenil čez nekaj tednov.

Pred kratkim je Musk svojo odločitev ponovno spremenil in napovedal, da bo Tesla enkrat sprejel Bitcoin kot možnost plačila 50% rudarjenja je bilo opravljenih s čisto energijo.

Povezano: Elon Musk predstavi, kdaj Tesla bo začel sprejemati plačila Bitcoin

Toda Muskova neredna narava pri interakciji s kripto svetom bi na koncu lahko dolgoročno pritegnila več ljudi, četudi iz napačnih razlogov, pravi Nurm.

“Čeprav Musk začasno povzroča nemir na trgu, bi lahko bilo njegovo sodelovanje dolgoročno koristno za kripto, saj v kripto privablja nove ljudi, čeprav včasih napačni razlogi. ” ce v razmaku 10 minut, ko je Musk začel tweetati o tem.

„Njegova prizadevanja za dvig cene nekaterih kovancev, kot so Dogecoin in v zadnjem času CumRocket, so potencialno nevarnejša, saj bi te očitne sheme črpanja in odlaganja lahko pustite veliko navadnih ljudi iz žepa. “

Povezano: Prvotna aroganca in pohlep: Elon Musk se je obregnil zaradi kripto manipulacije

Za interpretacijo Muskovega je potreben ščepec natrijevega klorida Nurm, ki je dodal, da ima izvršni direktor večmilijarderjev morda skrivne motive, ko da palce gor ali palec na določen kovanec.

“Upam, da ljudje sprejmejo vse Muskove kripto tweetove in druge komentarje s ščepcem soli – in ne smejo pozabiti, da ima skrivne motive, «je končal Nurm.

67643

Prejšnji članekTa neznana kriptovaluta se je v urah povzpela za 164.842%, le da je sesula 99%
Naslednji članekBitcoin vlagatelji bolj kot kdaj koli prej kljub 50% padcu cen: raziskava

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments