19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Elon Musk Tweet pošilja nov kovanec Baby Doge Soaring - Dnevni dobiček...

Elon Musk Tweet pošilja nov kovanec Baby Doge Soaring – Dnevni dobiček meme žetona skoči 228%


Elon Musk Tweet Sends New Baby Doge Coin Soaring — Meme Token's Daily Gains Jump 228%

Medtem ko dogecoin in ERC 20 žeton shiba inu je letos množice presenetil z izjemnimi dobički, v boj se je vpisal še en pasji žeton. Projekt kovancev, imenovan “Baby Doge”, je nastal 228. 3% med zadnjim 24 ur in še bolj po tem, ko je Teslin CEO Elon Musk objavil tvit o kriptosredstvu.

Še en pasji kriptokovanec vidi svoj skok vrednosti

Ravno ko ste pomislili, da na trgu preplavlja veliko žetonov pasjih memov, se je iz psarne iztrgal še en pasji kovanec. Novi žeton, imenovan baby doge (BABYDOGE), je v zadnjih dneh govoril o kripto skupnosti, Elon Musk pa se je v četrtek odločil, da bo o žetonu tvitnil. Muskov tvit ni bil zelo skladen in je preprosto rekel:

Baby Doge, doo, doo , doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge, doo, doo, doo, doo, doo, Baby Doge.

Seveda je Muskov tweet poslal žeton baby doge, ko se je digitalna valuta dvignila

, . 3% v zadnjem obdobju 20 ure. Sedemdnevna statistika v primerjavi z ameriškim dolarjem kaže, da je dož povišan 53% ta teden, v zadnjih dveh tednih pa je kovanec skočil 716. 9%.

Elon Musk Tweet Sends New Baby Doge Coin Soaring — Meme Token's Daily Gains Jump 228%
Baby doge ima “woof paper”, revizijo in drugo dokumentacijo v zvezi s tem kovancem.

Informacije o dožjih dožih najdete na sledilniku žetonov Binance Smart Chain (BSC) bscscan.com in crypto sredstvo ima spletno mesto babydogecoin.com.

“Baby Doge Coin se je od svojega očeta mema, Dogea, naučil nekaj trikov in lekcij,” piše na spletnem portalu . »Nov kripto, ki so ga rodili oboževalci člani spletne skupnosti Dogecoin. Baby Doge poskuša navdušiti svojega očeta s prikazom novih izboljšanih hitrosti transakcij prikupnost, «dodaja spletno mesto. Poleg tega spletno mesto opozarja:

[Baby doge] je hiperdeflator z integriranim pametnim sistem vložkov, ki je vgrajen za vas, zato se vsaki denarnici samodejno doda več kovancev baby doge. Preprosto ljubite, ljubite in opazujte, kako raste vaš dož.

Kako se Baby Doge primerja z očetom in Brat ali sestra Shiba Inu?

Memenski žeton psa je morda nekoliko deflacionalen po svoji zasnovi, saj si ga imetniki baby doge zaslužijo preprosto z držanjem. “Opazujte, kako raste količina doge v vaši denarnici, saj vsi imetniki samodejno prejmejo 5-odstotno provizijo za vsako transakcijo, ki se zgodi v omrežju Baby Doge,” podrobno piše spletni portal.

Vendar je dožov na pretek, saj bscscan.com in druga spletna mesta za zbiranje tržnih kovancev kažejo, da je dožov štiristo dvajset kvadrilijonov. To se zelo razlikuje od največje ponudbe omrežja Bitcoin (BTC) 21 milijonov.

Elon Musk Tweet Sends New Baby Doge Coin Soaring — Meme Token's Daily Gains Jump 228%
Grafikon, ki ga je pripravila razvojna ekipa Baby Doge, prikazuje razlike med DOGE in SHIB.

Kovanec danes trguje za manj kot ameriški peni po ceni 0 USD. 000000001910 na dojenčka. Pred kratkim se je dotaknil najvišjih vrednosti (ATH), in sicer 0 USD. 000000002014 in je le 5% nižji od ATH. Podobno kot kovanec shiba inu (SHIB) ima tudi to pot, preden doseže ameriški peni.

SHIB pa je veliko bližje kot dož, 0 USD. 00000839 na žeton SHIB. Tudi ponudba SHIB v obtoku je precej manjša, saj je danes v obtoku le štiristo sedemindevetdeset bilijonov SHIB.

Eno stvar, dojenček (BABY DOGE) ima to, da zasenči svojega očeta dogecoin (DOGE), njegov bratski šiba inu (SHIB) pa je nižje transakcijske provizije. SHIB je na primer ERC 06) in se je prisiljen ukvarjati s pristojbinami, povezanimi z Ethereumom, medtem ko dogecoin stane več kot 2 DOGE za pošiljanje, saj je povprečna transakcijska provizija v četrtek okoli 0 USD. 228 na transakcijo.

Transakcija z BSC in baby doge uporabnikom zagotavlja provizije do 1 gwei (merjenje plina Ethereum) ali približno 0. BNB. Podatki o žetonu baby doge niso na voljo, vendar bi transakcija stala manj kot ameriški peni.

Kaj menite o projektu Baby Doge in dvigu kovanca ta teden? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Beijing and Suzhou Railways Now Accept Digital Yuan Payments for Ride Fares

Coinbase to Launch Apple-Like Crypto App Store

Coinbase to Launch Apple-Like Crypto App Store

Oznake v tej zgodbi

96)% up, baby doge, Binance Smart Chain, BSC, BSC pristojbine, obtok, kripto sredstva, deflacioniranje, pasji žetoni, dož, doge pristojbine, dogecoin , Elon Baby Doge, Elon Musk, Elon Musk Baby Doge, Elo n mošusni tviti, ERC 06 Pristojbine, inflacija, meme žetoni, mošusni dož, šib, šiba inu, obseg trgovine

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

471169

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments