18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Elon Musk znova potrjuje svojo kripto zvestobo

Elon Musk znova potrjuje svojo kripto zvestobo

elon musk

Elon Musk, izvršni direktor Tesla in Spacex sta končno potrdila svojo zvestobo kriptovalutam po vrsti nasprotujočih si signalov, ki so prejšnji teden sodelovali s trgom. Musk je potrdil, da je na koncu naklonjen kriptovalutam proti denarju, ki ga je izdal fiat na Twitterju, kar je bilo očiten odboj od njegovih prejšnjih izjav, kjer je kritiziral Bitcoin omrežje zaradi zahtevkov za energetsko neučinkovitost.

Elon Musk znova potrjuje svojo kripto zvestobo

Zdi se, da Elon Musk, izvršni direktor Tesle in Spacexa biti spet na kripto-pasu, vsaj če njegove najnovejše izjave jemljemo resno. Podjetnik, ki se je zdaj spremenil v kriptovaluto, je svojo zvestobo kriptovaluti in svojo naklonjenost kriptovalutam potrdil prek Twitterja. Medtem ko je Musk odgovoril na tvit, v katerem je vprašal, kaj meni o ljudeh, ki ga kritizirajo zaradi nedavnega mnenja o tej temi, je Musk izjavil:

) Prava bitka je med fiatom in kripto. Na splošno podpiram slednje.

To je bilo sprejeto kot jasna potrditev kriptovalut iz Muska po obdobju ostre kritike zaradi tega, kako omrežje Bitcoin uporablja ogromno energije za dosego decentralizacije. Musk je v začetku tega meseca od junaka postal zlobnež, ko je, potem ko je bil jasen zagovornik ekonomskega predloga Bitcoina, postavil pomembna vprašanja o vzdržnosti kriptovalute v prihodnosti in o tem, kako lahko omrežje postane preveliko in porabi preveč energije v

Nekateri so te kritike videli kot enega ključnih razlogov, zaradi katerih se je trg močno potopil, in sicer z nedavno očitno novico o Kitajski, ki je ponovno prepovedala trgovanje s kriptovalutami in rudarstvo. Zdi se, da sta obe trditvi kitajska vlada “ponovila FUD”. Vendar to ne pomeni, da je Musk trden zagovornik kripto, vendar aktivno poskuša spremeniti način delovanja kriptovalut, da postane čistejše za okolje.

Musk’s Take on Crypto

Musk je pred kratkim kritiziral tudi centralizacijo bitcoinov, navaja pa nedavne članke, v katerih je navedeno, kako poplava enega premogovnika na Kitajskem je povzročila, da se je Bitcoinov hashrate močno poglobil. Takrat je Musk izjavil:

Bitcoin je dejansko zelo centraliziran, z nadmladino, ki jo nadzira peščica velikih rudarjev (aka hashing) ).

Tesla je zaradi zaščite okolja v začetku tega meseca prenehal sprejemati bitcoin kot plačilo za svoja vozila. Toda rešitev za dilemo Bitcoina bi po Muskovem mnenju lahko dogecoin (DOGE). Ali vsaj tisto, kar želi narediti od DOGE v prihodnosti.

Musk se pogovarja z razvijalci protokola Dogecoin, da bi izboljšal pretočnost kriptovalute in jo naredil bolj učinkovito in decentralizirano kot kolegi za dokaz o delu (PoW). Zelo verjame v to kriptovaluto in spregovoril je tudi o tem, kaj želi v bližnji prihodnosti doseči s temi predlaganimi izboljšavami. Ja, Musk je res zagovornik kriptovalut, toda razumevanje njegovega miselnega procesa je povsem druga zgodba.

Kaj menite o zadnjem mnenju Elona Muska o kriptovaluti? sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Best Goal Scorer at Euro Soccer Championship to Get NFT Trophy From Gazprom

Greenpeace Has Stopped Accepting Bitcoin Donations Due to Network's Environmental Impact

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments