18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija En odstotek ponudbe Bitcoinov je zaklenjen v protokolu WBTC

En odstotek ponudbe Bitcoinov je zaklenjen v protokolu WBTC

Bitcoin je zdaj vreden več kot 6 milijard dolarjev in je na Ethereumu označen kot WBTC.

6509 Skupno ogledov

10 Skupaj delnice

One percent of Bitcoin’s supply has been locked in the WBTC protocol

En odstotek ponudbe Bitcoina v obtoku je trenutno označen kot zaviti BTC (WBTC), kar znaša skoraj 6,2 milijarde USD BTC.

Mejnik je priznala produktna direktorica podjetja za kripto skrbništvo BitGo Kia Mosayeri, ki je novico objavila 7. junija. BitGo je skrbnik protokola Wrapped Bitcoin, ki je začel svoj ERC s podporo Bitcoin – 20 žeton WBTC na Ethereumu januarja 2019.

1% od vseh BTC je bil ovit v $ WBTC! https://t.co/jOi0LZZUyi

– WBTC (@WrappedBTC) 7. junija, 2021

Glede na Etherscan trenutno obstajajo 187, 610 Bitcoini, oviti v protokol, kar pomeni popolnoma razvodnjeno tržno kapitalizacijo 6 USD. 18 milijard. Trenutna krožna dobava BTC je skoraj 18. 37 milijonov, v skladu s CoinGecko potrjuje 1-odstotni mejnik.

Ocene BTConEthereum obstajajo 240, 620 Bitcoini, ki so bili žetonirani v različnih protokolih za uporabo na Ethereumu, kar predstavlja skupno kapitalizacijo 7 USD. 91 milijard. Zaviti Bitcoin očitno prevladuje nad sektorjem in predstavlja 78% vseh Bitcoinov, tokeniziranih na Ethereumu.

Drugi vodilni protokoli za tokenizacijo Bitcoinov vključujejo drugouvrščeni Huobi BTC z 37, 906 BTC ali 15. 7% ponudbe Bitcoinov in tretjeuvrščeni RenBTC z 10, 226 je tokeniziral BTC. Sintetični BTC ima tudi 1, 471 BTC, sledi imBTC z 1, 169 Bitcoin in TBTC z 916 BTC.

Nedavno širjenje donosnih kmetij in obrestnih protokolov DeFi na osnovi Ethereuma, ki podpirajo tokenizirani BTC, je bila glavna sila za rast sektorja.

Konec aprila se je Ethereum-ov protokol BTC za donos BadgerDAO združil z RenVM in vzpostavil most med renBTC in lastnimi donosnimi kmetijami. DeFi Llama ocenjuje, da je več kot 540 milijonov sredstva je zaklenjena na platformi BadgerDAO.

Prejšnji članekŠpansko podjetje z morskimi sadeži sodeluje z IBM za sledenje dobavne verige
Naslednji članekAlways Remember Banks that Refuse to Service Bitcoin Customers. The Same Banks Get Caught Laundering Money for Mexican Drug Cartels.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments