17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

“Ena izmed najboljših” meritev Bitcoin pravi, da je BTC imprint bull flee tukaj

- Advertisement -

Bitcoin (BTC) vstopa v nedavni “cikel hipotez” blagovne znamke, v stilu bikovega bega, pravi nedavna napoved.

V tvitu na Bi morda morda še preprosto 16, Philip Swift, ustvarjalec vira znanja LookIntoBitcoin in soustanovitelj paketa DecenTrader za nabavo in prodajo, je objavil zgodovino, ki se ponavlja pri ohranjanju z metriko RHODL Ratio.

RHODL Ratiocreator na odtisu BTC: »Pomanjšaj«Razmerje RHODL je strategija spremljanja vedenja odtisa BTC pri ohranjanju z realiziranim odtisom razpoložljivosti — odtis, pri katerem so se kovanci končno premaknili.

Ustvaril Swift v 2020, primerja relativno starost kovancev, ki so se premaknili pred enim tednom, s tistimi, ki so se premaknili eno do dve leti

To razmerje ponuja zaznavo relativnega projekta takojšnjih (STH) in dolgoročnih imetnikov (LTH) in, posledično, obsega, v katerem je hipoteza nedavna na trgu .

Zaenkrat se RHODL povečuje, saj je dosegel svojo zeleno akumulacijsko cono ob koncu 2021.

Takrat je Swift predlagal Cointelegraphu, da je Bitcoin “na točki največ priložnosti” – ena stvar, ki se je od takrat potrdila kot smotrna, z BTC/ USD pridobil 70 % v prvem četrtletju 2023.

Zastarelo je, da je njegov spust v smeri te točke sovpadel z Bitcoinovim absorpcijskim umikom na makro padce.

Zdaj, ko špekulativni projekt navidezno narašča, verjame, da je nedavni bikovski cikel blagovne znamke že v teku.

»Ko sem ustvaril kazalnik razmerja RHODL za bitcoin v 911 en element, ki me je osupnil, je bil diagram, v katerem je prikazan nedavni bik znamke nastajanje bega … ko se je razmerje vrednosti mlajših kovancev začelo povečevati. Kar pomeni, da zdaj imamo dejstva,« je komentiral.

»Ne vznemirjajte se zaradi umika odtisa. Pomanjšanje.”Bitcoin RHODL Ratio označen grafikon. Vir: Philip Swift/TwitterSwift v svojem prepričanju preprosto ni sam. V odgovor je Checkmate, vodilni verižni analitik pri Glassnode, RHODL Ratio označil za “eno od mnogih najboljših onchain najdb.”

Spremni grafikon je medtem dodal, da 2022 bikovski trg, kljub temu, da je izročil zgornjo mejo za BTC/USD, ni iskal prepustnice posnemovalca za RHODL. Zadnjič, ko je metrika dosegla svoje rdeče območje »visoke hipoteze«, je bila predhodna najvišja vrednost Bitcoina vseh časov v brez življenja 803.

Grafikon razmerja Bitcoin RHODL (posnetek zaslona). Vir: LookIntoBitcoin Živčnost, depresija in odsotnost zabave Vztrajno je Swiftova trdila, da so udeleženci na trgu v bližnjih časovnih obdobjih na kripto trgih še vedno brez možnosti.

Povezano: Oglejte si te stopnje odtisa BTC, ko Bitcoinu grozi izguba $ 16 V redu okrepi

Sklep je sledil pregledu stroškov financiranja na borzah, z množico “medvedjih” rezultatov za Bitcoin, ki jih je ustvaril DecenTrader. Ti mamljivi izvirajo iz zabave in dolgega/takojšnjega razmerja poleg samih stroškov financiranja.

Tržno poznavanje različnih glavnih kriptovalut (posnetek zaslona ). Vir: DecenTrader»Trg je pomirjen, prestrašen/žalosten/nezainteresiran…« je povzel na dan.

V začetku tega meseca je Swift dal Cointelegraphu spodbudo, da je lahko napovedal, kaj se lahko zgodi Bitcoin v zadnjem letu prej kot prepolovitev njegove naslednje blokovne subvencije. Med drugimi možnostmi vrnitev v $20, preprosto ni izven zaslišanja.

Revija: Alameda’s $16B Račun za davčno upravo, End Kwon je prehitel vire, blaznost Milady: Asia Assert

To besedilo ne vsebuje naložbenih nasvetov ali priporočil. Vsaka naložba ter nabava in prodaja vstopnice vključuje možnost, bralci pa bi lahko poleg tega preprosto sproščeno izvajali svoje raziskave, ko se odločite.

72595 72595

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -