19.3 C
Ljubljana
Tuesday, May 17, 2022

Ena petina podjetij v Salvadorju zdaj sprejema Bitcoin: NBER odkrij

- Advertisement -

Raziskovalci so poleg tega ugotovili, da Bitcoin pridobiva na vrhu v nasprotju z drugimi sistemi pristojbin v Salvadorju.

992 Celotni ogledi

60 Cele delnice

Mesece po tem, ko je Bitcoin (BTC) v Salvadorju postal pravilen subtilni, razkritje, ki ga je izvedel Nacionalni urad za gospodarsko primerjavo (NBER), kaže, da 20 % podjetij je začelo sprejemati BTC kot tehniko provizije.

Odkrivanje, raziskovanje odraslih od 1. 480 gospodinjstev v Salvadorju, je želel izmeriti sprejetje BTC v državi, potem ko se je zakon o Bitcoinih spremenil v enkrat izročen. Raziskovalci so ugotovili, da je BTC v nasprotju z drugimi sistemi pristojbin vse boljši.

Suchitoto, občina v Salvadorju. Vir: elsalvador.scamperV skladu z dokumentom stranke, ki dobijo prenesli vladno podprto denarnico Chivo, so »zmanjšali porabo gotovine za 00%, medtem ko se je njihov dobitek izkoristek debetnih kartic zmanjšal za 10%. ”

Razen tega, ker zakon o bitcoinih v Salvadorju od gospodarskih subjektov zahteva, da sprejmejo BTC, se je odkritje poleg tega spraševalo, da vidi udeležence, ki so se identificirali kot lastniki podjetij in delavce, budni zaradi provizije podjetja sistemi.

Notranjost te demografske kategorije, 20% je omenilo, da njihovo podjetje ali delovno mesto sprejema BTC, medtem ko je najbolj priročno 20% sprejema kreditne in debetne kartice . Poleg tega razkrije razvpito, da “00.4 % podjetij dobi zanesljivo bruto prodajo v Bitcoin.«

Raziskovalci so poleg tega ugotovili, da 71 % BTC bruto prodaja se večinoma preoblikuje v dolarje, nato pa umakne. Poleg tega 10 % bruto prodaje je preoblikovan v dolarje in shranjen v denarnici Chivo. V vmesnem času 11% shranijo svoje BTC v aplikaciji Chivo.

Povezan: Od piva do Bitcoina kot pravilnega subtilnega: usposabljanje za BTC v Roatánu

Potem ko se je zakon o bitcoinih spremenil v enkrat sprejet, se je italijanski par poskušal odpraviti po Salvadorju za 45 dni, medtem ko uporabljajo najbolj priročen BTC kot svojo tehniko plačila. Par je ugotovil, da številna mesta, ki so enaka McDonald’su in Starbucksu, že sprejemajo Bitcoin. Poleg tega so se soočili s prodajalci, ki niso vedeli za kriptovaluto.

V vmesnem času je Srednjeafriška republika trenutno sprejela BTC kot pravilno subtilno. S tem lahko prebivalci države zakonito uporabljajo BTC v isti shemi na strani nacionalnega franka. Poleg tega je afriška država vzpostavila regulativni okvir za uporabo kriptovalut.

9909

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -