17.8 C
Ljubljana
Sunday, July 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Enjinova prodaja žetonov EFI znaša 20 milijonov dolarjev, ko naraščajo želje po...

Enjinova prodaja žetonov EFI znaša 20 milijonov dolarjev, ko naraščajo želje po NFT

EFI je izvorna kriptovaluta Efinity, parakaina na osnovi Polkadota, ki ga je razvil Enjin. Prodaja žetonov, ki je bila odprta za male vlagatelje, je bila razprodana v samo dveh urah in pol.

687 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Enjin's EFI token sale nets $20 million as NFT aspirations grow

Javna prodaja žetona EFI na spletnem mestu CoinList Enjin $ 20 milijonov dohodkov, s čimer je bila postavljena podlaga za uspešen zagon omrežja nefungičnega žetona ali NFT na Polkadotu.

Skupaj 40, 56 Uporabniki so sodelovali pri prodaji žetonov, ki se je zaključila v samo dveh urah in pol, je v četrtek napovedal Enjin. Več 600, 000 so se uporabniki registrirali za prodajo, zaradi česar je bila 15 krat.

S prodajo je Enjin zdaj zbral $ 38 .9 milijonov v podporo Efinity, verigi blokov, ki temelji na Polkadotu, za industrijo NFT. Enjinovo prvo povišanje EFI je umrežilo podjetje blockchain $ 18 .9 milijonov vlagateljev, med katerimi so bili Arrington XRP Capital, BlockTower, DFG Group in drugi.

Efinity je bil zasnovan tako, da podpira zamenljive in nezamenljive žetone iz katerega koli blockchaina, vključno s Polkadotom in Ethereumom (ETH). Pohvali se lahko z oceno 1, 000 transakcij na sekundo, kar pomeni, da lahko reši omejitve stroškov in hitrosti obstoječih protokolov, ki temeljijo na NFT in Ether.

Povezano: Enjin pridruži se Crypto Climate Accord, postane ogljik negativen

Maxim Blagov, direktor podjetja Enjin, je NFT-je opisal kot “prihodnost digitalnega lastništva in dodal, da je Efinity” zadnji vstop v naš robusten ekosistem, ki nosi to prihodnost naprej. ” Nadalje je pojasnil:

“Kot razširljiva hiperpovezana veriga blokov s funkcijami naslednje generacije bo Efinity zagotovil infrastrukturo, potrebno za enostavno uporabo NFT-jev, in ustvarjalcem omogočil, da se osredotočijo na ustvarjalni proces. “

NFT boom je pripomogel k znatnemu dvigu cen ENJ, Enjinove domače kriptovalute. Žeton je v prvem četrtletju vrnil neverjetnih 1, 700%, vključno z osemkratni donos v mesecu marcu.

Od trenutka, ko je dosegel 4 USD. 00 9. aprila je vrednost ENJ popravila več kot 70%.

128018

Prejšnji članekBiki in medvedi se borijo za ceno Bitcoin v višini 34.000 USD, saj se izteče 445 milijonov USD
Naslednji članek1inch za uvedbo stabilnega valuta, vezanega na dolar, z ICHI

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments