19.1 C
Ljubljana
Thursday, July 29, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Enjinova tržnica NFT Efinity doseže 20 milijonov dolarjev od prodaje žetonov EFI...

Enjinova tržnica NFT Efinity doseže 20 milijonov dolarjev od prodaje žetonov EFI na CoinList

Enjin je uspešno prodal na dražbo vse razpoložljive žetone na prodaj za novo tržnico Efinity NFT, ki jo je razvil za ekosistem Polkadot.

Najnovejša prodaja prinaša skupno tržnico Financiranje v $ 38 9 milijonov

Glede na zaskrbljenost zaradi visokih stroškov Ethereuma in počasnega pretoka transakcij se konkurenca med trgi NFT hitro segreva. Vsak dan se začenja objavljati več platform, da bi sledili povpraševanju in novim primerom uporabe NFT-jev.

Ker se več verig blokov poteguje za hudournik povpraševanja po nezamenljivih žetonih, je Enjin postal najnovejši odpreti drugo tržnico. Enjin, ekipa, ki stoji za standardom ERC – 1155, je sklenila $ milijonov javnih prodaj žetonov EFI na CoinList za svojo naslednjo generacijo verige blokov Efinity. Prodaja, ki ste jo naročili, je trajala le 2,5 ure in dodana že zbranim dolarjem 18. 9 milijonov iz prejšnje prodaje.

Cilj podjetja Efinity je odpraviti številne boleče točke Ethereuma, in sicer visoke pristojbine za plin in nizko pretočnost, z izgradnjo tržnice z verigami blokov, ki je sposobna ravnati 1 , 000 transakcij na sekundo s šestsekundnim potrjevanjem transakcije . Zasnovan na Substratu, Efinity namerava izkoristiti Polkadotovo interoperabilnost za obdelavo transakcij z zamenljivimi in nezamenljivimi žetoni Polkadot, Kusama, Ethereum, JumpNet in skoraj katere koli druge verige.

Večnamenska Žeton EFI bo imel več vlog v ekosistemu, vključno z upravljanjem, vložki, nagradami in plačilom provizij za transakcije. Uporabi se lahko tudi za Enjinov JumpNet, verigo blokov brez plina, za povečanje omejitev transakcij. Odmeva tudi druge dogodke, ki jih je Enjin pionir, na primer standard ERC – 1155.

V nasprotju s standardnim ERC – 380 nezamenljiv žeton (NFT), ki se uporablja za predstavljanje izvirnika različico umetniškega dela, glasbe ali videa, je standard ERC – 1155 lahko zamenljiv in neomejen -fungible žeton hkrati in se uporablja za bolj komercialne izdelke, kot so priljubljeni predmeti v igri, ki se zbirajo, zmagujejo ali trgujejo.

Dirka na tržnico

Efinity še zdaleč ni edina nova tržnica blockchain, ki je prvič nastopila, ko druge konkurenčne platforme vstopajo v dirko, da bi postale destinacija NFT-jev za vse. Binance je pred kratkim predstavil lastno tržnico Binance NFT konec junija, blockchain Stellar gosti StellarNFT, Solana pa Sollectify. Tezos je zdaj dom Hit Et Nunc in celo Rarible se je po zbiranju svežega kapitala razširil na Flow Blockchain.

To so poleg ducatov obstoječih trgov, ki skrbijo za različne niše. znotraj prostora NFT in druge, ki se bodo pojavile, ko se bodo sčasoma pojavili novi primeri uporabe NFT-jev. Glede na velike spodbude v okviru tržnega modela pa bi se lahko boj za tržni delež razvil, ko bodo v ekosistem vstopili novi, bolj razširljivi in ​​poceni okviri.

Kaj menite o novi tržnici Efinity NFT? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

US Senator's Advice: Buy, Hold, Save Bitcoin for Retirement as Congress Floods Economy With Trillions of Dollars

Robinhood IPO Filing Reveals $88 Billion in Cryptocurrency Trading, Dogecoin 34% of Crypto Revenue

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, VentureBeat

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je namenjen samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments