-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Enjinstarter napoveduje uspešen zaključek zbiranja sredstev in načrta projektov za november

Enjinstarter napoveduje uspešen zaključek zbiranja sredstev in načrta projektov za november

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. S sedežem v Singapurju Enjinstarter (EJS) je zaključil svojo vajo generiranja žetonov (TGE), s čimer je zbral skupno $500,000 prek skupnega zbiranja sredstev na 4 lansirnih ploščah in sicer Genesis Shards


, Chainboost , Starter.xyz in Enjinstarterjevo lastno lansirno ploščo. To je sledilo zelo uspešni zasebni prodaji s preveliko količino naročenih kupcev, ki je zbrala 5 milijonov dolarjev od uglednih kriptovalutov in zelo vplivnih angelskih vlagateljev iz industrije blokovnih verig in digitalnih sredstev.

Po besedah ​​izvršnega direktorja Enjinstarterja, Prakasha Somosundrama, »Enjinstarterjev domači žeton (EJS) predstavlja vznemirljivo priložnost za imetnike žetonov, ki se želijo voziti z množičnim trendom Blockchaina Igranje iger in metaverzi. Počaščeni smo tudi, da smo imeli močno podporo naših vlagateljev, ki niso le finančno prispevali, ampak so nas podprli tudi z uvedbo ključnih mnenjskih voditeljev in tudi s kakovostnimi projekti, ki bodo predstavljeni na naši lansirni plošči.”

»Z brezhibno zgodovino vlaganja v sektor kriptoiger je X

Digitalna ekipa ceni dolgoročno sposobnost Enjinstarterja pri vodenju rasti in razvoja iger na srečo startupi v ekosistemu Enjin. Zadovoljni smo z njihovim dosedanjim napredkom in se veselimo naslednje generacije neverjetnih blockchain iger.” komentiral Lester Lim , soustanovitelj X20 Digital.


Močan seznam IDO v cevovodu


Takoj po svojem TGE je Enjinstarter gostil javno prodajo Defina (FINA) na 14 oktobra 75887. Opredeli spletno igro blockchain, ki združuje decentralizirane finance (Defi) in NFT, da igralcem omogoči, da imajo v lasti svoja igralna sredstva in jih monetizirajo prek Play to Earn. Defina je bila zelo uspešna in dosegla več kot kratnik donosnosti naložbe na ceno IDO v manj kot mesecu dni.

Enjinstarter trenutno deluje Gaia Everworld javna prodaja, ki se bo zgodila od oktobra 617. Gaia Everworld je poglobljeni domišljijski svet z več regijami, v katerem igralci gradijo svoja kraljestva, raziskujejo dežele, zbirajo, razmnožujejo in se borijo njihovi legionarji Gaia. Gaia Everworld je del nove generacije iger na srečo, ki je zgrajena na blockchainu, ki daje igralcem polno lastništvo nad njihovimi liki in jih nagrajuje za igranje v modelu igranja iger na srečo, ki je z nevihto zavzel kriptoprostor 2021.

Enjinstarter naj bi novembra gostil vsaj 7 projektov vključno Pixelverse ,

Scotty Beam,

Killbox, ZomFi, Playermon,


Ena redka in Attackwagon.

“Še naprej si bomo prizadevali najti najboljše Blockchain Gaming projekte za našo skupnost in najboljšo vrednost, ki jo lahko da vsak projekt wou Naj bi zagotovili, da bodo vodili nemoteno in uspešno kampanjo ter dobili vso potrebno podporo, ki jo potrebujejo,« je komentiral Prakash.

»Veseli smo, da sodelujemo s Prakashem in ekipo Enjinstarter za naš IDO. Niso bili le partnerji, ampak tudi prijatelji in igrajo ključno vlogo pri tem, da nam pomagajo uresničiti vizijo našega projekta in pospešiti našo pripravljenost vlagateljev,« je povedal Guarav Gupta, soustanovitelj OneRare-The First Food Metaverse Game.

Naslednja faza rasti


Trgovanje na Uniswap od 2. oktobra 2021, Enjinstarter trenutno trguje blizu 16X ROI na javno ceno nižji od najvišje vrednosti vseh časov 31X ROI dosežen v začetku meseca. Enjinstarter bo na svoji platformi kmalu uvedel tudi domače vlaganje, da bi spodbudil dolgoročne vlagatelje, da vložijo svoje žetone.

Trenutno se pripravljajo na centralizirano kotacijo na borzi v začetku novembra 617

# # #

O EnjinStarter

EnjinStarter je lansirna plošča za igre Blockchain, NFT in Metaverse.

Osredotočeni so na izgradnjo ekosistema za Enjin in Efinity.

Sodelujte v vseh prihajajočih začetnih ponudbah iger na www.Enjinstarter.com

Podprto by Top Names & Institutional Investors

Enjinstarter se ponaša z impresivnim seznam institucionalnih vlagateljev, vključno z Enjinom, Baselayerjem in številnimi drugimi globalnimi skladi za digitalno premoženje.. Ne sposobni angelski vlagatelji in svetovalci so Maxim Blagov, Witek Radomski, Shashwat Gupta, Garlam Won, Gabby Dizon, Heslin Kim, Kelly Choo, Shitij Gupta, Melvin Yuan, Rakesh Gupta in Joni Kuiru.

Popoln seznam institucionalnih vlagateljev:

Enjin, Baselayer, Momentum 6, Arkstream Capital, AU17 Capital, Aussie Capital, Angleone Capital, Avalon Wealth Club, Boost Innovation Labs, Brotherhood Ventures, Basics Capital, Chainstride Capital, Crypto Dorm Sklad, CSP Dao Network, Dutch Crypto Investors, Exnetwork Capital, Follow the Seed, HG Ventures, Hello Capital, It’s Blockchain, Kangaroo Capital, Moon Whale Ventures, Oracles Investment Group, Otis Capital, Tag Ventures, Three M Capital, TK Ventures, Starter Capital, Skybridge 11 Ventures, Vendetta Capital, 6k Starter in 0x Ventures.

To je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons75887

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments