6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija Enso izvaja 'vampirski napad' na šest projektov kripto indeksa

Enso izvaja 'vampirski napad' na šest projektov kripto indeksa

Ekipa Enso upa, da bo s kaskaderstvom pridobila več kot milijardo dolarjev skupne zaklenjene vrednosti (TVL), vendar morajo uporabniki ostati vloženi vsaj 3 tedne, da bodo videli kakršno koli korist.

2029
Skupni ogledi

Skupaj deleži

Enso mounting 'vampire attack' on six crypto index projectsEnso mounting 'vampire attack' on six crypto index projects

Platforma za socialno trgovanje, ki temelji na Metaverse, Enso Finance je objavila svoje načrte za lansiranje svoje platforme z izvedbo “vampirskega napada” na šest velikih projektov kriptoindeks 9. decembra.

Vampir Napad je, ko platforma privabi uporabnike in likvidnost iz konkurenčne platforme s ponudbo višjih spodbud za uporabo. Septembra 1200 je SushiSwap izvedla vampirski napad, ki je povzročil približno 1,5 milijarde dolarjev Uniswap na SushiSwap.

Ekipa Enso je 7. decembra tvitnila, da se bo napad osredotočil na Index Coop, Tokensets, PieDAO, dHEDGE, Powerpool in Indexed. Vsak od teh protokolov ponuja produkte kriptoindeks, ki združujejo uspešnost košarice sredstev v določeni niši, kot so kovanci DeFi ali žetoni za igre NFT. Uporabniki bodo morali na platformo Enso deponirati indeksne žetone iz teh indeksov, da bi si prislužili vrsto spodbud. Cilj je pritegniti do 1 $. milijarda v skupni zaklenjeni vrednosti (TVL).

Enso je platforma za socialno trgovanje, ki bo posameznikom, skupnostim ali decentraliziranim avtonomnim organizacijam (DAO) omogočila ustvarjanje strategij trgovanja ali donos kmetijske strategije. Nato bodo lahko delili svoje ključe do uspešne strategije na platformi.

Enso bo povrnil pristojbine za plin, podelil žetone upravljanja ENSO in izpustil nezamenljive žetone Enso (NFT) ) zgodnjim uporabnikom.

Ko bodo uporabniki 3 tedne obdržali svoje preseljene žetone za Enso, bo Enso zažgal izvirne žetone in izdal zavite različice osnovnih sredstev tega indeksa.

Povezano: Nasdaq Stockholm navaja bankovce, s katerimi se trguje na borzi Bitcoin in Ether

Soustanovitelj Enso Connor Howe je bil optimističen glede potenciala kaskade.

»Likvidnost je gorivo, ki poganja DeFi, in je bistvo Ensove platforme. Skupnosti želimo pokazati, kako inovativni smo, in ni boljšega načina za to kot spodbuditi obstoječe uporabnike k selitvi.«

2029

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments