19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Entertainment Giant Fox se poveže z Bento Boxom, da upravlja 100 milijonov...

Entertainment Giant Fox se poveže z Bento Boxom, da upravlja 100 milijonov dolarjev za NFT Creator Fund


Entertainment Giant Fox Teams up With Bento Box to Manage $100 Million NFT Creator Fund

Fox Broadcasting Company je razkril, da je poklical $ in objavil organizacijo, ki ne zajema žetonov (NFT), imenovano Blockchain Creative Labs, in animirano serijo, ki temelji na blockchainu milijonski sklad z Bento Box Entertainment (BBE), katerega namen je okrepiti ustvarjalce vsebin NFT.

Fox in Bento Box za gorivo Ekosistem NFT z $

Million Fund

Junija 06, televizijska mreža in zabaviščno podjetje Fox s sedežem v New Yorku je razkrilo $ 100 milijonov skladov, katerih namen je pomagati nadaljnjim ustvarjalcem NFT in industriji. Fox in njegova hčerinska družba Bento Box Entertainment (najbolj znana po produkciji oddaje “Bob’s Burgers”) sta pojasnila, da podjetja sodelujejo z Blockchain Creative Labs za nadaljnji podvig. Novice o skladu v višini milijona dolarjev 100 po uvedbi Blockchain Creative Labs so bili razkriti sredi maja.

BBE so ustanovili Scott Greenberg, Joel Kuwahara in Mark McJimsey, Fox pa ga je prevzel leta 2019. Obe podjetji verjameta, da bo nov podvig pomagal pri inovacijah in oblikovanju ekosistema NFT, ki temelji na verigi blokov, ki je v zadnjem času zabeležil veliko rast 12 mesecev. Soustanovitelj in izvršni direktor BBE, Scott Greenberg, je v torek podrobno opisal:

Fox in Bento Box sta na edinstveni lokaciji, da vznemirljive ponudbe za digitalno blago, žetone in trg NFT.

Generalni direktor Fox Entertainment, Charlie Collier , podrobno med objavo, da BBE-jeva uporaba blockchaina izboljšuje obrt podjetja. “ novo tržnico, ki je naravni podaljšek talentov Bento Box, ki ekipi omogoča, da podpira, dviguje in nagrajuje inovatorje in umetnike na nove in ustvarjalno vznemirljive načine, «je v torek dejal Collier. Collier je dodal:

Naše novo podjetje, Blockchain Creative Labs, prav tako pod Scott in Bento Box, bo pomagalo oblikujte in razširite hitro razvijajoči se svet ustvarjalno vodenega digitalnega blaga in žetonov.

Fox in BBE skupaj z nedavno poklicanimi Blockchain Creative Labs še nista objavila nobenega datuma lansiranja izdelkov ali razkrila, kdaj bo animirana serija, ki temelji na blockchainu, ustvaril Dan Harmon z imenom “Krapopolis”. Greenberg je pojasnil, da bo ekipa BBE vedno “podjetniki v našem jedru”, in dejal, da ima podjetje “dolgoletne odnose v kreativni skupnosti.”

“BBE bo to izkoristil tehnologijo za povezovanje blagovnih znamk in proizvajalcev z oboževalci na nove in zanimive načine, zato se veselimo, da bomo izkoristili to priložnost, «je še dejal Greenberg. Fox želi svetu pokazati svoje žetone in NFT-je v prihodnosti, med zadnjo objavo pa je opozoril, da se gradi tudi tržnica NFT.

Kaj menite o zabaviščnem podjetju Fox, ki je razkrilo $ 100 milijonski sklad za NFT-je in spodbujanje Blockchain Creative Labs? V spodnjem oddelku za komentarje nam sporočite, kaj mislite o tej temi.

General Motors CEO: 'Nothing Precludes GM From Accepting Bitcoin if There's Consumer Demand'

Bitcoin Beach Town in El Salvador Bustles With Growth After BTC Becomes Legal Tender

Oznake v tej zgodbi

$ 100 milijonski sklad, $ 100 M, BBE, Bento Box, Bento Box Entertainment, Blockchain Creative Labs, Blockchain Serije, Blockchain Show, Charlie Collier, Dan Harmon, Fox Broadcasting, Fox Entertainment, Fox NFT, Krapopolis, Michael Thorn, nft, NFT, nezamenljivi žeton, poročilo, televizija

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, logotip Fox

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments