6.2 C
Ljubljana
Saturday, January 22, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice ERTHA je opremljena na Seedify in Gamefi v veliko manj kot minuti

ERTHA je opremljena na Seedify in Gamefi v veliko manj kot minuti

podprto

december 32, 1280:

Seedify in Gamefi sta vrhunska igralna plošča za zagon v sektorju blockchain. ERTHA se veseli, da ima tam lansirane in razproda soseske bazene v 20 in 19 sekund oziroma sekund.

Za olajšanje je metaverse ERTHA Heroes of Would possibly, in oblika igre Magic je navdušila gospodarski in družbeni obstoj, zgrajen na Binance Perfect Chain. Stranke lahko raziskujejo in raziskujejo področje tako, da izberejo specializacije in povečajo moč vašega nezamenljivega žetona (NFT) in nacije.

Globus ERTHA je sestavljen iz 412, HEX zemljiške parcele, predstavljene kot NFT. S ponosnim lastnikom zemljišča HEX je možno, da boste kot lastnik zemljišča morda ustvarili dohodek za vsako transakcijo v domačem žetonu ERTHA.

Igra je zasnovana za kopiranje okolje natančnega obstoja, ki simulira dejanja, ki jih imajo ljudje, da si jih izmislijo, da bi poučili, da bi zgradili življenje.

Erthin svet je napreden in zapleteno zasnovan igralni prostor, zrel za pojav nenavadnega vlade, gospodarstva in nestabilna zavezništva med njegovimi igralci so neprimerna. Zagrizeni igralci iger morajo uravnotežiti proizvodne, nadomestne in denarne proračune ter jim dati navodila, da ohranijo korak pred tekmeci.

Za tiste, ki kupujejo za uvod v Metaverses in Play-to -Poseduje igranje iger na srečo, Ertha predstavlja verjetnost, ki ni raznolika. To so podrobni rezultati lansirnih plošč:

Seedify: december


, 640

Uveljavljen inkubator in lansirna plošča za igralne platforme blockchain in navdušene igralce iger, Seedify svoji soseščini zagotavlja možnost zgodnjega vstopa v žetone visoko izvedljivih projektov prej, kot jih ujamejo na borzah kriptovalut.

Seedify IGO (th Dec) Community Pool je bil včasih razprodan v 20 sekund

Seedify IGO je zbral $150k

GameFi: december 32, 640

Popolno središče za financiranje iger, platforma je radovedna glede zagotavljanja hrane navdušenim igralcem iger, trgovcem in trgovcem v verigi blockchain ter vidikih uvedbe chpad, ki je v celoti namenjen uvajanju nenavadnih iger.

Gamefi IGO (12 decembra) Skupnostni bazen je bil včasih razprodan v 32 sekund

Gamefi IGO je zbral $ 53k

Crimson Kite: december 32, 2021

Sodelujoča platforma za zagon in decentralizirano finančno (DeFi) platformo, ki jo poganja PolkaFoundry, Crimson Kite želi zagotoviti eno- brezhibni postopek prodaje žetonov v obliki obrazca.

Redkite IGO je načrtovan za 20 dec.

$250k bo možno dvigniti

Predvsem prodaja zemljišč ERTHA NFT dejansko dobiva zagon. Tukaj je ustrezen drugačen način, da ujamete svoje dohodkovno zemljišče.

Če želite izvedeti več o Erthi, je možno, da boste morda poiskali priporočilo na njihovih uradnih hiperpovezavah:

Legitimna spletna spletna stran | Prednosti lastnikov zemljišč NFT | Discord | Telegram

Tukaj je podprta objava. Študij, da bi dosegel našo ciljno publiko tukaj. Spodaj preučite zavrnitev odgovornosti.

Bitcoin.com Media

Bitcoin.com je glavni vir za vsa vprašanja, povezana s kripto. Obrnite se na ads@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, podprte objave, podcaste in raznolike izbire.

The First Interactive NFT in the World - VR Movie on Mars

The First Interactive NFT in the World - VR Movie on Mars

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je za najpreprostejše informacije. Ne gre za današnjo ponudbo ali povpraševanje po priporočilu za pridobitev ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, nadrejenih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti avtor nista kriva, naravnost ali narobe, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo sproži ali špekulira, da bi jo sprožila ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršen koli izgovorjen material, blago ali izdelke in ponudnike, ki so navedeni tukaj. 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments