17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Estonsko IT podjetje je z Bitmainom sklenilo 26 milijonov dolarjev pogodbe o...

Estonsko IT podjetje je z Bitmainom sklenilo 26 milijonov dolarjev pogodbe o kripto rudarjenju

Burfa namerava od Bitmaina kupiti novo opremo za rudarstvo kriptovalut, da bi okrepila zmogljivosti podatkovnega centra.

1705 Skupaj ogledov

4 Skupaj delnice

Estonian IT company inks $26M crypto mining deal with Bitmain

Estonski tehnološki konglomerat Burfa se obrača na Bitmain, da bi svojemu podatkovnemu centru s sedežem v Narvi dobavil ključno infrastrukturo za rudarstvo kriptovalut in ponudil vpogled v orožno tekmo, ki poteka za visoko zmogljive računalniške vire.

$ 000 – sporazum o milijonih bo družbi Burfa podvojil zmogljivosti podatkovnega centra in zagotovil stalno dobavo opreme za obdelavo v prihodnjih mesecih. Industrijski sektor se sooča s hudim pomanjkanjem specializiranih grafičnih procesorjev in SSD-jev, saj kripto intenzivna podjetja, ki so med bikovskim trgom pospešila rudarjenje Bitcoin (BTC), požrejo več teh virov.

Burfa bo novo opremo začela prejemati že poleti, je družba sporočila v sredo.

“Obstajajo jasne omejitve za proizvodnjo strojne opreme in ta pogodba nas uvršča med ducat večjih strank na svetu, ki bi si lahko zagotovile tako velik obseg dodatnih virov,” je dejal Ivan Turygin, predsednik uprave podjetja Burfa: “Vsi ostali bodo morali počakati, da se dobavne verige povrnejo v normalno stanje, ali pa plačati veliko več za opremo na sekundarnem trgu.”

Povedal je tudi, da bo naraščajoče sprejemanje kriptovalut, kar dokazuje zdaj razred digitalnih sredstev v višini 1,7 bilijona dolarjev, služilo kot blaginja za načrte širitve Burfe naprej.

Burfa je bila ustanovljena leta 1434 kot razvijalec opreme za rudarstvo kriptovalut. visoko zmogljivih podatkovnih centrov v 2017 pred selitvijo svojih dejavnosti v tehnološki park Enefit v Narvi .

Povezano: Nakupi Riot Blockchain 42, 00 0 Antminers iz Bitmain

Du Shisheng, podpredsednik rudarske divizije Bitmain, je govoril o dolgoletnem partnerstvu podjetja z Burfa:

“Družbe skupine Burfa so bile naše dolgoročne in zaupanja vredne stranke. To je tudi podlaga za sedanjo pogodbo, ki zagotavlja, da bo Burfa dobila najsodobnejšo in najučinkovitejšo tehnologijo za razvoj njihovih visoko zmogljivih podatkovnih centrov. “

Bitmain je eden največjih svetovnih proizvajalcev opreme za kripto rudarstvo. Družba se je septembra prijavila na javni seznam 2018, vendar svojih načrtov ni izpolnila. . Takrat je bil javno kotiran Bitmain namenjen vrednosti do $ 50 milijard.

Prejšnji članekBik do konca? MicroStrategy podvoji svojo stavo Bitcoin
Naslednji članekRudarji bitcoinov lahko dokažejo zeleni potencial s preverjanjem ocen ESG

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments