10.5 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

ETC Neighborhood lansira kripto ETP, ki temelji na zahtevnem forku PoW Ethereum

- Advertisement -

ETC Neighborhood se bo še naprej zanašal na nedavno soglasje Ethereuma o PoW za svoj nedavni Ethereum ETP, je agencija objavila v sredo.

992 Celotni pogledi

Popolne delnice

Ponudnik digitalnih vrednostnih papirjev, zavarovanih s premoženjem, ETC Neighborhood se bo še naprej zanašal na nedavni dokaz o delu (PoW) Ethereuma soglasje za svoj nedavni nadomestni produkt Ethereum (ETP).

ETC Neighborhood je v sredo uradno objavil odprtje nedavnega Ethereum ETP blagovne znamke v koraku s prihajajočo združitvijo Ethereum . Ethereum Merge, ki naj bi se zgodil sredi septembra, je dolgo pričakovana soglasna nadgradnja, ki naj bi prenesla verigo blokov Ethereum iz PoW, ki temelji na rudarjenju, v proof-of-stake (PoS) brez rudarjenja.

Nedavni Ethereum ETP ETC Neighborhood se bo zanašal na razcepljeno verigo PoW Ethereum, ki predstavlja sosesko rudarjev, ki nasprotujejo prehodu Ethereuma na PoS. Veriga PoW lahko absorbira nedavni žeton blagovne znamke, imenovan ETHW, ki bi lahko po naključju domnevno predstavljal tudi zgolj osnovo za nedavni fizično podprti ETP ETC Neighborhood, imenovan ETC Neighborhood Physical EthereumPoW ali ETHWetc.

Skladno z objavo se pričakuje, da bo ETHWetc na kontrolni listi na digitalni nakupovalni in prodajni platformi Deutsche Boerse, Xetra, pod oznako ZETW. ETC Neighborhood je bistvenega pomena, da agencija predvideva, da se bo seznam pojavil skoraj zdaj po fork turnirju septembra 16.

ETC Neighborhood je tudi povedal, da bo ZETW robotsko nadomestil značilni ETC Neighborhood Physical Ethereum (ZETH) na podlagi enote 1:1 na posredniških računih.

Bradley Duke, ustanovitelj in soizvršni direktor ETC Neighborhood, je ugotovil, da je izkoriščanje težavnih forkov osnovnih kriptovalut značilna domiselnost, daljnovidnost in predanost agencije. »V koraku s tem vsi imetniki našega ETP, ki temelji na Ethereumu, bodo brezplačno rešili ujemajoče se naprave nedavnega Ethereum PoW ETP skoraj v tem trenutku, potem ko se zgodi težavna razcepitev Ethereuma,« je bistveno, vključno z:

»Menimo, da je najlažje dejstvo, da morajo vlagatelji v naše blago rešiti izkupiček tega forka.« Informacije prihajajo sredi kripto nadomestka, ki se aktivno pripravlja na prihajajočo združitev Ethereuma, z različnimi podjetji, ki iščejo nedavne alternativne izbire rudarjenja ali uvajajo vložek Ethereum .

Povezano: Ethereumova nadgradnja Bellatrix kolca živce, vendar bo nedvomno dejansko na noč

V sredo je švicarsko regulirana kripto platforma SEBA Bank omogočila storitev vlaganja Ether (ETH) in izdelki za institucionalne vlagatelje. Institucionalni razred, ki strankam ponuja ustvarjanje nagrad na podlagi njihovega imetja etra iz meseca v mesec, je dejala banka v trditvi. Kanadski kripto rudar Hive Blockchain je prav tako objavil v torek, da si prizadeva zamenjati rudarjenje ETH z izbranim denarjem, ki ga je mogoče rudariti, v turnirju prehoda Ethereuma na PoS.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -