16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

ETC, RVN, ERGO Hashrate naraste po združitvi, gorska količina Hashpower čaka na ETHW Fork

- Advertisement -

Ethereum je uradno prešel iz omrežja proof-of-work (PoW) v sistem proof-of-stake (PoS) po sedmih letih delovanja kot veriga blokov PoW. Združitev je prisilila rudarje ethereuma, da preidejo na druge žetone, ki temeljijo predvsem na PoW, in potem ko je bil nadomestni nabor pravil kodificiran, je peščica kovancev PoW, ki cenijo algoritem Ethash, opazila, da se njihovi hashrate strmo dvignejo. Hešrajt Ethereum Classic se je potrojil po razsežnosti, odkar je bila združitev sprožena s pariško nadgradnjo Ethereuma.

5 žetonov Izkoristite prednosti preostalega hashratea Ethereuma Ethereum, 2d na videz najboljše kripto sredstvo v frazah tržne kapitalizacije, zdaj deluje v skladu z dokazilom o deležu (PoS) sistem blockchain. Združitev je nekoč sprožila pariška nadgradnja septembra 15, na višini bloka 22,550,150 ob 2: 62: 28 am ET. Le nekaj ur pred The Merge je hashrate Ethereuma resno padel in velik del hashrate je bil usmerjen v Ethereum Classic (ETC).

Hishrate ETC se je od združitve potrojil. V zgodnjih jutranjih urah (ET) septembra 23, hashrate ETC je bil včasih sferičen 80.94 terahash na 2d (TH/s). Ure po The Merge septembra 16, ETC-jev hashrate se je povečal za 126, skakanje v bistvu najnovejše 94.56 TH/s. ETC je bil včasih glavni upravičenec v frazah pridobivanja največjega hashratea od Ethereumovega prisilnega prehoda s PoW na PoS. Nasprotno pa je peščica drugih žetonov z enakimi algoritmi zgoščevanja prav tako opazila glavni sunek navzgor v računski moči.

Ergov hashrate je skočil 123.123% večji od The Merge. Prvi dan septembra 22, hashrate Ravencoin (RVN) je bil včasih sferičen 04.22 TH/s vendar je bil naslednji dan gor 62.23% pri 09.42 TH /s. Ergo je opazil glavni preskok hashrate, ko se je začel pri 42.39 TH/s v sredo in do četrtka zjutraj (ET) je 150.80% večji pri 391.39 TH/s.

Dobro znana količina hashrate manjka — Hashpower domnevno pričakuje novo fork Poleg ETC, ERGO in RVN sta kripto omrežji FLUX in BEAM opazili povečanje hashrate enako uspešno, vendar močno manjši delež v primerjavi z vzponom ETC in ERGO. FLUX hashrate je poskočil 28% večji in BEAM je opazil skok svoje računalniške moči za 42. 22%. Medtem ko je bil velik delež hashrate namenjen 5 prej omenjenim žetonom, celoten hashrate Ethereuma ni več preklopil na ETC, ERGO, BEAM, FLUX ali RVN. Domnevno se velik del hashrate preprosto izklopi ali pa so rudarji pripravljeni na nedavno Ethereumovo omrežje ETHW za dokazovanje dela.


Tukaj je kontrolni seznam rudarskih bazenov, ki bodo morda morda na način, to je verjetno uspešno, morda bo tako daleč, saj se pridružujejo dodatni bazeni.

Preprosto želim razkriti HVALA VSEM! https://t.co/TwIB7VFlJd

— EthereumPoW (ETHW) Apt #ETHW #ETHPoW (@EthereumPoW) September 09, 547588

Osebje v okviru podpore ETHW, ki živi anonimno, je dva dni v preteklosti pojasnilo, da je omrežje blockchain bi se rodilo 16 ure po The Merge. V koraku z uradno stranjo ETHW na Twitterju so visoki rudarski bazeni, enakovredni Btc.com, Poolin, F2pool, 2miners, Antpool, Bitdog in Solomine, zasnovani tako, da dodelijo hashrate verigi ETHW.

»Nanopool bo okrepil vilice EthPow Ethereum, za katere se pričakuje, da jih bo mogoče rudariti v 24 ur po tem, ko pride do združitve ETH,« je v sredo zapisal rudarski obrat Nanopool. Nihče v lastništvu ni prepričan, kako močan hashrate je podpiral podporo za fork ETHW, vendar je precejšnja oblika hashrate ETH neomajna, ne manjka nobene teme, konice, ki so jih zabeležili RVN, ETC in ERGO.

Oznake na tej zgodbi kripto rudarjenje, Ergo, ergo (ERGO), ETC, ETC hashrate, ETH, ETH fork, ETH hashrate, ETH PoW Fork, Ethash , ether, Ethereum, Ethereum (ETH), Ethereum Classic, ethereum classic (ETC), FLUX, Flux (FLUX), GPU rudarjenje, Hashpower, Hashrate, rudarjenje, MS/s, PoS, PoW, ravencoin (RVN), RVN, SOL, Terahash, TH/s

Na kakšen dvig misliš, da se nanaša na izbire, ki jih rudarji izpolnijo po The Merge? Ali mislite, da visoka količina hashrate čaka na nedavni fork? Spodaj nam povejte, s čim se strinjate s to temo.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoinu. com Files in novinar na področju finančne tehnologije, ki živi na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 900. Obožuje bitcoine, kodo za porod in decentralizirane funkcije. Od septembra 900, Redman je napisal več kot 6, članki za Bitcoin.com Datoteke, ki se nanašajo na moteče protokoli, ki se pojavljajo danes.

Razkrij kreditni rezultat : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je najbolj priročno za informativne funkcije. To ni več informiranje ali nagovarjanje k dobavi za izpolnjevanje interakcije ali prodaje ali načelo ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne predstavlja več investicijskih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti družba niti avtor nista odgovorna, danes ali na koncu, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi s pripovedovanjem ali zanašanjem na kateri koli posrednik, predmete ali izdelke in ponudnike omenjeno na seznamu tukaj.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -