20 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Eter pluje nad dnevnim obsegom BTC, ko trgovanje s sivimi ETH Trust...

Eter pluje nad dnevnim obsegom BTC, ko trgovanje s sivimi ETH Trust trguje z 11-odstotno premijo

Približno $ 53 ETH v vrednosti milijarde je v preteklosti zamenjal lastnika 24 ur, medtem ko je BTC videl $ 50 milijard v trgovini.

2991 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Ether sails past BTC’s daily volume as Grayscale ETH Trust trades at 11% premium

Ethereum opaža ponovno zanimanje za posledice bitcoinov, ki so se ta teden spopadle z Ether-jem 768 – urni obseg trgovine, ki je z bistveno večjo mejo dosegel BTC.

Vendar je še vedno daleč od podvojitve obsega Bitcoina kot nekaterih ETH predlagatelji. Maja 25, posnetek zaslona podatkov CoinGecko, ki krožijo po Crypto Twitterju in kažejo, da je dnevna količina etra presegla $ 115 milijard, medtem ko je Bitcoin znašal skoraj $ 53 milijard.

Soustanovitelj in direktor tehnične službe CoinGecko Bobby Ong je za Cointelegraph razkril, da podatki, prikazani na posnetku zaslona, ​​niso bili točni zaradi napake API , ali pranje trgovanja, kar ima za posledico napihnjene količine ETH, o katerih poroča borza EXX.

Ong je izjavil, da je Coingecko od takrat onemogočil svoj vir podatkov iz EXX. Platforma zdaj kaže, da je vozil Ether 20% več volumna kot BTC v preteklosti 24 ur s približno $ 60 milijard trgovanja v primerjavi z Bitcoinovimi dolarji 60 . 2 milijardi.

Medtem ko je na strani Bitcoin na CoinGecko videla približno 75% več prometa kot njegova stran Ethereum v zadnjih sedmih dneh, se je razlika v preteklosti znatno zmanjšala 24 ure. Ong je zapisal:

“V preteklosti 24 ur, naša Bitcoin stran je prejela približno 60% več prometa v primerjavi z Ethereumom. Ko gre za iskalne poizvedbe, je Bitcoin prejel le približno 7% več poizvedb v primerjavi z Ethereumom. «

Naraščajoča trgovinska dejavnost in zanimanje sta sovpadali tudi z upravljavcem institucionalnih skladov Grayscale’s Ethereum Trust (ETHE), ko se je njegova cena nad spot cenami etra odbila do 11%. medtem ko podjetje Bitcoin Trust od marca trguje s popustom. Podatki kažejo, da so se nekatere institucije namesto na Bitcoin usmerile k Ethereumu.

To je tisto, kar mislim, $ ETH tako na promptnih borzah kot tudi institucionalni (sive skale) spreminja $ BTC

makro Tržna struktura na $ ETH je tudi bolj bikovska kot BTC

Poglejte komentarje Goldmana in drugih institucionalnih vlagateljev, lahko poglejte, kam teče denar https://t.co/v7vZoWNkSk

— Pentoshi vas ne bo DM (@ Pentosh1) maja 25, 2021

Ethereum obseg je narasel, da je prehitel Bitcoin, le nekaj dni po tem, ko so segmenti poročila Goldman Sachs, ki je pricurljal, razkrili, da globalna investicijska banka verjame, da ima Ether “velike možnosti, da bo Bitcoin prehitel kot prevladujoče skladišče vrednosti”

Poročilo je opozorilo na rast naraščajočih decentraliziranih finančnih in neegzibilnih ekosistemov žetonov. Na Ethereumu pa tudi na prevlado ETH nad Bitcoinom glede na celoten obseg transakcij.

“Eter premaga bitcoin kot shrambo vrednosti. Ekosistem Ethereum … ponuja razvijalcem način za ustvarjanje novih aplikacij. Večina aplikacij DeFi temelji na Ethereumu. To prevlado odraža večje število transakcij v etru v primerjavi z bitcoini «- Goldman Sachs Global Macro Research pic.twitter.com/vNkQ1HlDYM

— SantΞago R Santos (@santiagoroel) maj 22, 2021

2991

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments