19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Ethereum 2.0 se približuje 6 milijonom zastavljenih mejnikov ETH

Ethereum 2.0 se približuje 6 milijonom zastavljenih mejnikov ETH

ETH 2.0 ima zdaj 10 x več vloženega etra za pogon mehanizma dokazovanja vlog, kot je Ethereum Foundation zahteval ob uvedbi pred šestimi meseci.

1033 Skupno ogledov

6 Skupaj delnice

Ethereum 2.0 approaches 6 million staked ETH milestone

Ethereum 2.0 se približuje tistemu, kar nekateri imenujejo velik mejnik v svoji kratki zgodovini – 6 milijonov vloženih eterjev (ETH). Na portalu Ethereum Launchpad, portalu Ethereum 2.0 za preverjanje veljavnosti kovancev, je prikazanih približno 5,9 milijona vloženih eterjev in skoraj 180, 0 potrjevalnikov, ki poganjajo verigo blokov v sredo.

To v povprečju znaša le malo več od minimalnega 32 stavil Ether, ki je potreben za aktiviranje potrjevalne programske opreme in postane validacijsko vozlišče v omrežju. To predstavlja naložbo v višini $ 66, 560, da sodeluje kot validator v omrežju po povprečni ceni kripto izmenjave v času objave.

Po navedbah Ethereum Foundation so potrjevalci “odgovorni za shranjevanje podatkov, obdelavo transakcij in dodajanje novih blokov v verigo blokov.”

Ko je Ethereum 2.0 prvič prišel v internet decembra 2020, je fundacija zahtevala najmanj 524, 288 ETH, ki ga je treba vložiti pred zagonom. Tako se je v šestih mesecih Ethereum napihnil z 10 x več potrjevalcev od minimalnih omrežnih zahtev, ki jih je lani določila fundacija.

ETH se je ta teden zbral po povračilu 2 USD 00 0, preostalo nad ključno podporo pri $ 2, 080 od ponedeljka v sredo popoldne (UTC). Trgovci in vlagatelji so naklonjeni Eteru, ko nestrpno pričakujejo londonski hard fork, predviden za julij.

Na trenutni ravni cen je 5,9 milijona vloženih eterjev vrednih nekaj dolarjev 12. 29 milijard tržne menjalne vrednosti. Ta številka predstavlja skoraj vsoto denarja 180, 00 0 potrjevalcev je zaklenilo depozit, za možnost napajanja verige blokov.

To jih kvalificira kot dobronamerne udeležence v mreži z vložkom v upoštevanje pravil in preprečevanje zlonamernega vedenja in programske opreme zunaj omrežja Ethereum.

Validatorji, ki se ne držijo omrežnega protokola, ne delujejo brez povezave ali ne potrdijo, tvegajo, da bodo izgubili svoj vloženi eter. Tisti, ki omrežju pomagajo upoštevati pravila in doseči soglasje, ko obdeluje zahteve uporabnikov, si prislužijo nagrade, ki so jim pripisane v verigi blokov.

Prejšnji članekAnaliza cen 6/30: BTC, ETH, BNB, ADA, DOGE, XRP, DOT, UNI, BCH, LTC
Naslednji članekBitcoin opazi 4,5-odstotni upad med opozorilnim dnom kazalnika cen BTC še vedno lahko pride

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments