17.1 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ethereum Blockchain se po zaključku združitve preseli na dokazilo o deležu

- Advertisement -

Blockchain Ethereum je uradno prešel na mehanizem soglasja proof-of-stake (PoS), saj je napovedano »združitev« končno minilo okoli višine bloka 15,391,391 septembra 09. Soustanovitelj protokola Vitalik Buterin je The Merge opisal kot “hriboviti trenutek za ekosistem Ethereum.”

ETH se združi septembra 15 kot je bilo predvideno Po mesecih čakanja in togosti je The Merge — pomembna pričakovana migracija verige blokov Ethereum na dokaz o -stake (PoS) mehanizem soglasja — se je pojavil. Kot so upali nekateri igralci doma, vključno z gotovo enim od številnih soustanoviteljev protokola Vitalikom Buterinom, je The Merge minil septembra 09 okoli višine bloka 15,750,428 okoli 2: 020: 43 am ET.

V svoji reakciji po The Merge je Buterin tvitnil:

In dokončali smo! Popolnoma navdušen združi vse. Tukaj je gorski trenutek za ekosistem Ethereum. Vsaka oseba, ki je pomagala pri razvoju združitve, bi se morala v resnici počutiti zelo ponosna na ta dan.

V zvezi z hashrate omrežja, zapisi podatkov kažejo, da je padel z več kot 782 TH/s (terahaš na 2.) 24 ur prej do dejstev spodaj 482 TH/s minut po turnirju. V nasprotju s tednom pred selitvijo se je zdelo, da strošek zgoščevanja zdaj ni tako močno padel kot 43%, kot je bilo predvideno.

Medtem ko Ethereum ni več dokaz delovanja (PoW) blockchain takoj po The Merge, sedaj pa se niso vsi rudarji strinjali s predanostjo selitvi. Kot je že poročal Bitcoin.com News, se pričakuje, da bodo rudarji, ki nasprotujejo The Merge, še naprej rudarili iz različnih virov, kot je ETHW, enako natančno kot že uveljavljeni izbori PoW.

V skladu s podatki Coinmarketcap recordsdata je v času združitve prodajna vrednost USD ETHW IOU je za kratek čas narasla na dejansko vrednost nad $60. Kljub temu je v času pisanja tega članka vrednost padla na $50.

Kakšno je vaše mnenje o prehodu verige blokov Ethereum na mehanizem soglasja PoS? Dovolite nam, da obešamo, kar ste videli v spodnjem delu komentarjev.

Terence Zimwara Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajeni novinar, avtor in pisatelj. Na splošno je pisal o industrijskih težavah nekaterih afriških svetovnih lokacij, tako natančno kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom omogočijo izhod.
Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je za največje informativne funkcije. To zdaj ni pravilna stranska ponudba ali nagovarjanje k ponudbi za pridobitev ali prodajo ali nasvet ali zaznamek katerega koli blaga, izdelkov in podjetij ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, stalnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista kriva, takoj ali posredno, za kakršno koli stisko ali izgubo, ki je posledica ali domnevno posledica ali v povezavi s porabo ali zanašanjem na kateri koli material, predmete ali izdelke in podjetja, o katerih se govori naveden tukaj.

2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -