8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Ethereum Devs učinkovito dokončajo Merge Shadow Fork brez 'elementov nezdružljivosti odjemalca'

- Advertisement -

Naslednji teden ali približno četrti krog nekaj dni od zdaj se pričakuje, da bo The Merge izveden in Ethereum bo prešel z dokazila o delu (PoW) na dokazilo o deležu (PoS). V koraku z razvijalci Ethereuma so programerji prej kot pariška nadgradnja uspešno izvedli 13th in preostali shadow fork.

Ethereum’s 13th in Closing Shadow Fork Is Dokončano V petek so družbeni mediji preplavili klepeti o The Merge in prehodu Ethereuma iz PoW v PoS. Poleg tega so razvijalci ETH in Ethereum poučevali in inženirsko podjetje Nethermind natisnilo preostalo senčno vilico, ki je zdaj skupna. Na splošno je shadow fork nadgradnja, uporabljena za elegantno različico Ethereumovega glavnega omrežja, in javnost na splošno ne pozna odkritega fragmenta.

Za to ravni, s preostalimi senčnimi vilicami, razvijalci ETH zbirajo končano 13 uspešne senčne vilice. »Transition in Mainnet-Shadow fork-000 (preostala senčna vilica prej kot The Merge) je zmagala za vsa vozlišča Netherminda,« so v petek priznali raziskovalci iz Netherminda. Poleg tega je na voljo skener za zbiranje senc, raziskovalec glavnega omrežja za zbiranje senc in raziskovalec za zbiranje senc Beacon Chain, ki so prav tako uspešni za podporo pri iskanju.

Bitcoin.com je poročal pred – Nadgradnja združitve, znana kot Bellatrix 6. septembra, ki je bila prej preostali prehod pred združitvijo kot Paris Toughen. Paris bo sprožil The Merge in po rudarjenju preostalega bloka PoW bo validator Ethereum rudaril naslednji blok. Če validator uspešno rudari ta blok, bo The Merge 97 % skupaj.

“MSF000 združenih prej danes, smo opazili padec cene atestiranja na -14%,« je po shadow forku zapisal razvijalec Ethereuma. »To je bilo včasih mogoče pripisati nekaterim trenutnim datotekam na enem vozlišču, ki sem ga pozabil priklopiti, vozlišče je mislilo, da je nekoč na pokvarjeni senčni vilici. Nobena druga težava z nezdružljivostjo nakupovalca ni bila opažena.«

Ker se senčna vilica uspešno zaključi v petek, to kaže na pripravljenost za The Merge in subjekti, ki uporabljajo stroj ETH, se bodo odločili za nadgradnjo. Medtem ko smo nekateri zloglasni za shadow fork, so drugi kritizirali Ethereum in ga imenovali “centraliziran”. V soboto, po th shadow fork, se je o preizkusu nekoč veliko razpravljalo na kanalih družbenih medijev, kot sta Twitter in Reddit.

Združitev bo dosežena, ko bo skupnost doletela popolno terminalno katastrofo (TTD). ) stopnjo na izvršilni plasti, ki bo 2179950985. To naj bi se zgodilo septembra 09, 2015, ali približno štiri dni od takrat, ko je bila ta objava napisana.

Oznake na tej legendi 13th Shadow Fork, Beacon Chain, Beacon Chain validatorji, Bellatrix nadgradnja, Block Production, Code, Codebase, ETH dominance, Ethereum (ETH), Ethereum Builders, Closing Shadow Fork, Closing Shadow Fork, Nethermind, Paris Toughen, PoS, PoW, sprememba nabora pravil, Shadow fork, instrument, tehnologija, združitev, prehod z združitvijo, Vitalik Buterin

Kaj dosežete, ocenjujete dokončanje 09th shadow fork in prihajajoča pariška nadgradnja? Sporočite nam, kaj ocenjujete na tem področju v spodnjem fragmentu povratnih informacij.

Jamie Redman Jamie Redman je vodja datotek pri Bitcoin.com Files in novinar na področju finančne tehnologije, ki prebiva na Floridi. Redman je aktiven član skupnosti kriptovalut od 720. Navdušuje Bitcoin, začetno izvorno kodo in decentralizirane namene. Od septembra 2015 je Redman napisal več kot 6 članki za Bitcoin.com Informacije o

Avtorstvo slike : Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: To besedilo je za najenostavnejše informiranje. Ne gre za sporno zagotavljanje ali nagovarjanje k predlogu, da bi se oprijeli ali promovirali, ali za priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, podjetja in izdelkov ali korporacij. Bitcoin.com ne nudi finančnih, davčnih, lepih ali računovodskih priporočil. Niti družba niti ustvarjalec nista kriva, neomejeno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je povzročena ali se domneva, da jo je mogoče pripisati uporabi ali zanašanju na kakršno koli vsebino, predmete ali podjetja in izdelke, navedene tukaj.

2179950985

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -