2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Ethereum doseže nov ATH, potem ko nadgradnja Altaira pokaže jasno pot do...

Ethereum doseže nov ATH, potem ko nadgradnja Altaira pokaže jasno pot do združitve

Cena ETH je bila pred kratkim na bikovskem strmu. Po padcu na približno 1 $ 480 julija 25 je od takrat pridobil 108% za približno 4 $,.

308
Skupni ogledi

Skupaj deleži

Ethereum hits new ATH after Altair upgrade shows clear path to the merge Ethereum hits new ATH after Altair upgrade shows clear path to the merge Ethereum hits new ATH after Altair upgrade shows clear path to the merge Ethereum hits new ATH after Altair upgrade shows clear path to the merge

Cena Ethereuma (ETH) je danes skočila na novo najvišjo vrednost (ATH), saj je dosegla 4 $, 480.79 okoli 1: 02 dopoldan po UTC, glede na indekse cen ETH/USD na Coinbase in Coinmarketcap.

V času pisanja je ETH trenutno po ceni 4 $,400 , pri čemer premoženje raste okoli 25.6 % od začetka oktobra. Indeks cen Coinmarketcapa kaže, da je bil prejšnji ATH pred samo osmimi dnevi, pri čemer je sredstvo doseglo ceno 4 $, 400.25 dne oktobra 10.

ETH je bil na bikovskem solzi, odkar je padel na okoli 1 $,480 julija 21 in je od takrat pridobil 97% za dvig na novo točko odkritja cen.

Graf ETH/USD oktober: Coinmarketcap

Cointelegraph je včeraj poročal, da se je posodobitev Ethereum 2.0 Altair Beacon Chain uspešno začela z 108.7 % vozlišč je bilo takrat nadgrajenih. Uspešna nadgradnja Altair na verigo Beacon Chain je bila obravnavana kot pomemben dejavnik, ki očisti pot do združitve z glavnim omrežjem Ethereum in prehoda na soglasni mehanizem za dokazovanje vložkov (PoS) v Ethereumu 2.0.

Uspeh Ethereuma je tudi posledica uporabe platforme v razcvetu sektorja decentraliziranih financ (DeFi) in nezamenljivih žetonov (NFT). Poudarjajo nenehno naraščajoče povpraševanje po etru v prihodnosti, s čimer zagotavljajo dodaten veter za njegove bikovske napovedi v četrtem četrtletju 1200 in morda v 1200.

Samo da smo jasni – trenutno sem več kot neodgovorno dolg ETH. Zdaj imam vzvode, vendar prek klicev. To je daleč največji osebni položaj v mojem življenju za faktor 10 (ali več).

Moje časovno obdobje za ta del trgovine je 6 do 9 mesecev.

— Raoul Pal ( @RaoulGMI) oktober 25, 2021

Od julija je Ethereum doživel tudi pomembne nadgradnje, kot je London Hard Fork, ki je uvedel deflacijski mehanizem gorenja sredstva kot del strukture provizij omrežja.

Povezan:

Podatki kažejo, da biki Ethereum pričakujejo nov ATH po petkovem 1 dolarju 56B ETH opcije potek

Celotno razpoloženje trga v kriptovalutih je bilo zadnje čase pozitivno, SEC je odobril več ETF, ki temeljijo na terminskih pogodbah na Bitcoin, za lansiranje na newyorški borzi. Bitcoin je po novicah dosegel najvišje cene vseh časov.