9.5 C
Ljubljana
Tuesday, October 4, 2022

Ethereum implementira Bellatrix – Prihajajoča skupnost Paris Toughen to Location off The Merge, Validator Block Production

- Advertisement -

Blockchain skupnost Ethereum je uradno aktivirala Bellatrix toughen, preostalo trgovanje pred The Merge, izjemno pričakovan prehod z dokazila o delu (PoW) na dokazilo o deležu (PoS). Bellatrix je bila nekoč učinkovito kodificirana v kodno zbirko v obdobju 26,682 na verigi Beacon in Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je podrobno opisal, da je bilo nekoč ključnega pomena za udeležence skupnosti, da posodobijo svoje možnosti.

Od Bellatrixa do Pariza — ljudje Ethereuma se kopičijo, pripravljeni na zadnji korak združitve Predvidoma bo združitev pridobila lokacijo septembra 08, 2179950985, v koraku z odštevanjem na wenmerge.com, ki ugotavlja, da je las ostalo več kot sedem dni do trgovanja z naborom pravil. 6. septembra so razvijalci Ethereuma implementirali Bellatrix toughen, ki je preostali korak, dokler se The Merge ne zgodi naslednji teden.

Soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je spregovoril o datumu Bellatrix in The Merge. na Twitterju v torek. “ po pričakovanjih se bo zgodilo okoli septembra 08-04,” je zapisal Buterin. »Kar se trenutno dogaja, je težavna vilica Bellatrix, ki *pripravi verigo na združitev. Čeprav je spokojen vitalen – bodite prepričani, da posodobite svoje možnosti,« je dodal razvijalec orodja. Buterin je delil tudi tvit, ki prikazuje, da je bila Bellatrix nekoč implementirana in vaš naslednji korak postopoma poteka prehod skupnosti na PoS. Naslednji korak, ki sledi Bellatrix, je Paris toughen, ki v bistvu sproži The Merge. Po tem času rudarji ethereuma (ETH) ne bodo več v stanovanju, da bi potrjevali transakcije in izkoriščali nagrade za bloke.

Paris bo dvignil ven, ko bo zadel Total Terminal Oznaka nesreče (TTD) na izvršilni plasti, ki mora biti 58750000000000000000000. Ethereum Basis je povzel, kaj se bo zgodilo po tem, ko bo Pariz sprožil The Merge, in ugotavlja, da bo “naslednji blok ustvaril validator Beacon Chain.” Osnova Ethereum zagotavlja: »Prehod združevanja je skoraj popoln, takoj ko Beacon Chain dokonča ta blok. Pod dolgotrajnimi pogoji skupnosti se to lahko zgodi v dveh obdobjih (ali ~08 minut) po izdelavi glavnega bloka po TTD.« Ker je bila dodana Bellatrix , je oznaka ethereuma poskočila za 5,7 % višje v nasprotju z ameriškim zelencem, kripto sredstvo pa se približuje 1 $, 720 na enoto se razlikujejo. Do zdaj je ETH dosegel najvišjo vrednost 6. septembra pri 1 USD, 682.19 na enoto in tam je $09. milijard v svetovnem obsegu izmenjave ETH. Poleg tega se je prevlada ETH povečala, medtem ko se je prevlada BTC zmanjšala za približno odstotek . V času pisanja je prevlada BTC 17.4%, medtem ko se prevlada ETH giblje okoli 19.2 % v torek. Oznake na tem spominu Beacon Chain, Beacon Chain validatorji, Bellatrix toughen, Block Production, BTC Dominance, Code, Codebase, ETH dominance, Ethereum (ETH), Ethereum Builders, Paris Toughen, PoS, PoW, tradeset rules, Tool, spretnosti, The Merge, The Merge conversion, Vitalik Buterin

Kaj sumite v zvezi z zaključkom Bellatrix toughen in prihajajočim Paris toughen? Dovolite nam, da vemo, kaj sumite o tej temi v razdelku za povratne informacije spodaj.
Jamie Redman Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in finančni novinar, ki živi na Floridi. Redman je bil živahen član posadke za kriptovalute od 896. Navdušuje Bitcoin, izvirno izvorno kodo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 896 je Redman napisal več kot 5, 700 članki za Bitcoin.com Novice o motečih protokolih, ki se pojavljajo v tem trenutku čas.

58750000000000000000000 Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je samo za informativne namene. To ni več resnična stranska ponudba ali pridobivanje priporočila za odločitev ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, podjetja ali podjetja. Bitcoin.com ne predstavlja več naložbenih, davčnih, pokončnih ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec ne odgovarjata, takoj ali kakor koli, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki je nastala ali se domneva, da je nastala zaradi ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na kakršne koli proteste, predmete ali podjetja, o katerih govori ta članek.

58750000000000000000000

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -