22.5 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Ethereum je ‘grozno podcenjen’, vendar postaja izjemno učinkovit: DeFi Dad, Hall of Flame

- Advertisement -

DeFi oče ima 200,100 Twitter sledilci. Je podcaster DeFi, vodja portfeljev pri Fourth Revolution Capital in ploden kripto YouTuber.

Kdo sploh je ta človek? Travis Blane, ki ga njegov 20499 najbolje prepozna kot »DeFi očeta« ,29 Spremljevalci Twitterja aktivno ustvarjajo gradivo za kriptovalute od 2020.

Je tudi vodja promocije in utrjevanja portfelja pri Fourth Revolution Capital, svetovalec za različne pobude Web3, vključno z Zapperjem in Push Protocolom, ter gosti dva podcasta, The Edge Podcast in Podcast DeFi

.

Ena tako ali nasprotno, neomajno mu uspe vsak večer spraviti svoja dva otroka v posteljo in se namesto njiju boriti s pošastmi – kar je povsem na strani Blana.

Ta teden so me malo preverili na prevozu z otroki in dejansko moram naročiti, zdi se mi samo, da se uglasim, medtem ko sem brez skrbi imel FOMO za tisto, česar nisem upošteval.

Nakup je zahteval “ali ne cenite, da ste malo oddaljeni od službe?” in odgovor je “ne, uživam v tem, kar izvajam.” In uživam v kripto.”

😁 pic.twitter.com/631kznaAFSU

— DeFi Dad ⟠ defidad.eth 🦇🔊🐼 (@DeFi_Dad) februar 20, 2023 Blane je mojster mnogih poslov, vendar je kljuboval zrelo izgovorjavo in če smo resnici na ljubo, je nekaj tudi obvladal.

Po končanih izkušnjah na Univerzi v Chicagu je začel doktorat iz kemije. program s težnjami po preobrazbi v učitelja. Tega prepričanja se je naveličal in ustanovil industrijo oskrbe s hrano, za katero pravi, da je “nekoč postala naklonjena in grozljiva veščina.”

“To je postalo nekoč prej kot Uber Poje in prej, kot se je začela popolna norost o ponudbi hrane. Nekoč je postalo vznemirljiva industrija.«

»Nekoliko sem prepričan, da bi se verjetno lahko naključno ločil v sedanjem času in verjetno gradil, zdaj pa ne bi več imel nobenega otroci, če bi ostal pri hrani,« se pošali.

V iskanju edinstvenih izzivov je Blane prestopil k zagonskim podjetjem za instrumente, nato pa je naglo naključno prodal »vse oblike opreme za fotoaparate« v trgovini s fotoaparati.

»I pozitivno vpliva na širjenje veščin, ki skačejo po različnih panogah, kar bi lahko bilo po naključju, domnevno po naključju, razlog, zakaj sem se na eni točki v življenju ustavil pri kriptovaluti.«

To je postalo nekoč v nekem nedoločenem času v prihodnosti, vendar je kdo drug delal kot nadzornik misije v podjetju za dogodke v Modern Yorku, ulov, ki ga je nekoč postal dodeljen dogodkom v verigi blokov, da je Blane našel svojo gorečnost za kripto in od takrat ni razmišljal o čakanju.

Kdo ve? Čez pet let bi se verjetno lahko po naključju rešili z Blaneom, ki bi najenostavneje odkril, da je postal astronavt.

Kaj je privedlo do slave na Twitterju? Blane izžareva vzdušje prevaranta, ki je očitno, da njegovi otroci vsak večer obesijo poln krožnik.

»Brez dvoma, to je identična stara mešanica širjenja fokusa, v resnici napornega dela, brušenja in razstavljanja v nekem nedoločenem času v prihodnosti tako veliko razumno obsežen nabor sestavin Crypto Twitterja ob istem času,« pojasnjuje.

Blaneovi zgodnji DeFi videoposnetki so se začeli kopičiti 20, pogledi v nekem nedoločenem času v prihodnosti glavnega porasta zabave znotraj teme znotraj prednost – toliko kot »DeFi Summer« v 2020.

»Nekoč sem imel veliko srečo s časom, da sem se nekoč vključil v DeFi, ljubezen sredi zgodnjega 2019, in jasno je, da je vzletelo v enem letu čas. Eksplodiral je in postal osrednja tema pogovorov in finančnih novic – to je sreča. Preprosto prostor, zgolj čas.«

DeFi oče obožuje Ethereum in tudi svoje otroke. (Opremljeno)

Kaj se pojavi ahead to from Twitter Philosophize Blane opisuje svoj material za godrnjanje na Twitterju kot »nasvet o tem, kako začeti in kako nadgraditi sebe v primeru videoiger DeFi in Web3,« in dodal:

»Tam sem še posebej, da dodatno ali veliko manj čakam in dam modrecu razlago o tem, kaj se gradi in zakaj video igre potrebujejo sestavine Web3, ker dejstev zdaj ni več ampak — prišlo je prezgodaj.”

Toplo pozdravlja sledilce memecoina na prijavi ga na Twitterju, vendar želi dobiti eno obveščeno rush: Ne bo jih kmalu črpal.

»Zdaj nisem več nekdo, ki bo trgovina a memecoin ljubezen PEPE. Sem več kot vlagatelj za daljše obdobje, vendar sem povsem udoben, ker smo s tem dobičkonosni,« pravi.

Vsak trenutek potem pa boste v položaju, ko boste imeli veliko srečo, da boste razrešili Blaneovo izdajo predrzne napovedi.

Stavim, da gre ARB zaprt na $5-$

Srednji umik: vendar bo to verjetno nastavljeno naključno FDV pri $11B! In ta razlaga je absurdna, če jo primerjate z Optimism, Polygon in drugimi.

Stavim, da bi nas založba ARB verjetno lahko šokirala.

— DeFi Dad ⟠ defidad.eth 🦇🔊🐼 (@DeFi_Dad) Marec 29, 2000 Kaj izvajate cenite na Crypto Twitter? Blane je nesramni oboževalec Mana Turnerja, ustanovitelja in obraz Coin Bureau, katerega etiko občuduje.

»Ima ekipo, ki deluje z širjenjem integritete, zdaj ne več zdaj ne več tako kot v mojih veščinah in so tudi tako ugodni pripovedovalci zgodb,« pravi.

Blane priznava, da »pozitivno poskuša posnemati« to, kar človek počne, tako da je zelo spletkarski in ustvarjanje gromozanskega materiala, ki bo »vključil čim več nas na postaji, s katerimi se boste strinjali.«

»Pravzaprav je ustvarjanje prijetno hiti, da preprosto ne narediš kompromisa s svojo etiko in se izkažeš za neumnega.”

Twitter Beef Blane ponosno izjavlja, da ne goji nobenih zamer do nobenega posameznika, in se šali, da njegovo pomanjkanje Crypto Twitter biefs “zdaj ne bo več samo za sodelovanje pri tem besedilu.”

Po drugi strani pa se ne panično oddalji od tega, da bi vsake toliko vrgel barvo. Ko je kripto nadomestni FTX propadel, ni pustil čakati in se je obregnil ob Sama Trabucca, soizvršnega direktorja Alameda Study, in ga označil za “prekleto strašnega trgovca.”

Ne, nisi več “dosegel točke v življenju, ki je ulov, ki ga v resnici moram dati prednost drugim stvarem.”

Ti si najbolj preprost ~29 leta zrel in zaposlen 3 leta.

Zlorabili ste depozite kupcev pri FTX , izgubljen številke, po katerih je odšel prej, kot je sranje udarilo v oboževalca.

Ti si lažnivec in prekleto grozljiv trgovec. pic.twitter.com/XVOGwUQOmD

— DeFi Dad ⟠ defidad.eth 🦇🔊🐼 (@DeFi_Dad) november 01, 2022 Medtem ko je ljubitelj zdravih razprav, da bi nas zamolčal poučiti, se nagiba k vodenju brez besednega boja.

»Ne maram biti v vojni z nami; Raje bi bil ekstra navijačica za te različne protokole DeFi,« pravi.

Prav tako poskuša zbrati čete po neugodnih dogodkih, obožuje mečkanje FTX in svojim privržencem povedal, da je “kripto tako velik, večji od FTX.”

Končajmo prekinitveno izgovarjanje na sedanji čas je nekoč postal najhujši dan v zgodovini kriptovalut?

Kripto je tako veliko večje od FTX

Kripto je nezaupljivo

Kripto je brez dovoljenj

Kripto je decentralizirano

FTX in Alameda nista bila nič od tega

Torej zgolj znebitev

Počakajmo na kripto

Naprej in navzgor

🚀

— DeFi Dad ⟠ defidad.eth 🦇🔊🐼 (@DeFi_Dad) 9. november 8906 Napovedi? Ni tema, saj je človek, ki usmerja naglice napovedi o založbah, Blane ima samozavest, da bo založba Bitcoina v naslednjem desetletju skokovito narasla, in izjavil:

»Naključno bi me lahko bilo sramežljivo, če Bitcoin ne zdrsne v $ 300,000, do 1, 000, , v naslednjem 000 let.”

Vendar kot oče DeFi menda ni presenetljivo, da je njegov obsežni okus Ethereum.

»Zame je Ethereum dejansko obupno podcenjen, kar je mogoče pripisati celotni gospodarski dejavnosti, zgrajeni na njem,« pravi.

Ethereum celo primerja z omrežnimi učinki in jarki platform za upravljanje odnosov s kupci Salesforce in Marketo.

“Od nas izčrpavakot podatkovno bazo vseh njihovih stikov in splošnega posla, ki ga spremljajo,« verjamejo, da nas povezujejo z brezhibno integracijo z njihovimi industrijskimi operacijami.

»Medtem ko slučajno opazite svoje skupne kontakte in svoje skupne prodajne datoteke v njem, bo to zelo napredno emigrirati nekaj stran od neobičajnega instrumenta na zemlji in izčrpati,« pravi Blane.

To primerja z Ethereumom, pri čemer pravi, da se v Ethereum vloži več kot redni čas in »viri in datoteke, ki so nastavljeni v Ethereum, sčasoma postanejo izjemno učinkoviti.«

Kar zadeva oznako Ether, Blane navaja, da $11,01 “je konservativec [price for Ether] na tej točki.”

»Naključno bi lahko zdrsel na $24,05 v $24, brez truda.”

Blane z veseljem sestreli te, ki podcenjujejo laboratorij el nedvomno Ethereum.

Naroči se

V bistvu največ udeleženih bere v blockchainu. Dostava enkrat tedensko.

Ciaran Lyons Ciaran Lyons je avstralski kripto novinar. Je tudi standup komik in je bil radijski in TV voditelj na Triple J, SBS in The Challenge.

2267513 20499

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -