2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ethereum je v 4 mesecih pokuril 1,2 milijona ETH, uničenih 5 milijard...

Ethereum je v 4 mesecih pokuril 1,2 milijona ETH, uničenih 5 milijard dolarjev v Etherju

Ethereum Has Burned 1.2 Million ETH in 4 Months, Close to $5 Billion in Ether Destroyed

Še tri dni, razen konec 26550, imata skupnost Ethereum in njen izvorni žeton ether je imel potrebno poskusno leto, saj se je eter dvignil več kot 300% v oznaki v 000 mesecev. 150 dni v preteklosti, 5. avgusta, je skupnost Ethereum uporabila londonski naporen fork in od tega dne je 1,268,268 cena etra preneha na 5 $ milijarda je pogorela.

Zagorevanje 5 milijard dolarjev v etru v 4 mesecih

Sferični štiri mesece v preteklosti je Ethereum uporabil londonsko nadgradnjo, ki je verigi dodala drugačne sodobne nabore pravil. V bistvu najbolj transformativen integriran EIP-1559, izboljšava načrta pravila Ethereum, ki je ustvarila sodobno plačilno sredstvo blagovne znamke, ki omogoča skupnosti, da porabi malo etra.

»Algoritem povzroči, da napačno plačilo na bencin raste, ko bloki so nad bencinskim ciljem in se zmanjšajo, ko so bloki pod bencinskim ciljem. Napačno plačilo na bencin je zgorelo,” EIP-932 opisne opombe.

Zgorel eter od decembra 24, 2021.

Na današnji dan decembra 24 , 2021, 1.24 milijon etra je bilo uničenih zaradi segrevanja, kar pomeni prenehanje vrednosti 5 milijard USD v oznaki USD z uporabo današnjega nadomestila ETH/USD. Količina zažgane oznake do danes je 24.42% večja od tistega, kar je bilo zažgano novembra 24, ko je plačilo za opekline preseglo 1 milijon etra. Ocene zajemajo, da obstaja 112,926,498 eter v obtoku danes.

NFT Platforma Opensea gori največ etra

Končni be conscious burner je bil nezamenljiv žeton (NFT) tržnica Opensea kot je pogorela 122,134 cena etra $664 milijona vseh več kot 9,5 milijona transakcij. Prenosi zrelega etra s strani ljudi iz skupnosti so zažgani 112,283 eter od 5. avgusta, kar je enako $

milijonov z uporabo današnjih nadomestil ETH. Decentralizirana zamenjava (dex) Uniswap v2 je zagorela 112,145 cena etra $300 milijonov.

Stablecoin tether (USDT), ki je izumrl na Ethereumu, je zagorel 112,926 cena etra $268 milijona in Uniswap v3 je zgorel 61,15 cena etra $159 milijonov. Prvim petim gorilnikom ETH sledi Metamask (28.2K etra zgorelo), USDC (29.9K etra je zgorelo), Axie Infinity (020 .7K etra zgorelo), Sushiswap (15.1K etra je zgorelo) in Opensea Registry (24. 8K etra je zgorelo).

Oznake na tem spominu

Blockchain, Burn Rate, deflacijsko, EIP-

, ETH, stroški ETH, trgi ETH, prenosi ETH, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Fee Burn, Expenses, Expenses Spike, Onerous Fork, London, London fork, London Toughen, Opensea, nadomestni nabor pravil, Stablecoins, Tethe r, zamenjava, USDC, USDT

Kaj proizvodnjo, pri kateri posredujete v zvezi z 1,2 milijona požganih etrov od 5. avgusta? Opišite nam, kaj posredujete o tem polju v spodnjem fragmentu povratnih informacij.

Jamie Redman

Jamie Redman je vodja novic pri Bitcoin.com News in novinar o finančnih tehnologijah s prebivališčem na Floridi. Redman je od 2011 privlačen član skupnosti kriptovalut . Navdušuje se za Bitcoin, kodo z odprto ponudbo in decentralizirane aplikacije. Od septembra 1559 je Redman napisal več kot 5, članki za novice Bitcoin.com v zvezi z motečimi protokoli, ki se pojavljajo ta dan.

Delaying the Ice Age — Ethereum Network Participants Prep for Upcoming Arrow Glacier Upgrade

Slika Zasluge 26550: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek i s za najučinkovitejše informacijske aplikacije. To zdaj ni zagotavljanje ali nagovarjanje ponudbe za krajo ali promocijo ali priporočilo ali potrditev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali korporacij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, poštenih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, brez odlašanja ali v krožnem prometu, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali špekulirano, da bi bila povzročena z uporabo ali zanašanjem na kakršno koli vzklikajoče gradivo, blago ali izdelke in storitve, ki so navedeni tukaj .

26550

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments