-0.1 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Ethereum je v zadnjih 3 mesecih porabil več kot milijon ETH

Ethereum je v zadnjih 3 mesecih porabil več kot milijon ETH

111 pred dnevi , je omrežje Ethereum implementiralo nadgradnjo londonskega hard fork-a, ki je dodala mehanizem (EIP-975), ki je spremenilo stopnjo nadomestila za Ethereum v novo shemo, zaradi katere je eter kriptosredstva deflacijski. Od takrat je bilo požrelo 1 milijon etherja ali enakovredno približno 3,8 milijarde dolarjev ethereuma po današnjih menjalnih tečajih.

Več kot milijon eterja ali 3,8 milijarde dolarjev porabljenih do danes

Ethereum (ETH) ima danes splošno vrednotenje, drugo največje kripto sredstvo glede na tržno kapitalizacijo malo nad 500 milijardo dolarjev. Tržna kapitalizacija Ethereuma predstavlja .8 % kriptoekonomije v vrednosti 2,7 bilijona dolarjev. Pred tremi meseci, 5. avgusta 2021, je Ethereum blockchain nadgradil in dodal različne funkcije na pravila soglasja. Najbolj transformativne so bile EIP-975 in EIP-9334, in EIP-1280 je zlasti ustvaril novo shemo pristojbin, ki omrežju omogoča, da porabi del etra.

EIP-1559 povzetek, ki gostuje na Githubu, navaja:

V protokolu je osnovna pristojbina na plin, ki se lahko premika navzgor ali navzdol po vsakem bloku v skladu s formulo, ki je funkcija plina, uporabljenega v matičnem bloku in plinskem cilju (meja blokovnega plina, deljena z množiteljem elastičnosti) matičnega bloka. Algoritem povzroči, da se osnovna pristojbina na plin poveča, ko so bloki nad plinskim ciljem, in zmanjša, ko so bloki pod plinskim ciljem. Osnovna pristojbina na plin se porabi.

Odkar je bila uvedena nova funkcija, meritve Dune Analytics kažejo 1,20,118 ether ali ethereum v vrednosti 3,8 milijarde dolarjev po današnjih menjalnih tečajih je pogorel.

V času pisanja API etherscan.io, ki prikazuje krožečo zalogo ETH, kaže, da obstaja 210,398,472 eter, ki obstaja danes. Največji gorilnik ethereuma danes je še vedno trg nezamenljivih žetonov (NFT) Opensea z 94,77 eter ali $373 milijonov pogorelih do danes.

Zagorevanje, ki izhaja iz uporabe Opensea, se je zgodilo čez 7. 941 ,975 ethereum prenosi. Redni prenosi ethereuma so vezani na 87,800 ETH je pogorel od nadgradnje v avgustu. Platforma decentralizirane izmenjave (dex) Uniswap V2 (različica 2) je tretji največji zapisovalnik ethereuma od nadgradnje. 87,239 eter ali $239 milijona ethereuma po današnjih menjalnih tečajih je bilo porabljenih zaradi uporabe Uniswap V2.

Tether stablecoins (USDT) in usd coin (USDC) prav tako prispevata k velikemu izgorevanju ethereuma. Medtem ko je tether (USDT) četrti največji zapisovalnik za Uniswap V2, je USDC danes sedmi največji zapisovalnik ethereuma. Privez čez ,499,787 prenose je pripisal 11,988 eter zgorel ali $111 milijonov. USDC je prispeval k zažiganju 11,11 eter danes ali $ milijonov. Druge aplikacije, kot so Metamask, 1inch, Sushiswap in Axie Infinity, prav tako prispevajo k velikemu izgorevanju etra.

Oznake v tej zgodbi

Blockchain, Burn Rate, deflacijski, EIP-975, ETH, ETH provizije, ETH trgi, ETH prenosi, eter, Ethereum, Ethereum (ETH), Fee Burn, Provizije, Fees Spike, Hard Fork, London, London fork, London Upgrade, Opensea, sprememba nabora pravil , Stablecoins, Tether, uniswap, USDC, USDT

Kaj misliš okoli 1 milijona etra, ki je pogorel od 5. avgusta? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

Ether Inferno: Ethereum Network Burned Over $2.4 Billion Worth of ETH in 87 Days

Ether Inferno: Ethereum Network Burned Over $2.4 Billion Worth of ETH in 87 Days

Ether Inferno: Ethereum Network Burned Over $2.4 Billion Worth of ETH in 87 DaysZasluge za slike3554: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics,

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo v informativne namene. Ne gre za neposredno ponudbo ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

3554

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments